حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود طرح توجیهی تولیدی مربای هویج

اختصاصی از حامی فایل دانلود طرح توجیهی تولیدی مربای هویج دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود طرح توجیهی تولیدی مربای هویج


دانلود طرح توجیهی  تولیدی مربای هویج

تعریف محصول :

مربای هویج حاصل از پخت هویج از نوع مناسب و افزودن شکر به نسبت لازم می باشد.

ظرفیت طرح یا تولید سالانه

2500000  →  250 × 10000 شیشه مربای تولیدی

تعداد روز کاری :

250 روز در سال

تعداد شیفت کاری :

دو شیفت

ساعات کاری شیفت :

12 ساعت

مساحت زمین و زیربنای مورد نیاز :

مساحت زمین 1500 متر مربع، مساحت زیر بنا 1210 متر مربع

تعداد کارکنان :

 44 نفر

سرمایه ثابت طرح :

2484041550 = سرمایه ثابت طرح

سرمایه در گردش و سرمایه گذاری کل

سرمایه در گردش 111365650

سرمایه گذاری کل = 3597698051

ارزش افزوده خالص=  1130701374

قیمت تمام شده محصول =4481/507428

قیمت فروش محصول = 4770

نقطه سر به سر طرح 0/97=

 

 

فصل اول

تعریف محصول :

مربای هویج حاصل از پخت هویج  از نوع مناسب و افزودن شکر به نسبت لازم به ان است که پاستوریزه شده و غیر قابل نفوذ بسته بندی می شود . مربای هویج باید خوش طعم باشد (عاری از هر گونه طعم خارجی) و باید دارای بویی طبیعی باشد و رنگ آن باید نارنجی طبیعی باشد به رنگ خود میوه .بریکس آن باید 67 تا 70 باشد و PH آن بین 3 تا 4 باشد و درصد پری آن حداقل 90 درصد باشد . اسیدیته ی آن بین 5/0 تا 5/1 باشد و درصد پکتینی که اضافه می کندد برای قوام مربا باید کمتر از 5 درصد باشد .

فاکتورهای شیمیایی موثر در کیفیت محصول

  1. بریکس، که غلظت مربا می باشد که حداقل 65 می باشد .
  2. PH ،لگاریتم غلظت یون H+ که بین 4-3 می باشد .
  3. درصد پری/ نسبت حجم، ظروف به ظروف که حداقل 90% می باشد .
  4. مربا عاری از هرگونه حشرات، شن ، خاک، اجسام خارجی و زواید و ضایعات میوه باشد
  5. رنگ وطعم و بوی مربا باید طبیعی و مشخص کننده نوع میوه باشد .
  6. اسدیته، اسیدهای آزاد موجود در یک میلی لیتر فراورده، بین 5/1 – 5/0 باشد .
  7. پکتین، که باید زیر 5 % باشد .

 

ارزش غذایی محصول

هر شیشه مربای هویج دارای :

کربوهیدرات  62  gr                                          چربی 0  gr           

 انرژی 252 kcal                                             پروتئین  0/4  gr     می باشد .

شامل 28 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود طرح توجیهی تولیدی مربای هویج
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد