حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کار اموزی سردخانه استان قدس رضوی برای صنایع غذایی

اختصاصی از حامی فایل گزارش کار اموزی سردخانه استان قدس رضوی برای صنایع غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کار اموزی و بازدید از سردخانه استان قدس رضوی برای صنایع غذایی ، با فرمت ورد 20 صفحه

 

مقدمه:

سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوی : با ظرفیت ton 3000- دارای 17 اتاق- 15 اتاق زیر صفر- 12 اتاق بالای صفر- اتاق بالای صفر جهت نگه داری میوه ها، رب و ... استفاده می شود دارای ظرفیت ton 400- 150 است. درجه ی حرارت میوه جات نسبت به نوع میوه متفاوت است به عنوان مثال برای نگهداری سیب لبنانی برای مدت 6 ماه درجه ی حرارت باید بین 0 تا 5/0 و رطوبت نسبی بین 85 تا 95% باشد. برای سیب عباسی درجه ی حرارت 5/0+0 و مدت ماندگاری 4 ماه است. درصد رطوبت 75 تا 80%- برای گلابی درگزی 65 تا 70% در درجه حرارت c8/0 تا 0 (گلابی نطنز 8/0- تا 0)

 

فهرست مطالب:

مقدمه       3

درجه حرارت انبار  7

سیستم تبرید سردخانه  9

شیرها    9

سیستم نور در انبار   11

اوپراتورهای سقفی  12

فینهای گاز گرم  13 

بخش بخار 16

سالنهای نگهداری میوه جات و مواد غذایی 19

بهداشت انبارها 21

روشهای آزمایشی در سردخانه 22

ضدعفونی انبار  23


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کار اموزی سردخانه استان قدس رضوی برای صنایع غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد