حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی

اختصاصی از حامی فایل تحقیق در مورد طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 13

 

بسم الله الرحمن الرحیم

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی

تولید انواع نان و شیرینی سنتی (خشکه پزی)

با ظرفیت 250 تن در سال

آبان ماه 1386

خلاصه طرح

موضوع طرح : تولید انواع نان و شیرینی سنتی (خشکه پزی)

ظرفیت : 250 تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

سرمایه گذاری کـل: 65/837 میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 65/337 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 500 میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: 20 ماه

میزان اشتغال زایی: 11 نفر

مقدمــه :

بی‌شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . به گونه ای که برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بین‌النهرین می‌روییده است و دانه‌های این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این کشور به دست آمده است.

در ایران ، نمونه های گندم در کاوش‌های باستان‌شناسی انجام شده در دامغان ، غارهای نزدیک به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستان‌شناسان عقیده دارند که گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق کشت می‌شده است.

برای پخت نان ، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است . به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان که بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است که برای پختن یک نوع نان ابتدایی به نام کوماج مورد استفاده قرار می‌گرفته است. پس از آن ، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. کم کم تنورهایی که هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید . جنس این تنورها از خاک رس است. بعدها تنور نان سنگک و بربری مورد استفاده قرار گرفتند که با تغییر مختصری در کشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده می‌شود. عیب این تنورها در این است که قطعاتی که اول وارد می‌شوند آخر خارج می‌شوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یکسان نیست ، نانهای حاصل دارای پخت یکنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه ،روشهای نوین عمل‌آوری خمیر و پخت نان ابداع گردیده که از آن جمله نان های حجیم و فانتزی می‌باشند که علاوه بر پایین بودن ضایعات نان ، از دوام و ماندگاری بیشتری برخوردار بوده و ویتامین ها و پروتئین های موجود در نان به دلیل روش پخت در فرهای گردان یا سینی دار حفظ می‌گردد.

با توجه به اینکه ،ازطرفی امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان ، نان می‌باشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزایش روزافزونی دارد ،و از سوی دیگر تولید شیرینیجات سنتی(نظیر کلوچه،انواع کیک تخت، کشمشی،نارگیلی،برنجی، قندی و دیگر شیرینیجات محلی) که مطابق میل وذائقه ایرانی می باشد، می تواند جایگزین مناسبی دربرابر خوراکی های غربی و جدید در سبد غذایی خانوارها باشد، لذا توجیه اقتصادی اجرای این طرح در سطح شهر زاهدان (و یا حداقل در سطح استان) مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

توجیه اقتصادی طرح :

الف – سرمایه گذاری ثابت :

الف – 1 ) زمیـن : بصورت اجاره یا رهن می باشد.

متـراژ ( متر مربع )

پیش پرداخت اجاره یا رهن (میلیون ریال)

1000

50

الف – 2 ) محوطه سازی :

ردیف

شــرح

مقدار

هزینه واحد ( هزارریال)

هزینه کل (میلیون ریال )

1

2

3

4

خاکبرداری

دیوارکشی

خیابان کشی

پارکینگ و فضای سبز

1000مترمربع

110مترمربع

50مترمربع

100مترمربع

20

70

25

30

20

7/7

25/1

3

جـــمـــع

95/28

الف – 3 ) ساختمانها:

ردیف

شــرح

زیربنا(m2)

هزینه واحد ( هزارریال)

هزینه کل (میلیون ریال )

1

2

3

4

5

انبارمحصول و مواد اولیه

آزمایشگاه

سالن تولید

اداری و سرویس

نگهبانی

100

30

120

80

-

550

550

550

550

-

55

5/16

66

32

-

جــــــمـــع

5/169

الف – 4 ) ماشین‌آلات:

ارقام به میلیون ریال

ردیف

شــرح

تعداد

هزینه واحد

هزینه کل

1

2

3


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد