حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت درباره فتوسنتز

اختصاصی از حامی فایل پاورپوینت درباره فتوسنتز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت درباره فتوسنتز


پاورپوینت درباره فتوسنتز

فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 30 صفحه

   نورمورداستفاده درفتوسنتزبخشی ازطیف تابشی خورشیداست که قابل رویت می باشدوبیشترین بازده فتوسنتزمربوط به طول موج 400-700 نانومتراست . مقدارنورمورداستفاده درفتوسنتز را تشعشعات فعال فتوسنتزی می گویند وواحدآن میکرومول درمترمربع درثانیه می باشدتوسط گیاهان زراعی تنها1تا5در

 

 

 

در یوکاریوتهای فتوسنتز کننده، فتوسنتز در یکی از اندامک‌های سلولی به نام کلروپلاست صورت می‌گیرد. برجسته‌ترین خصوصیت ساختمانی کلروپلاست، سیستم فشردة غشاهای درونی است که به تیلاکوئید معروفند. کل کلروفیل در این سیستم غشایی که محل واکنش، نوری فتوسنتز است، قرار گرفته است. واکنش‌های احیای کربن یا واکنش‌های تاریکی ( که بوسیلة آنزیمهای محلول در آب کاتالیز می‌شوند )، در استروما، ناحیه‌ای از کلروپلاست که بیرون تیلاکوئیدها قرار دارد، صورت می‌گیرند. به نظر می رسد که تیلاکوئیدها خیلی نزدیک به یکدیگر قرار دارند. این غشاهای متراکم و فشرده، به تیغه‌های گرانا معروفند در حالی که غشاهایی که در کلروپلاست قرار دارند و فشرده و متراکم نیستند، تیغه‌های استرومایی نام دارند.

 

دو غشای جدا از هم که هر یک از دو لایة چربی تشکیل شده‌اند، کلروپلاست را احاطه می‌کنند. این سیستم غشایی مضاف دارای سیستمهای مختلف برای انتقال متابولیست‌‌هاست. کلروپلاست، حاوی RNA, DNA و ریبوزوم نیز می‌باشد. تعدادی از پروتئینهای کلروپلاست، حاصل نسخه‌برداری و ترجمه در درون کلروپلاست هستند ؛ در حالی که بقیه که به وسیله DNA ی هسته کد می‌شوند، روی ریبوزوم سیتوپلاسمی ساخته می شوند و سپس به کلروپلاست انتقال می‌یابند.

 

این تقسیم کار بسیار قابل توجه، در برخی موارد به زیر واحدهای همان کمپلکس آنزیمی تقسیم می‌شوند که در این خصوص در بخش بعد، بحث خواهد شد.

صدازطریق فتوسنتزجذب میود


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت درباره فتوسنتز

حکاکی روی سنگ، معرق روی چوب و چرم و مشبک کاری

اختصاصی از حامی فایل حکاکی روی سنگ، معرق روی چوب و چرم و مشبک کاری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

حکاکی روی سنگ، معرق روی چوب و چرم و مشبک کاری


حکاکی روی سنگ، معرق روی چوب و چرم و مشبک کاری

فرمت فایل: word (قابل ویرایش) تعداد صفحات :  15   صفحه

 

 

مقدمه:

                صنایع دستی تجلی ویژگیهای قومی، زبان، مذهب و بیانگر فعالیتهای هنری- صنعتی یک ملت است و در میان مردم و اقوام مختلف با آداب و رسوم و شیوه های متفاوت زندگی صنایع دستی متفاوتی رایج بوده است که به تناسب شیوه زندگی هر قوم و سنن و رسوم خاص آنها تکمیل یافته است.

                تاریخ چند هزار ساله هنرهای دستی نشان از قدمتی شایان و درخور توجه و اصالتی فراموش نشدنی دارد.

نمونه هایی از این آثار هم اکنون بعنوان میراثهای گرانقدر و ارزشمند تمدن و فرهنگ بشری در معروفترین موزه های ایران و جهان نگهداری می شود که خود از ارزش و کیفیت بالای این هنر- صنعت خبر می دهد.

                با توجه به تنوع صنایع دستی در استان خراسان و مزیت های اینگونه هنر با تولید و توسعه اکثر رشته ها می توان به اهداف مورد نظر که همانا ایجاد اشتغال، تولید، توسعه، صادرات باشد در کوتاه مدت برسیم.

                در ابتدا اینگونه هنرها با ابزار کار سنتی تولید می شد که وقت زیادی را تلف می نمود و تولیدات از قیمت تمام شده بالایی برخوردار بودند ولیکن اخیراً با توجه به ورود تکنولوژی در عرصه تولید صنایع دستی، بعضی از مراحل تولید با ماشین انجام و زمان تولید به حداقل رسیده است.

طرحی که در حال حاضر ارائه می گردد از تلفیق چند رشته از هنرهای دستی است که می توان حکاکی روی چرم، معرق چرم، قلمزنی روی سنگ و حکاکی روی چوب را نام برد.

امید است با توسعه و آموزش این رشته ها سهمی در تولید و اشتغال داشته و به قسمتی از اهداف برنامه بیست ساله جمهوری اسلامی ایران رسیده و خدمتی نمائیم.

 


دانلود با لینک مستقیم


حکاکی روی سنگ، معرق روی چوب و چرم و مشبک کاری

استاندارد میوه ها و سبزیها از برداشت تا نگهداری

اختصاصی از حامی فایل استاندارد میوه ها و سبزیها از برداشت تا نگهداری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 10

 

استاندارد میوه ها و سبزیها - زردآلو- آئین کار نگهداری درسردخانه (ازمرحله برداشت تانگهداری)

پیش گفتار.......................................................................................

مقدمه .............................................................................................

1- هدف ودامنه کاربرد........................................................................

2- مراجع الزامی ...............................................................................

3- اصطلاحات وتعاریف.....................................................................

4- شرایط برداشت محصول...............................................................

5- سردکردن پس ازبرداشت..............................................................

6- ترابری.........................................................................................

7- سورت وبسته بندی میوه زردآلو...................................................

8- نگهداری درسردخانه.....................................................................

9- عملیات پس ازخاتمه نگهداری درسردخانه.....................................

10- ضدعفونی اتاقهای سردخانه ووسایل بسته بندی...........................

پیش گفتار

استاندارد میوه ها و سبزیها - زردآلو – نگهداری درسردخانه(از مرحله برداشت تا نگهداری نخستین بار در سال 1356 تهیه شد.این استاندارد براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی وتأیید کمیسیون های مربوط برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت ودرسیصد و هفتاد وپنجمین جلسه کمیته ملی استاندارد خوراک وفرآورده های کشاورزی مورخ 19/09/81تصویب شد.اینک این استانداردبه استنادبندیک ماده 3قانون اصلاح قوانین ومقررات مؤسسه استانداردوتحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371به عنوان استانداردملی ایران منتشرمی شود.

برای حفظ همگامی وهماهنگی باتحولات وپیشرفتهای ملی وجهانی درزمینه صنایع ،علوم وخدمات،استانداردهای ملی ایران درمواقع لزوم تجدیدنظرخواهدشدوهرگونه پیشنهادی که برای اصلاح وتکمیل این استانداردارائه شوددرتجدیدنظربعدی موردتوجه قرارخواهدگرفت.بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ملی ایران بایدهمواره ازآخرین تجدیدنظرآنهااستفاده کرد.

درتهیه وتجدیدنظراین استانداردسعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجودونیازهای جامعه،درحدامکان بین این استانداردواستانداردهای بین المللی واستانداردملی کشورهای صنعتی وپیشرفته هماهنگی ایجادشود.

منابع ومآخذی که برای تهیه این استانداردبه کاررفته به شرح زیراست:

1- استاندارد ملی ایران 2016 ” زردآلو – نگهداری در سردخانه”

2- ISO: 2826 – 1974 Apricots –Guide to cold storage

3- شاهدی،محمد.کدیور،مهدی.(ترجمه).اصول تبدیل ونگهداری میوه هاوسبزیها

4- شرایعی،پروین .بسته بندی محصولات تازه کشاورزی،انتشارات مرکزتحقیقات کشاورزی خراسان،1378

5- فلاحی،مسعود.شیوه های علمی وعملی بسته بندی میوه وسبزی،انتشارات بارثاوا،1378

6- مقتدر،عبدالله .زردآلوی ایران ومشتقات آن ازدیدگاه مسائل اقتصادی وصادراتی مؤسسه استانداردوتحقیقات صتعتی اداره کل استانداردآذربایجان شرقی،1368

مقدمه

زردآلوکه نام علمی آنPrunus Armanica است ازگیاهان تیره Rosaceae (تیره گلسرخیان)ازراسته

گیلاس می باشد.درختی است تک پایه که معمولا"درنیم کره شمالی می روید.

میوه آن تقریبا"گردوگوشتی وبعضی ازانواع آن تقریبا"بیضی شکل ویانوک درازبوده وبواسطه شیاری به دو قسمت مساوی تقسیم می شود . از عمق این شیارها نیز برای تعیین نوع یا واریته زردآلو استفاده می نمایند.میوه زردآلوازنظرعلمی میوه شفت (میوه آبداری است بادرون برچوبی ضخیم)که هسته دروسط آن قراردارد.این میوه رقم واقسام زیادی دارد.

بطورکلی ارقام دیررس دارای بافت محکم ومیوه های درشت تربوده که برای نگهداری مناسب هستندولی ارقام زودرس دارای بافتی لطیف بامیوه های ریزترکه قابلیت نگهداری کمی دارند.

درخت زردآلو معمولا" در مناطق تقریبا" سرد و معتدل کاشته می شود و درمقابل کم آبی شدیدوگرماوبطورکلی شرایط نامساعدمقاومت چندانی ندارد.طعم میوه آن شیرین وبسیارمطبوع وسرشارازویتامین هاوموادمعدنی کمیاب وسایرموادموردنیازبدن انسان است.دردرمان کم خونی مؤثرشناخته شده ومصرف میوه تازه کمی نفخ می آوردکه علاج نفخ حاصل ازآن خوردن هسته خودمیوه می باشد.زردآلومیوه ای است که برای مدت طولانی قابل نگهداری نمی باشد.چنانچه قبل ازرسیدن کامل ازدرخت چیده شودومیوه سالم وعاری ازآسیب دیدگی فیزیکی یامکانیکی یاآفات وامراض باشدوهمچنین عمل سردکردن روی آن انجام گیردممکن است بتوان 2تا3هفته آنرانگهداری کرد.

پ

میوه ها و سبزیها - زردآلو- آئین کار نگهداری درسردخانه (ازمرحله برداشت تانگهداری)

1 هدف ودامنه کاربرد:

هدف ازتدوین این استانداردارائه روشهایی است که بابکاربردن آنهامی توان تاحدامکان دوره نگهداری زردآلورادرسردخانه باحداقل تغییرات کیفی درمحصول افزایش داد.

2 مراجع الزامی1

مدارک الزامی زیرحاوی مقرراتی است که درمتن این استانداردبه آنهاارجاع داده شده است.


دانلود با لینک مستقیم


استاندارد میوه ها و سبزیها از برداشت تا نگهداری

پاورپوینت درباره نصیحت

اختصاصی از حامی فایل پاورپوینت درباره نصیحت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت درباره نصیحت


پاورپوینت درباره نصیحت

فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 28صفحه

جوانی را از لحاظ معنوی ، از لحاظ روحی و اخلاقی ، هر طور گذراندید ، پیری هم همان گونه خواهد گذشت .

این حالاتی که شما در کسانی مثل حضرت امام در سنین بین هشتاد و نود سالگی می بینید ، ادامه حالات جوانی ایشان است .

 

T جایگاه نصیحت
T اقسام نصیحت
T شیوه ی نصیحت
T ترک نصیحت
T شرایط نصیحت گویی
T شماتت
T ریشه های شماتت
T پیامدهای شماتت
T نکوهش شماتت

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت درباره نصیحت