حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

بررسی ویژگیهای میکروبی و فیزیک و کنستنانترهشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی

اختصاصی از حامی فایل بررسی ویژگیهای میکروبی و فیزیک و کنستنانترهشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

بررسی ویژگیهای میکروبی و فیزیک و کنستنانترهشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی


بررسی ویژگیهای میکروبی و فیزیک و کنستنانترهشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی

فرمت فایل:word

تعدادصفحات:9 صفحه

خلاصه:

 

کنسانتره پروتئین ماهی (FPC) پودری است به رنگ شیری یا سفید مایل به خاکستری ، با ارزش تغذیه‌ای فراوان که در بسیاری از کشورها به منظور مصارف انسانی در شرایطی کاملاً  بهداشتی به طرق مختلف از انواع ماهیان خوراکی تهیه می‌شود. درصد پروتئین این فرآورده در مقایسه با ماهی اولیه بسیار بالاتر بوده و از لحاظ اسیدهای آمینه ضروری نظیر متیونین و لیزین و همچنین برخی مواد معدنی نظیر کلسیم و فسفر بسیار غنی است. بنابراین افزودن مقادیر کنترل شده FPC بعنوان یک مکمل پروتئینی با ارزش به غذای روزمره انسان بویژه در رژیم غذایی افرادی که دچار کمبود پروتئین هستند و از سوء تغذیه رنج می‌برند نقش مؤثری در تأمین نیازهای غذایی آنها ایفا کرده و موجبات سلامت جسمی ، فکری و نشاط مصرف کننده را فراهم می‌سازد.

 

            به منظور آگاهی از ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی FPC تولید شده از ماهی کپور نقره‌ای ،‌مطابق روش های توصیه شده مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران آزمایش های مربوطه انجام پذیرفت. براین اساس جهت آزمایش های میکروبی ابتدا از FPC تولیدشده ، رقت سازی انجام و سپس  شمارش کلی میکروبی  به روش کشت مخلوط (pour plate )در محیط کشت پلیت کانت آگار  ( plate count agar ) انجام گردید . شناسایی و شمارش باکتریهای کلی فرم،اشریشیا کلی ، سالمونلا ، استافیلوکوکوس اورئوس ، جستجو و شمارش قارچها و همچنین آزمایش های فیزیکوشیمیایی نیز مطابق روش های موردتایید مؤسسه استاندارد وتحقیقات صنعتی ایران انجام گرفت.

 

           بطور کلی نتایج این بررسی نشان داد FPC تولید شده از ماهی کپور نقره‌ای به روش استخراج با کمک حلال ایزوپروپیل الکل، از کیفیت میکروبی و فیزیکوشیمیایی بسیار بالایی برخوردار بوده و از این لحاظ براساس قوانین سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا (FDA) و سازمان خواروبار و کشاورزی جهانی (FAO)  استفاده از آن در رژیم غذایی انسان بلامانع است.

 


دانلود با لینک مستقیم


بررسی ویژگیهای میکروبی و فیزیک و کنستنانترهشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد