حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

درماندگی و احساس نیاز به رهایی از اعتیاد به مواد مخدر: نقطه شروع مسیر بهبودی

اختصاصی از حامی فایل درماندگی و احساس نیاز به رهایی از اعتیاد به مواد مخدر: نقطه شروع مسیر بهبودی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

14 صفحه مقاله فارسی به فرمت pdf به همراه ترجمه انگلیسی به فرمت Word

این مقاله فاقد رفرنس در انتهای متن می باشد.

مقدمه: سوء مصرف مواد جنبه های مختلف زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد و بهبودی  از ان یک فرایند تغییر در نگرش، تفکر ورفتاراست که طی آن شخص پاک میشود وسلامتی، رفاه وکیفیت زندگی خود را بهبود می بخشد. لازمه بهبودی تصمیم فرد به ترک مواد است که وابسته به عوامل مختلف است . شناسایی هر یک  از عوامل موثر  در اقدام به ترک  به برنامه ریزان آموزش های اجتماعی کمک خواهد کرد تا بر اساس واقعیت های موجود  برای تدوین واجرای برنامه های مربوطه در جهت کاهش و عود مصرف مواد اقدام نمایند. این مطالعه با هدف تبیین تجارب سوء مصرف کنندگان مواد مخدر از  تصمیم گیری برای ترک انجام شد.

متد: پژوهش حاضر از نوع کیفی است که به روش آنالیز محتوی انجام شده است.  جامعه پژوهش را زنان سوء مصرف کننده مواد مخدر مراجعه کننده به مراکز درمانی ترک اعتیاد موجود در غرب مازندران، ایران در سال 1395 تشکیل میدهد. نمونه گیری به روش هدفمند بوده و جمع اوری داده ها از طریق مصاحبه های رودررو انفرادی با 20نفر انجام شده است. از راهنمای مصاحبه به عنوان ابزار پژوهش استفاده شد. مصاحبه ها تا جایی ادامه یافت که اشباع داده ها حاصل شد. برای تحلیل داده ها از روش تحلیل محتوای قراردادی استفاده شد. مصاحبه ها به روش Lundman  و  Graneheim  مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند . جهت صحت داده ها(Trustworthiness) از چهار معیار Guba , Lincoln استفاده شد.

نتایج: چهار طبقه اصلی در این مطالعه عبارتند از "خسته شدن از موقعیت موجود"، " درک تهدید از تغییر موقعیت کنونی"، " رسیدن به انتهای خط " و" جستجوی فعال اطلاعات برای یا­فتن روزنه و راه برون رفت " بود.

نتیجه گیری: حمایت های جامعه برای کاهش عوامل زمینه ای مصرف مواد و حمایت های روانی و مالی خانوادگی به قرار گرفتن این افراد در مسیر بهبودی منجر خواهد شد. کاهش انگ اجتماعی اعتیاد از راهکارهایی است که به کاهش واکنش انکار در سوء مصرف کنندگان مواد ، کاهش احساس تهدید از تغییر موقعیت خانوادگی و حرفه ای  و یا اجتماعی و منجر خواهد شد و بوِیژه زنان سوء مصرف کننده مواد را برای شرکت در برنامه های بازسازی مراکز ترک اعتیاد ترغیب خواهد کرد. احداث مراکز ترک اعتیاد برای زنان نیز از دیگر راهکارهای افزایش تمایل این افراد برای اقدام به ترک است. افزایش اطلاعات سوء مصرف کنندگان مواد مخدر و افراد خانواده در باره مراکز درمانی موجود و امکانات این مراکز و فرایند ترک در این مراکز به افزایش تمایل انها برای اقدام به ترک ، عدم دریافت اطلاعات نادرست از افراد غیر حرفه ای و کاهش ترس از عوارض ترک مواد مانند سندرم محرومیت کمک می کند. تشویق خانواده به شرکت در جلسات نار-انان به افزایش تحمل پذیری برای همراهی طولانی مدت  بیمارو تزلزل ناپذیری در مسیرترک مواد منجر میشود.

واژه های کلیدی: سوءمصرف مواد مخدر، تصمیم به ترک، بهبودی، مطالعه کیفی


دانلود با لینک مستقیم


درماندگی و احساس نیاز به رهایی از اعتیاد به مواد مخدر: نقطه شروع مسیر بهبودی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد