حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

امامت در قرآن چگونه توصیف شده است

اختصاصی از حامی فایل امامت در قرآن چگونه توصیف شده است دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

امامت در قرآن چگونه توصیف شده است


امامت در قرآن چگونه توصیف شده است

امامت در قرآن چگونه توصیف شده است

 

فهرست مطالب:

چکیده

مقدمه

حجهًْ الوداع (آیه ولایت)

آیات امامت در قرآن

نتیجه گیری

 

چکیده

امامت یکی از رحمت‌های الهی است که برای بشر در نظر گرفته شده و پروردگار منّان بارها ارزش والای آنان را در آیات قرآن کریم به شکلی واضح و قرینه دار بیان کرده است که اهل علم می توانند آن را درک کنند. اهل بیت افراد عادی بودند که به این مقام رسیدند، آنگونه که پیامبرگرامی فرمود: « انّما انا بشرُ مثلُکُم یُوحی الیَّ أنما إلهُکم الهٌ واحدُ ». ائمه علیهم‌السلام همه یک درجه و یکسان نبودند و هر کدام مقامی خاص داشتند. خداوند نعمت وجود اهل بیت و اهل عصمت را به انسان عطا کرده است تا هرگز از راه هدایت دور نشود.

کلیدواژه‌ها: قرآن، امامت، هدایت

 

مقدمه

قرآن کریم اساس قانون و قانون اساسی ما و سنگ بنای تمدن اسلامی است. در فرهنگ بشری شخصیتی مؤثرتر، نافذتر و انقلاب انگیزتر از پیامبر گرامی(ص) و کتابی فرهنگ آفرین‌تر و زندگی سازتر از قرآن نداریم. در چهارده قرن گذشته بیش از ده هزار تفسیر بر کلام‌الله نوشته شده است که تعدادی از آنها به صورت دستخط در کتابخانه‌های جهان نگهداری می‌شوند. (خرمشاهی، ۱۳۷۲ ش)

هیچ کتابی اعم از کتاب مقدس یا کتاب‌های دیگر نیست که تاریخی به قدمت و تاریخچه‌ای به روشنی قرآن داشته باشد. اغلب اسلام شناسان بر این باورند که قرآن بی افزوده و کاستی است و در زمان حیات پیامبر(ص) کاتبان وحی با نوشت افزارهای ساده و ابتدایی آن را نوشته‌اند و سپس به مراکز سیاسی مهم جهان ارسال شده است، به قول معروف» الفضلُ ما شهدت به الاعداءُ ».

قرآن کریم سرچشمۀ اغلب علوم و معارف اسلامی و وحی نامه الهی است. عرفان، تصوف، زهد و پارسایی، همه در قرآن ریشه دارد؛ از عرفان نظری مکتب ابن عربی تا حکمت متعالیه صدرایی.

قرآن اساس دستور زبان عربی و علوم بلاغی و ادبی است و در بسیاری از زبان‌های جهان از جمله فارسی و ترکی نفوذ دارد و در مکتب‌های شعری جایگاه ارزشمندی یافته است.که مولوی، حافظ، سعدی و دیگر شعرا نیز به آن ایمان دارند. حافظ در این باره می فرماید:

حافظا در کنج فقر و خلوتِ شب‌های تار          تا بود وِردت دعا و درسِ قرآن غم مخور

(خطیب رهبر، ۱۳۷۰:۳۴۵)

 

نوع فایل: word (قابل ویرایش)

تعداد صفحات: ۶

 

لطفاً برای مشاهده متن کامل تحقیق “امامت در قرآن چگونه توصیف شده است” محصول را خریداری و دانلود نمائید

تشکر از خریدتان


دانلود با لینک مستقیم


امامت در قرآن چگونه توصیف شده است
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد