حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود کارآموزی آب وفاضلاب

اختصاصی از حامی فایل دانلود کارآموزی آب وفاضلاب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود کارآموزی آب وفاضلاب


دانلود کارآموزی آب وفاضلاب

پیشگفتار :
تحقیق و تفحص درباره موضوعی که منشاء حیات و سر آغاز زندگی موجودات عالم یعنی آب می گیرد از قدیم مورد علاقه دانشمندان و صاحب نظران بوده و راجع به اهمیت و شناسایی آن مقالات متعددی نگاشته اند و از آنجاییکه آب در طبیعت بطور خالص وجود ندارد و همیشه مقداری از مواد خارجی مانند املاح شیمیایی تخم انگلها، میکروبهای مختلف و همچنین خاک و برگ وغیره بترتیبی وارد آب شده و آنرا آلوده می کنند. بلکه ضروریست با دانستن ناخالصی های فوق و کیفیت املاح در آب می توان نحوه مصرف آنرا چه از لحاظ شرب و چه از لحاظ مصارف صنعتی و کشاورزی بررسی و مورد استفاده نوع آب را تصفیه نمود. در طبقه بندی آبهای صنعتی روش خاص و طبقه بندی یکنواختی را نمی توان ارائه نمود و اینکه در هر رشته از صنعت می بایست آبی را مصرف کرد که خواص ممتاز و کیفیت  املاح محلول در آب می توان نحوه مصرف آنرا چه از لحاظ شرب و چه از لحاظ مصارف صنعتی و کشاورزی بررسی و مورد استفاده نوع آب را تصفیه نمود.
در طبقه بندی آبهای صنعتی روش خاص و طبقه بندی یکنواختی را نمی توان ارائه نمود و اینکه در هر رشته از صنعت می بایست آبی را مصرف کرد که خواص ممتاز و کیفیت ویژه ای را دارا باشد.
قانون آب و نحوه ملی شدن آن:
ماده 55- آلوده ساختن آب ممنوع است و موسساتی که آب را به مصارف شهری یا صنعتی یا معدنی می رسانند موظفند طرح آب تصفیه و دفع فاضلاب را با تصویب وزارت آب و برق و وزارت بهداری تهیه و اجرا کنند.
تبصره: در مواردیکه جهت عدم کفاف مقدار آب قابل استفاده بکار بردن مکرر آب ضرورت داشته باشد موسسات مورد بحث در ماده فوق موظفند بنا به دستور وزارت آب و برق، آب را تصفیه کرده با هم بکار برند.
ماده 56- منظور از آلوده ساختن آب، آمیختن مواد خارجی به آب است به میزانی که کیفیت فیزیکی یا شیمیایی با بیولوژیکی آن را بطوریکه مضر بحال انسان و چهارپا آبزیان و گیاهان باشد تغییر دهد مواد خارجی بقرار زیر است مواد نفتی – زغالی- اسیدی و هرگونه اضعاف کربنی و نفتی مواد مضر شیمیایی اعم از جامد و مایع از هر پالایشگاه یا منبع گازی و یا دستگاههای رنگ کاری و الکل کشی و کارگاهها و کارخانجات شیمیایی و معدنی و صنعتی و مواد غذایی و فاضلاب شهرها.
ماده 57- وزارت آب و برق موظف است با موافقت وزارت بهداری و وزارت کشور و منابع طبیعی و سازمان شکاربانی نظارت بر آیین نامه مخصوصی بمنظور جلوگیری از آلودگی آب و تعطیل تاسیساتی که موجب آلودگی میگردد تهیه و پس از تصویب هیات وزیران بموقع اجرا گذارد.
ماده 58- کارکنان وزارت آب و برق و شرکتها و سازمانهای آن , وزارت و کارکنان وزارت کشاورزی و وزارت منابع طبیعی و سازمان شکاربانی که طبق حکم وزارت آب و برق و برابر آیین نامه مربوط مأمور جلوگیری از آلودگی آب و تعطیل تمام یا قسمتی از کارخانه یا موسسه می شوند موظفند از آلودگی آب طبق مقررات جلوگیری کنند و در صورت تکرار متخلف را بوسیله مامورین انتظامی یا پلیس آب به نزدیکترین مرجع قضایی تسلیم کنند.
آب و اهمیت آن:
آب فراوانترین داده است که در طبیعت به حالت جامد، مایع و گاز موجود است و از دو عنصر اکسیژن و هیدروژن که در دمای معمولی به صورت گاز هستند تشکیل یافته است آب گواراترین نوشیدنی است و سلولهای بدن انسان بدون وجود این ماده قادر به ادامه حیات نیستند.
آب بهترین حلال شیمیایی است بسیاری از گازها و مواد معدنی به آسانی در ان حل می شوند.
چون هیدروژن و اکسیژن دارای ایزوتوپهای مختلف می باشند لذا برحسب  نوع
ایزوتوپهای این دو عنصر، مولکول آب می تواند به  صورتهای زیر وجود داشته باشد.
HD O  ،H2O،D2O،T2O یا DT O  ،HT O
از D2O آب سنگین دررآکتورها استفاده می شود و در هر تن آب اقیانوس مقدار 165 گرم D2Oوجود دارد . آب سرمایه ملی هر کشور می باشد که در آینده نه چندان دور ارزشی برابر نفت خواهد داشت.
1- ناخالصی های آب:
تقریباً هرماده ای تا اندازه ای در آب محلول است و این حلالیت به دما، فشار ، PH پتانسیل شیمیایی  و غلظت نسبی دیگر مواد در آب بستگی دارد. در طبیعت این عوامل چنان بهم مربوط هستند که کمتر می توان حلالیت ماده ای را در آب بطور دقیق پیش بینی کرد. در واقع آب یکی از مهمترین حلالهاست. مخصوصاًٌ مواد قطبی ( مثل نمک ها) به مقدار زیادی در آب حل می شوند. از این رو آب بطور خالص در طبیعت وجود ندارد .
الف. مواد معلق و ناخالصی های آلی
همانند باکتری ها، گل ولای، روغن، جلبک ها و مواد کلوییدی، بعضی از مواد آلی به صورت ذرات کلوئیدی هستند ( تانین Tanin) اما بیشتر مواد آلی به صورت محلول هستند . آلاینده های آلی ممکن است  باعث بو، رنگ و طعم نامطبوع آب شوند به خاطرتنوع زیاد مواد آلی و نیاز به آزمایشات طولانی و بعضاً پر هزینه روش معمول این است. ناخالصی های آلی را با چند تست شاخص گزارش کنند. این‏تستهای شاخص در عین سهولت و ارزانی معرفهای خوبی از آلودگی آب به مواد آلی هستند. واحد این شاخص  mg/lit و ppm است .
ب. گازها  
همانند اکسیژن، دی اکسید کربن، نیتروژن ، هیدروژن سولفوره و متان. حلالیت گازها در آب بیشتر تابع دما و فشار جزئی آن گاز است. هر چه فشار جزئی گاز در تماس با آب بیشتر باشد حلالیت آن گاز در آب بیشتر می شود. هر چه دمای آب بیشتر باشد حلالیت گازها در آب کمتر می شود.
عامل دیگری که بروی مقدار گاز موجود در آب تأثیر می گذارد، باکتریها هستند، باکتریهای هوازی با مصرف اکسیژن محلول در آب باعث کاهش اکسیژن می‏شود ولی باکتریهای غیر هوازی با مصرف بعضی ناخالصیهای موجود در آب باعث تولید گاز متان، آمونیاک یا هیدرژن سولفوره می‏شوند. بنابراین وجود گازهایی چون متان، آمونیاک، هیدروژن سولفوره در آب معرف فعالیت باکتری های غیر هوازی در آب است از این رو وجود چنین گازهایی می تواند نشانه آلودگی آب به فاضلابهای صنایع شیمیایی و یا موادآلی در حال متلاشی شدن باشد اکسیژن، کربن دی اکسید، هیدروژن سولفوره در فرآیند رسوب گذاری و خوردگی بسیار مهم هستند این گازها در حضور آب بسیار فعال هستند. PH آبها در حدود 5تا8 می باشد و PH آبهای گرم معدنی کمتر از
2 می باشد. آب در تماس با هوا مقداری Co2 هوا را جذب می کند  ولی غلظت زیادی CO2 در آبهای زیر زمینی ناشی از تماس آب با مواد آلی در حال متلاشی شدن است.
ج. نمکهای محلول
 معمولاً نمکهای محلول در آب به صورت کاتیون و آنیون هستند
کاتیونها مثل کلسیم، منیزیم، آهن، منگنز، سدیم و ... و آنیونها مثل بیکربنات، کربنات ، هیدروکسید سولفات، کلراید : فسفات ،نیترات و غیره هستند.
مزه شوری آب ناشی از غلظت یون کلر می باشد. این شوری بستگی به ترکیبات شیمیایی آب دارد. حلالیت نمکها در آب بستگی به دما،PH و عوامل طبیعی دیگر دارد. در 0C25 حاصلضرب حلالیت، KSP بعضی از نمکها مطرح در آب های طبیعی زیر آمده است .

 

 

 

 

شامل 77 صفحه Word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود کارآموزی آب وفاضلاب
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد