حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله شبکه های ATM

اختصاصی از حامی فایل دانلود مقاله شبکه های ATM دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله شبکه های ATM


دانلود مقاله شبکه های ATM

 

مشخصات این فایل
عنوان:شبکه های ATM
فرمت فایل:word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات:24

این مقاله در مورد شبکه های ATM می باشد.

 

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات مقاله شبکه های ATM

1-1) مفهوم  ATM وشبکه های مبتنی بر ATM
معماری ATM به منظور انتقال بسیار سریع داده ، صدا و تصویر بر روی خطوط انتقال عمومی ( سیم مسی و فیبر نوری ) طراحی و پیاده سازی شد. بر خلاف بسیاری از شبکه هایی که با آن آشنا هستیم ATM شبکه ای مبتنی بر سوئیچ است. بدین ترتیب در ATM برای انتقال اطلاعات باید ابتدا یک ارتباط هماهنگ بین مبدأ و مقصد و سوئیج های میانی برقرار شود به این ارتباط مدار مجازی گفته می شود . ATM می تواند اطلاعات را به روش " بدون اتصال" یا Connection less ارسال کند ولی از این قابلیت به ندرت استفاده می شود و نیز قادر به انتقال مؤثر داده ها بر روی خطوط عمومی (فیبر) تا نرخ 1Gbps است. تکنولوژی بکار رفته در شبکه های امروزی از جمله عمومی ترین آن یعنی IP از نوع بدون اتصال است. در پروتکل های بدون اتصال ، مشکل اساسی و اجتناب ناپذیر آنست که هیچ...(ادامه دارد)

3-1) مفهوم ATM
در ATM واژه ناهمزمان ، به روش انتقال فیزیکی اشاره ندارد که در B_ISDN در واقع همزمان است ( برای مثال در SDH/SoNET ). کلمه همزمان به روشی اشاره می کند که در آن , عرض باند میان اتصالات و کاربران پخش می شود. عرض باند در شیارهای زمانی با طول ثابت تقسیم می شود. این شیارهای زمانی در صورت نیاز کاربر ، در اختیار او قرار میگیرد و به همین دلیل ، مو قعیت زمانی از پیش تعیین شده ای را ندارد مد انتقال نشان دهنده نوعی روش چند تافت سازی و سوئیچینگ است....(ادامه دارد)

6-1) دورنمای ATM
ATM پروژه ای است که توسط صنعت تلفن کشف شد زیرا پس از اترنت بطور گسترده مورد استفاده قرار گرفت. صنعت کامپیوتر در صدد استاندارد سازی تکنولوژی شبکه ای با سرعت بالا نبود شرکت های تلفن این خلأ را با ATM پرکردند. گرچه ATM توانایی تحویل اطلاعات را به تمام نقاط با سرعت بیشاز 1Gbps نوید می دهد این ادعا ساده نیست ATM اساساً راهگزین بسته ای با سرعت بالا است . ATM یک رابط انتقال بسته کارامد است که از بسته هایی با اندازه ثابت به نام سلولها استفاده می کند. استفاده از اندازه ثابت و قالب ثابت ، باعث ایجاد طراحی کارامد برای انتقال از طریق شبکه های با سرعت بالا ...(ادامه دارد)

10-1)مقایسه شبکه ATM با اترنت گیگابیت
شبکه ATM را می توان برای شبکه های محلی LAN و شبکه های گسترده WAN مورد استفاده قرار داد. استفاده از ATM برای شبکه های محلی متداول نیست چراکه شبکه های ATM پیچیده و گرانقیمت می باشند.اغلب طراحان شبکه ترجیح می دهند که از اترنت گیگا بیت برای شبکه های محلی استفاده کنند. اما به هر حال ، ATM برخلاف اترنت گیگا بیت از سرعت ثابت ارسال بیتی برای مبادله داده های صوتی و تصویری ، مبادله بلادرنگ داده ها و کیفیت بالای سرویس (QOS )پشتیبانی می کند. با استفاده از پروتکل QOS (IEEE 802.1Q) در لایه بالاتر از اترنت گیگا بیت می توان بسته ها را اولویت...(ادامه دارد)

11-1) اتصالات منطقی ATM
اتصالات منطقی ATM ، اتصالات کانال مجازی (VCCs) نامیده می شود. یک شبکه VCC مشابه مدار مجازی در X.25 می باشد و واحد اصلی سوئیچینگ در شبکه ATM است. یک VCC بین دو کاربر انتهایی ، از طریق شبکه و جریانی Full_Duplex با سرعت متغیر از سلولهایی با اندازه ثابت که از طریق این اتصال مبادله می شوند ، آماده سازی می گردد. VCC ها بریا تبادل بین کاربر _ شبکه (سیگنالینگ کنترل) و تبادل شبکه _ شبکه ( مدیریت شبکه و مسیریابی ) استفاده می شوند. یک اتصال مسیر مجازی (VPC ) دسته ای از VCC ها را دنبال می کنند ، در یک VPC با هم سوئیچ می شوند. مفهوم...(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله شبکه های ATM

مقدمه ای در ارتباط با به وجود آمدن پروتکل ATM
1- 1مفهوم ATM و شبکه های مبتنی بر ATM
2- 1مفهوم ATM
3-1که های مبتنی بر ATM
4-1اجزای ساختار شبکه ATM و مشخصات آن
5-1دورنمای ATM
6-1فرمت سلول ATM
1-6-1عنوان سلولUNI(UNI CEEL HEADER)
2-6-1عنوان سلولNNI(NNI CELL HEADER)
7-1مقایسه پکت ATM با پکت IP4 وIP6
8-1انواع روشهای انتقال  اطلاعات
9-1مقایسه شبکه ATM با اترنت گیگا بیت
10-1شبکه های اتصال گرا
11-1اتصالات منطقی ATM
...(ادامه دارد)


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله شبکه های ATM
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد