حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی گوشت

اختصاصی از حامی فایل بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی گوشت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

فرمت فایل word(قابل ویرایش)

تعدادصفحات:17

خلاصه

میکروارگانیسمها یکی از عوامل کاهش دهنده مدت زمان نگهداری محصولات غذایی هستند . از آنجایی که پوششهای پلاستیکی گوشتهای بسته بندی شده در حین حمل و نقل و نگهداری دچار آسیب دیدگی می شوند و این آسیب و پارگی پوششها موجب افزایش آلودگی می گردد . ضروری به نظر می رسد برای بررسی میزان تاثیر پوششها در جلوگیری از افزایش بار میکروبی ، مقدار بار میکروبی در لاشه های گوشت دارای پوشش سالم و آسیب دیده تمهیداتی برای جلوگیری از آسیب دیدن و پارگی پوششها به عمل آید . این مسئله در لجستیک نیروهای نظامی ، بسیار حائز اهمیت است . در این بررسی تعداد 45 لاشه منجمد گاو مورد آزمایش قرار گرفت و معدل بار میکروبی نمونه های دارای پوشش سالم و لاشه های با پوشش آسیب دیده مقایسه گردید .

در پایان این نتیجه بدست آمد که اگر پوششها بر اثر حمل و نقل و یا سهل انگاری کارکنان سردخانه و عوامل دیگر دچار آسیب و پارگی شوند ، میزان آلودگی گوشت افزایش یافته و نهایتاً عمر انبار مانی آنها کاهش پیدا می کند . پس از آزمون میکروبی مشخص گردید که این افزایش بار میکروبی در بعضی از نمونه های با پوشش آسیب دیده در محدوده حدمجاز بوده . بنابراین باید تدابیر و روشهایی در حمل و نقل و نگهداری این گونه محصولات اتخاذ شود تا از آلودگی بیش از حد مجاز آنها جلوگیری شود .

مقدمه

تاریخچه و کلیات بحث

اهداف بررسی

مواد و روشها

بحث و نتیجه گیری

پاستوریزه سازی(PASTEURIZATION):

2- استرلیزه سازی و یا سترون سازی(STERLIZATION):

3- هموژنیزاسیون و یا همگن سازی(HOMOGENIZATION):

4- نگهداری در یخچال(REFRIGERATION):

5- فریز کردن و یا منجمد کردن(FREEZING)

6- خشک کردن(DRYING):

7- بسته بندی وکیوم(VACUUM PACKING)

8- کنسرو کردن(CANNING):

9- ترشی و شور انداختن(PICKLING):

- خشک کردن انجمادی(FREEZE-DRYING):

- نمک سود کردن(SALTING

12- کاراملیزه کردن(CARAMELIZATION):

3- گاز دار کردن(CARBONATIOIN)

- دود دادن(SMOKING):

- پرتو دهی(IRRADIATION)

-CURING

- تخمیر کردن(FERMENTATION):

- کافئین زدایی

- شیرین کننده ها(

- نگهدارنده ها(

- عامل شلات و یا کلات کننده

- جادب رطوبت(HUMECTANT):

23- طعم دهنده ها(FLAVOURES

- تثبیت کننده ها(STABALIZERS

5- غلیظ کننده ها(THICKENERS):

- رنگ دهنده غذا(FOOD

COLORING

- امولسیون کننده ها

EMULSIFIERS

- آنتی اکسیدانها(ANTIOXIDANTS

- حجم دهنده ها(BULKING AGENTS):

- عامل ضد کلوخه ساز(ANTICAKING

- مواد کف زدا(ANTIFOAMING

 


دانلود با لینک مستقیم


بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی گوشت
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد