حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ویژگی های حرکت رطوبت و اثر آن بر فراساختار گوشت پخته در طی خنک کردن تحت خلاء

اختصاصی از حامی فایل ویژگی های حرکت رطوبت و اثر آن بر فراساختار گوشت پخته در طی خنک کردن تحت خلاء دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

ویژگی های حرکت رطوبت و اثر آن بر فراساختار گوشت پخته در طی خنک کردن تحت خلاء


ویژگی های حرکت رطوبت و اثر آن بر فراساختار گوشت پخته در طی خنک کردن تحت خلاء

در این مطالعه به منظور بررسی خصوصیات های خنک کننده، تغییرات رطوبت گوشت پخته شده و میزان تبخیر رطوبت و اثر حرکت رطوبت در ساختار بافت داخلی گوشت پخته شده را با استفاده از یک میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM انجام شد

نتایج تجربی نشان داد که سرعت خنک کننده در ابتدای خنک کننده بالاتر بود.


دانلود با لینک مستقیم


ویژگی های حرکت رطوبت و اثر آن بر فراساختار گوشت پخته در طی خنک کردن تحت خلاء
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد