حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله شیوه ارائه LINUX

اختصاصی از حامی فایل دانلود مقاله شیوه ارائه LINUX دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

 

مقدمه
لینوکس یک سیستم عامل قدرتمند ,پایدار و رایگان است و هم اکنون توسط شرکت ها و سازمان های متعددی از سراسر جهان پشتیبانی و حمایت می شود.این سیستم عامل به صورت متن باز ارائه می شود و بدین ترتیب برنامه نویسان و دانشجویان به راحتی می توانند کد های آن را تغییر دهند.
هم اکنون انواع مختلفی از سیستم عامل لینوکس همانند SuSe , Mandrake و Red Hat وجود دارد و در کشور ما نیز لینوکس رد هت محبوبیت بیشتری را کسب نموده است.
نسخه ی جدید لینوکس ردهت Fedora نام دارد و تحت پروِه ای به همین نام توسعه می یابد.

فصل اول
لینوکس چیست

 

1-1 لینوکس چیست؟
لینوکس یک سیستم عامل رایگان سریع پایدار قابل اطمینان و انعطاف پذیر است که بر روی طیف وسیعی از کامپیوتر ها ی شخصی و ایستگاه ها ی کاری سرویس دهنده ها و مسیریاب ها استفاده می شود.
به طور کلی لینوکس یک سیستم عامل چند کاربره است که به دلیل چند کاربره و چند منظوره بودن کاربران متعددی می توانند بطور همزمان به ان متصل شوند. بطور معمول انواع مختلف لینوکس سرویس های متنوعی برای سرویس های وب پست الکترونیک سرویس نام دامنه و... ارائه می دهند که از قدرت کارایی سرعت و پایداری مناسبی برخوردارند.

 

1-2 تاریخچه ی لینوکس
توروالدز دانشجویی در دانشگاه هلسینکی فنلاند بود که پرو زه ی لینوکس را آغاز کرد .
آن زمان دانشجویان از برنامه ای به نام مینیکس استفاده می کردند . توروالدز سعی کرد سیستم عاملی را ایجاد کند تا قابلیت های بیشتری نسبت به مینیکس ارائه دهد.
یکی از خصوصیات جالب لینوکس در دسترس بودن source code های آن است بدین ترتیب برنامه نویسان از سراسر جهان می توانند برنامه های کاربردی و حتی هسته سیستم عامل را بررسی نموده و آن را ارتقا دهند.
سیستم عامل لینوکس بیشتر قابلیت های سیستم عامل های Windows NT,Unix,Makintash,… را داردو قابلیت های دیگری همانند کارایی دقت سرعت و مقیاس پذیری را ارائه می دهد. لینوکس قابلیت های دیگری در رابطه یا شبکه را داراست و امکان ارتباط شبکه ای با Windiws,Apple را دارد.
اگرچه این سیستم عامل در محیط باز و اینترنت توسعه یافته ولی در آن استاندارد های رسمی یونیکس رعایت شده است. در دهه ی قبل به دلیل ازدیاد نسخه های یونیکس موسسه ی مهندسین الکتریک و الکترونیک استاندارد مستقلی برای یونیکس ارائه نمود . این استاندارد جدید (ANSI) واسط قابل حمل سیستم عامل برای محیط های کامپیوتری یا Posix نام گرفت. این استاندارد عملکرد یک سیستم عامل شبه یونیکس و جزئیاتی همانند فراخوانی های سیستم و واسط ها را تعیین می کند.
Posix یک استاندارد جهانی را تعریف میکند که تمامی نسخه های یونیکس باید آن را رعایت نمایند. البته لینوکس استاندارد دیگری به نام استاندارد سلسله مراتب سیستم فایل یا FHSرا رعایت می نماید . این استاندارد مکان فایل ها و دایرکتور ها را در ساختار فایل لینوکس مشخص می کند.

 

1-3 نسخه ی تجاری لینوکس
یکی از نسخه های تجاری لینوکس Red Hat است که توسط شرکت Red Hat توزیع شده است که به دلیل نصب آسان و نیز امکانات مدیریتی سیستم مورد توجه قرار گرفته است.آخرین نسخه ی ارائه شده توسط این شرکت نسخه ی Red Hat Linux7 است.
اسامی تعدادی از شرکت هایی نسخه ی تجاری لینوکس را منتشر می کنند عبارتند
از:Caldera,Corel,Slockware,Debian,Mandarke,Turbolinux,Easylinux
بسیاری از شرکت های سخت افزاری نظیر IBM محصولاتی مرتبط با لینوکس را منتشر می کنند.این شرکت اعلام کرده که تمامی محصولاتش را با لینوکس سازگار می کند.همجنین شرکت INTEL اعلام کرده که سرور های اینترنتی مبتنی برسخت افزار INTEL را با سیستم عامل لینوکس عرضه می کند.در حال حاضر بسیاری از شرکت های کامپیوتری دست به فروش کامپیوتر هایی زده اندکه لینوکس را به عنوان سیستم عامل اولیه خود دارند.
از جمله پیشتازان جدید سیستم عامل لینوکس می توان به شرکت هایی چونSUN,ORACLE اشاره کرد. شرکت Borland نیز در تلاش برای ارائه ی محصول کاربردی Interbase روی سیستم عامل لینوکس است.

 

1-4 میزان افزایش استفاده از سیستم عامل لینوکس
مطالعه ی IDC نشان داده است که در بین سال های 1997 تا 1999 میزان استفاده از لینوکس افزایش چشمگیری داشته است.موارد بسیاری باعث محبوبیت لینوکس گردیده است . از جمله:پشتیبانی از پروتکل SMB و فایل سیستم CIFS که باعث راحتی کار با ماشین های ویندوزی می شود.
وجود برنامه هایی نظیر X-Win32 که امکان اجرای برنامه ها را روی ماشین لینوکس و نیز مشاهده ی آن ها روی ماشین ویندوزی را می دهد.همچنین امکاناتی نظیر پشتیبانی از فایل سیستم های Dos,NTFS,VFAT باعث شده است که میزان استفاده از لینوکس بیشتر شود.شرکت Corel نیز این امکان را فراهم آورده است تا برنامه های کاربردی ویندوز به طور کامل از یک اتصال روی لینوکس اجرا شوند.

 

1-5 دلایل استفاده از سیستم عامل لینوکس
کنترل :کاربران کنترل کاملی بر وظیفه مندی سیستم دارند و می توانند مشخصه ها و قابلیت های مورد علاقه و نیاز خود را اضافه کنند اشکالات را بیابند وبدون نیاز به نرم افزار های ارتقا دهنده ارتقا خود را انجام دهند.
انعطاف پذیری : سیستم عامل لینوکس با پشتیبانی از طیف وسیعی از پروتکل های شبکه های LAN,WAN و فایل سیستم های مختلف امکان ارتباط با لینوکس با سایر سیستم های عامل را فراهم کرده است.همچنین با استفاده از برنامه های ماشین مجازی لینوکس قادر می باشد تا سیستم عامل مختلفی را شبیه سازی کند .همچنین سیستم عامل لینوکس روی طیف وسیعی از سخت افزار ها موجود است, از جمله سخت افزار هایی مانند
VAX,Motorola,Alpha,MIPS,X86
پایداری: شرکت های بسیاری سالانه میلیون ها دلار به خاطر بروز مشکل در سرور هایشان ضرر می کنند ولی در مقابل ماشین های لینوکس بسیار پایدار هستند و اغلب برای ماه ها یا سالها به کارشان ادامه می دهند بدون آن که برایشان میکلی پیش بیاید.
امنیت : بطور کلی ویروس به آن مفهومی که در سیستم عامل های ویندوزی متداول است در محیط های لینوکسی ویونیکسی وجود ندارد علت این امر امنیت بالای فایل سیستم لینوکس و یونیکس است. ابزارهای متعددی برای پیدا کردن اشکالات احتمالی لینوکس وجود دارد .این ابزار ها یافتن و برطرف کردن اشکالات احتمالی را آسان می کنند .سیستم عامل لینوکس با استفاده از رویداد نگاری (Event viewer) امکان پیگیری خطاها و اشکالات را آسان می کند.لازم بذگر است وجود ابزارهای مختلف برای فراهم آوردن امنیت سیستم علت دیگری بر بالا بودن امنیت سیستم عامل لینوکس است.
هزینه پایین : اغلب نرم افزار های لینوکس مجانی هستند و خود سیستم عامل هم قیمتی ندارد و نرم افزار های مجانی شامل نرم افزار های اداری ابزار های گرافیکی ویرایشگر ها و مرورگر های وب هستند . در ضمن ارتقا لینوکس نیز هزینه ای در بی نخواهد داشت.
قدرت : سیستم عامل پانزده ابر کامپیوتر از 100 ابر کامپیوتر موجود از نوع لینوکس است. لینوکس از منابع سخت افزاری بطور کامل بهره می برد و این امر سبب می شود تا سرعت و توانایی آن بالا برود و همچنین در حال حاضر تلاش می شود تا لینوکس از QOS بهره مند شود که امکان بسیار مفیدی در بالا بردن کارایی برنامه ها خواهد داشت.

 

1-6 امکانات سیستم عامل لینوکس
لینوکس تمام امکانات لازم به عنوان یک سیستم عامل Client و یک سیستم عامل Server را دارا می باشد.
برخی از امکانات لینوکس :
• پشتیبانی از سیستم عامل های مختلف مانند: Minix,VFAT,MS-Dos,
• پشتیبانی از سیستم فایل های شبکه ای مانند: NTFS,Coda,NFS
• پشتیبانی از پروتکل های مختلف شبکه
• نظیر:Telnet,FTP,SNTP,IMAP,DHCQ,SMB,Finger و...
• پشتیبانی از روش های مختلف هویت شناسی نظیر :
• User/Pass,Skey,CHAP,OPIE
• پشتیبانی از DBMS های مختلف نظیر: interbase,MSGL,MXSQL,Oracle و...
• وجود ابزار های برنامه نویسی مختلف نظیر :C,C++,Pascal,Perl
• ابزار های امنیتی و اشکال یابی مثل: Firewall,Proxy,Port scanners,Log analyzer

 

1-7 آشنایی با گروه های LUG و FSF
در اکثر شهر ها و کشور های اروپایی گروه هایی تحت عنوان LUG(Linux User Group) تشکیل می شوند اعضای این گروه ها با ترتیب دادن جلسات سخنرانی ها و مجالس بحث و گفتگو در ارتباط با سیستم عامل لینوکس و نیز Installation Party دور هم گرد می آیند و با علاقه ی فراوان در جریان پیشرفت سیستم عامل لینوکس و آخرین تغییرات گونه های مختلف این سیستم عامل قرار می کیرند و به تبادل تجربیات می پردازند .
اعضای گروه LUG در سراسر اروپا جلساتی را بر پا می گنند تا کاربران حرفه ای سیستم عامل لینوکس در نصب این سیستم عامل به کاربرانی که تازه می خواهند با این سیستم عامل کار نمایند و به نصب ان بپردازند کمک کنند.لینوکس توروالدز و چند برنامه نویس دیگر عضو گروه یا سازمان FSF(Free Software Fundation) می باشند .
سازمان FSF یک سازمان کاملا غیر انتفاعی است . مخارج برنامه نویسان عضو این گروه توسط شرکت های عرضه کننده و توزیع کننده ی گونه های مختلف سیستم عامل لینوکس مانند شرکت های Red Hat, Caldera, و... پرداخت می شود.
1-8چگونگی پیشرفت سیستم عامل در بین سال های 1991 تا 1999
سال 1991: ینوکس توروالدز در این سال قسمتی از سیستم عامل لینوکس را می نویسد و ان را در News Group معرفی می کند . سه ماه بعد چند برنامه نویس خطاهای موجود در این سیستم عامل را به وی گزارش می کنند.
سال 1992: سیستم عامل لینوکس روی X-86 اجرا می گردد و رابط گرافیکی برای این سیستم عامل بوجود می آید. تعداد کاربران 1000 نفر می باشند.
سال 1993: برنامه نویس کدهایی را برای لینوکس آماده می کنند و 5 نفر از آن ها به انتخاب توروالدز نوشتن برنامه های جانبی برای آن را آغاز می کنند. تعداد کاربران 2000 نفر می باشند.
سال 1994: در این سال لینوکس قابلیت های شبکه ای پیدا می کند . تعداد کاربران 100000 نفر می باشند.
سال 1995: در این سال سیستم عامل لینوکس روی پردازنده های Intel,Digital و Sunsparc نصب و راه اندازی می شوند. تعداد کاربران 500000 نفر می باشند.
سال 1996: در این سال گونه ی این سیستم عامل قابلیت چند پردازنده را دارا می شوند. تعداد کاربران 1000000 نفر می باشند.
سال 1997 : در این سال هر هفته یک گونه ی جدید این سیستم عامل عرضه می گردد و نیز مجله ی لینوکس در کشور های ژاپن لهستان یوگوسلاوی و انگلیس منتشر می شود.
سال 1998: در این سال پروژه ی KDE آغاز می شود و در حدود 10000 برنامه نویس روی این سیستم عامل کار می کنند. تعداد کاربران 5/7 میلیون کاربر می باشند.
سال 1999: در این سال لینوکس در نمایشگاه CEBIT جایزه مجله CHIP را در بخش نرم افزار می گیرد. تعداد کاربران حدود 10 میلیون کاربر می باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


فصل دوم
توزیع های لینوکس

 

 

 

 

 

 

 


اجزای تشکیل دهنده ی لینوکس را هر کس می تواند پس از جمع آوری به نام خودش عرضه کند. به این مجموعه ها که بوسیله ی افراد و شرکت های مختلف گردآوری شده است توزیع ودر برخی مواقع نسخه می کویند.کلیه ی این توزیع ها دارای یک هسته ی مشترک به نام GNU/Linux هستند .
شرکت ها یا دانشگاه ها و گروه دیگری با اضافه کردن یک سری امکانات به این مثل محیط گرافیکی و... یک توزیع جدید از آن را ایجاد کرده اند.هریک از توزیع های لینوکس دارای ویژگی های خاص خود هستند مثلا ممکن است نصب آن ها با هم تفاوت داشته باشد یا ابزارهای مدیریت گرافیکی آن ها با هم متفاوت باشند یا نسخه ی برنامه هایی که با یک توزیع خاص ارائه می شوند جدیدتر یا قدیمی تر باشند محل فایل های پیکر بندی آن ها متفاوت باشدویا ممکن است در آن ها توزیع هایی برای امور خاصی مانند سرویس دهنده و ایستگاه های کاری کامپیوتر های قدیمی در محیط شبکه طراحی شده باشد.
مثلا برخی از توزیع ها برای نصب و پیکر بندی آسان بهینه سازی شده اند . توزیع ها به دو صورت تجاری و رایگان ارائه می شوند. برخی از توزیع ها را به صورت رایگان می توان دانلود کرد. برخی از توزیع ها به دلیل تغییرات و بهینه سازی در توزیع های دیگر ایجاد شده اند.
انتخاب توزیع مورد استفاده به عواملی مانند :‌سطح علمی کاربر انتظارات کاربران از لینوکس ویژگی ها ی توزیع و حتی بازار نرم افزار بستگی دارد.
تعداد توزیع های لینوکس به قدری زیاد است که نمی توان همه ی آن ها توضیح داد ولی رایج ترین آن ها به شرح زیر هستند.

 

2-1 Red Hat : یکی از پرطرفدارترین توزیع های لینوکس است و آخرین نسخه ی آن تا زمان این نوشته 9 است . این نسخه را میتوان یکی از معروف ترین نسخه های لینوکس دانست.مهم ترین دلیل آن هم پشتیبانی شرکت های بزرگ سخت افزاری نظیر IBM از این نسخه است.این نسخه از سایت WWW.Redhat.com بطور رایگان قابل دانلود است.

 


2-2 Turbo Linux
این نسخه برای موسسات و شرکت ها مناسب است و به دلیل داشتن امکانات و قابلیت های جانبی بسیار مورد توجه این دسته قرار گرفته است , اما به دلیل اینکه نرم افزار های کاربردی آن برای کاربران خانگی کاربردی ندارد چندان مورد توجه این دسته قرار نگرفته است.

 

2-3 Slock Ware Linux
اولین نسخه ی لینوکس Slockware Linux می باشد که تنها برخی از کاربران حرفه ای از آن استفاده می کنند .
نصب آن نسبتا مشگل است .
این نسخه کمترین طرفدار را در مقایسه با نسخه های دیگر دارد و یادگیری آن مشکل است.
از قابلیت های آن می توان به پایداری و کیفیت بالای آن اشاره کرد.

 

2-4 Fedora
این نسخه رامی توان جدید ترین نسخه ی لینوکس دانست . شرکت ردهت یکی از موسسات شناخته شده در عرصه ی لینوکس در یک تغییر استراتژی توزیع Red Hat Linux(RHL) را متوقف کرد و پس از آن فقط به توزیع و عرضه ی نسخه ی بهینه شده ای به نام Red Hat Enterprise Linux پرداخت که بعدا Fedora نام گرفت و برخلاف محصول قبلی کار گروهی برنامه نویسان جامعه ی متن باز و گروه Red Hat است.
تاکنون 2نسخه از لینوکس فدورا با نام های Fedora Core1(FC1) و Fedora Core2(FC2) عرضه شده است.شاید در ابتدا تفاوت چندانی بین نسخه های FC و نسخه ی قبلی RHL دیده نشود اما به تدریج تفاوت های آن ها بارز خواهد شد.
البته توزیع های دیگری نظیر :Lindows,Lycorise,Caldera Open,Suse,Mndarke و... نیز موجود است که مورد بحث قرار نگرفته اند.
خلاصه ی فصل
سیستم عامل لینوکس نسبت به سایر سیستم های عامل سیستمی نوپا تلقی می شود و دارای توزیع های مختلفی است.
نسخه ی رد هت فدورا و دبیان آن رامیتوان از توزیع های پر طرفدار این سیستم عامل دانست. این سیستم عامل می تواند با دو نوع واسط گرافیکی کاربر متنی و گرافیکی نصب شود و مورد استفاده قرار گیرد .واسط گرافیکی لینوکس Xwindow نامیده می شود . بر روی این سیستم عامل دو واسط Gnome و KDE بیش از بقیه مورد توجه و استفاده ی کاربران قرار داشته است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


فصل سوم
محیط لینوکس

 


3-1 آغاز به کار با لینوکسRed Hat
کامپیوتر را راه اندازی کنید . اگر یکی از برنامه های Lilo یاGrub را نصب کرده باشید یک صفحه ی گرافیکی باز می شود و از شما می خواهد سیستم عامل مورد نظر را انتخاب کنید .به وسیله ی کلید های بالا و پایین می توانید این کار را انجام دهید . پس از انتخاب کلید Enter را فشار دهید . اگر نحوه ی ورود به سیستم را به صورت متنی انتخاب کرده باشید یک اعلام ساده ی متنی ورود به سیستم را خواهید دید . در غیر اینصورت صفحه ی گرافیکی ورود به سیستم Red Hat را مشاهده خواهید کرد .
قبل از استفاده از لینوکس باید نام کاربری (Username) و گذر واژه (Password) را وارد کنید . در صورتی که محیط گرافیکی را X با واسطه ی Gnome برای استفاده ی سیستم انتخاب کرده باشید با ورود صحیح این نام کاربری و گذر واژه به به واسط گرافیکی Gnome وارد خواهید شد.

 

3-2 راهنمای محیط گرفیکی (Gnome Desktop)
محیط های گرافیکی در حقیقت ندم افزاری هستند که بالای زیر ساختار های فراهم شده به وسیله ی سیستم XWindow اجرا می شوند.
Gnomeیکی از محیط های گرافیکی لینوکس است که دارای پایداری خوب و امکانات متعدد و قدرتمندی است . میز کار Gnome از بخش های آیکن های میز کار سطح میز کار و پانل تشکیل شده است.

 

3-2-1 استفاده از پانل
پانل میز کار نواری است که در پایین ترین قسمت میز کار قرار گرفته است و آیکن های برنامه هایی را در خود نگه می دارد که استفاده از سیستم را برا ی کاربر آسان تر می سازد . پانل همچنین منوی اصلی را در بر دارد .
این منو میانبر هایی را به برنامه ی کاربردی سیستم دارد. پانل شامل آیکن های اجرا کننده ی برنامه (Launchers) و برنامه های کوچکی است که اپلت نام دارند. با استفاده از اپلت ها می توانید کارهایی مانند حرکت بین محیط های کاری تنظیم صوت و نمایش وضعیت سیستم خود را انجام دهید.
اپلت های بسیاری در نسخه های مختلف لینوکس در حین استفاده از محیط Gnome وجود دارند که به صورت پیش فرض روی پانل قرار ندارند و می توانید آنها را بسته به نیاز خود اضافه کنید. اپلت هایی که در پانل سیستم گنجانده شده اند برای اجرای وظایفی خاص یا مانیتور کردن سیستم و سرویس ها به کار می روند .قسمت منطقه ی اخطار که در کنار ساعت قرار دارد آیکن های اعلام وضعیت مانند وضعیت شبکه چاپگر احراز هویت و... را نمایش می دهد.
آیکن های روی میز کار می توانند میانبر هایی به پوشه ها برنامه های کاربردی یا درایو های فلاپی و CD-ROM باشند که هنگام اتصال نمایش داده می شوند . برای اجرا کردن میانبر های روی میز کار باید روی آن ها دابل کلیک کنید.

 

میز کار در Gnome مانند میز کار در سایر سیستم عامل است. به آسانی می توانید با استفاده از کشیدن و رها کردن (Drag And Drop) فایل ها را جابجا کنید و برای دست یابی به برنامه های مختلف به پوشه ها و مستندات خود آیکن های جدیدی به وجود آورید.

 

3-2-2 استفاده از منوی اصلی
برای باز شدن منوی اصلی کافیست روی آیکن کلاه کلیک کنید . این منو ها همچنین با کلیک کردن روی آیکن Start Here که روی میز کار قرار دارد قابل دسترس خواهند بود. با کلیک کردن روی منوی اصلی با سطح گسترده ای از منو ها روبرو خواهید شد که برای دسترسی به برنامه های مختلفی که در سیستم نصب شده اند به کار می روند.
علاوه بر اجرای برنامه ها با استفاده از منوی اصلی می توانید از سیستم خارج شوید و فایل های خاصی را جستجو کنید ,سپس برنامه ها را از خط فرمان به اجرا در آورید یا صفحه ی میز کار خود را قفل کنید. برای خارج شدن از حالت قفل نیاز به تایپ گذر واژه است.

 

3-2-3 استفاده از اپلت ها
اپلت های مختلفی برای انجام کارهای مختلف طراحی شده اند و به همراه لینوکس ارائه می شوند . بسیاری از اپلت ها به صورت پیش فرض روی پانل قرار ندارند .

 

الف) اپلت سوییچ کننده ی میز کار (Switcher Workspace):‌ در محیط گرافیکی Gnome می توانید در یک لحظه چندین میز کار داشته باشید.این کار از شلوغ شدن بیش از حد یک میز جلوکیری می کند . به طور پیش فرض چهار میز کار فعال هستند. اپلت سوییچ کننده ی میز کار برای جابجایی بین این میز کارها به کار می رود. این اپلت از چهار مربع کوچک تشکیل شده است که با کلیک روی هر یک از مربع ها می توانید در محیط کار جابجا شوید . همچنین می توانید با استفاده از Ctrl+Alt به علاوه ی یکی از کلید های مکان نما (بالا پایین چپ راست) بین میزکارها جابجا شوید.
ب) اپلت نوار وظیفه : در کنار اپلت سوییچ کننده ی میز کار اپلت نوار وظیفه قرار دارد . این اپلت برنامه هایی را که روی میز کار در حال اجرا هستند نشان می دهد از این اپلت برای سویییچ کردن بین برنامه ها یا بستن یا Minimize کردن برنامه ها و... استفاده می شود کافی است روی دکمه هایی که نماینده ی هر برنامه هستند کلیک کرد.

 

3-2-4 منطقه ی اخطار
این قسمت برای اعلام وضعیت های خاصی به کاربر به کار می رود . آیکن هایی که معمولا در این بخش نمایش داده می شوند آیکن احراز هویت و آیکن چاپگر هستند.
آیکن وضعیت شبکه وضعیت به هنگام بودن سیستم را نشان می دهد. در صورتی که روی آن کلیک کنید برنامه ی به هنگام کننده ی Update اجرا می شود و در صورتی که به اینترنت متصل باشید و نرم افزارهای جدیدی برای بهنگام کردن سیستم ارائه شده باشد آن ها را دریافت و روی سیستم نصب می کند . البته برای این کار هنگام نصب باید سیستم خود را ثبت کرده باشید.
آیکن احراز هویت که به شکل دو کلید کوچک است هنگامی نمایش داده می شود که مجوز های سطح ریشه را برای سیستم خود دریافت کرده باشید.این مساله معمولا هنگامی اتفاق می افتد که یکی از ابزار های گرافیکی پیکر بندی سیستم را بکار برده باشد. این آیکن دارای یک زمان Timeout است و پس از اتمام آن دیگر روی منطقه ی اخطار نمایش داده نمی شود .زمانی که این آیکن در حال نمایش است در صورتی که برنامه ی دیگر پیکربندی سیستم را اجرا کنید از شما در خواست گذر واژه خواهد شد.
آیکن اخطار چاپگر برای مدیریت فرایند های چاپ بکار می رود .با کلیک روی این آیکن مستنداتی که برای چاپ فرستاده شده اند نشان داده می شوند . برای انصراف از چاپ یک سند کافی است با راست روی آن گزینه ی Cancel را انتخاب کنید.

 

3-2-5 اضافه کردن آیکن ها و اپلت ها به پانل
برای تنظیم کردن پانل مطابق با نیاز می توان آیکن ها و اپلت های مختلفی را به آن اضافه کرد. برای این کار می توان با راست کلیک بر روی منطقه ی خالی پانل گزینه ی Add T Panel را انتخاب کرد و از اپلت های موجود اپلت دلخواه را برگزید.
برای اضافه کردن یک آیکن اجرا کننده ی برنامه به پانل کافیست در یک فضای خالی از پانل کلیک راست کنید و گزینه ی Add To Panel و سپس Launcher را برگزینید . با این کار پنجره ی کوچکی باز میشود که باید در آن مسیر برنامه را وارد کنید . می توانید آیکنی را هم برای آن انتخاب کنید .
3-3 استفاده از مدیر فایل Gnome

 

 

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله   24 صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله شیوه ارائه LINUX
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد