حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی

اختصاصی از حامی فایل پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی شامل پاورپوینتهای زیر :

فصل سوم : عوامل درونی و بیرونی مواد غذایی موثر بر رشد میکروبی صفحه 109 تا 124 18 صفحه

عوامل درونی و بیرونی مواد غذایی موثر بر رشد میکروبی 26 صفحه اسلاید

در همین مورد 10 صفحه اسلاید دیگر

میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن 14 صفحه

بخشهایی از متن :

سالمونلا:

گوشت قرمز و ماکیان از منبع معمول سالمونلا می باشند.

در مطالعه ای برای درک بهتر این که چگونه سالمونلاها در طی عملیات فرآوری گوشت ماکیان انتشار پیدا می کنند، نمونه هایی از مکان های زیر جمع آوری و آزمایش شدند(همراه با درصد مثبت بودن سالمونلا): مرغ داری(6 درصد)، محل تخم گذاری(98 درصد)، گله ی قبلی مرغ ها(24 درصد)، گروه مرغ های در حال رشد(60 درصد)، و لاشه ها بعد از فرآوری (7 درصد)(8). در این مطالعه محل تخم گذاری به عنوان مهمترین مکانی عنوان شد که باید ضدعفونی شود.

 

ترکیبات ضد میکروبی:

پایداری بعضی از مواد غذایی در مقابل حمله میکرو ارگانیسم ها به علت وجود بعضی موادی است که به طور طبیعی در مواد غذایی وجود داشته و دارای اثرات ضد میکروبی می باشند . اسانس های روغنی موجود در بعضی گونه های گیاهی دارای اثر ضد میکروبی می باشنداز جمله می توان به اوژنول در میخک ، آلیسین در سیر ، سینامیک آلدئید و اوژنول در دارچین ، آلیل ایزوتیوسیانات در خردل ، اوژنول وتیمول در مریم گلی و کارواکرول (ایزوتیمول) و تیمول در پونه کوهی اشاره کرد.شیر گاو حاوی چندین ترکیب ضد میکروبی ازجمله لاکتوفرین ، کانگلوتینین و سیستم لاکتوپرواکسیداز می باشد .

ترکیبات ضد میکروبی

بعضی از مواد که به طور طبیعی در مواد غذایی وجود دارند دارای اثرات ضد میکروبی هستند مثل آلیاسین در سیر سینامیک آلدیید در دارچین تیمول در پونه ی کوهی –شیر تازه گاودارای ترکیبات لاکتوفرین کانگلو تینین وسیستم لاکتو پراکسیداز که دارای اثرات ضد میکروبی است درتخم مرغ لیزوزیم به همراه آنزیم کازیین خاصیت ضد میکروبی دارند


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد