حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پروژه دستورالعمل آزمون‌های میکروبی 11 ص

اختصاصی از حامی فایل دانلود پروژه دستورالعمل آزمون‌های میکروبی 11 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 11

 

دستورالعمل آزمون‌های میکروبی

هدف: بررسی وجود یا عدم وجود آلودگی در محصولات و مواد اولیه حین تولید و شناسایی مکان یا عامل آلودگی این دستورالعمل برای مواد اولیه ورودی محصول حین فرآیند و محصول نهایی کاربرد دارد.

ارلن 100.250.500 سی‌سی؛

پیپت مدرج 2.5.10 سی‌سی؛

پتری‌پیش؛

درب‌ بازکن بطری؛

ظروف درب‌دار شیشه‌ای نمونه‌برداری آب؛

فویل آلومنیومی؛

چراغ گاز؛

جعب فلزی استریل پیپت و پتری‌دیش؛

ظرف سبدی محل نمونه؛

مشعل متحرک جهت نمونه‌برداری از محل؛

جالوله‌ای؛

آون تا250 درجه سانتیگراد؛

پخچال؛

انکوباتور به تعداد لازم؛

اتوکلاو؛

ترازو؛

بن‌ماری جوش؛

لوله دورهام؛

لوله آزمایش؛

دستکش یکبار مصرف؛

کلن کانت.

دستورالعمل تعیین درصد نوشابه

تجهیزات و معرف‌های لازم:

چگالی‌سنج؛

مزور 250 سی‌سی؛

پارچ استیل.

مراحل اجرا:

ابتدا گاز نمونه نوشابه را طبق دستورالعمل گفته شده خارج می‌کنیم.

نوشابه بدون گاز را داخل مزور که قبلاً تمیز شده و با کمی نوشابه شستشو داده‌ایم، می‌ریزیم.

چگالی‌سنج را با کمی از نوشابه بدون گاز شستشو می‌دهیم.

چگالی‌سنج را به آرامی داخل مزور غوطه‌ور می‌کنیم.

مقدار چگالی‌ نوشابه را از روی چگالی‌سنج می‌خوانیم.

دستورالعمل تعیین سختی آب‌ها:

هدف جهت تعیین سختی آب نوشته شده است. تعیین سختی آب خام، آب صنعتی و آب حاصل از تصفیه‌خانه آب بکار می‌رود.

مراحل اجرای کار:

جهت سنجش، مقدار 5 سی‌سی آب نمونه را در ظرف نمونه‌برداری می‌ریزیم و آنقدر در ظرف می‌ریزیم تا به خط نشانه برسد. آنگاه سه قطره از معرف رنگی به نمونه اضافه کرده و به آرامی تکان می‌دهیم تا مخلوط شود. اگر رنگ محلول آبی تیره باقی بماند، آب سختی ندارد و اگر قرمز شد، آب سختی دارد.

جهت اندازه‌گیری مقدار سختی آب از محلول سفید رنگ با سرنگ مخصوص که درجه‌بندی شده به داخل نمونه می‌ریزیم. هر قطره که از محلول سفیدرنگ مصرف شد تا محلول آبی شود، معادل 17.8ppm سختی است. پس وقتی تعداد قطرات محلول سفید را که جهت آبی شدن رنگ نمونه می‌ریزیم، در 8/17 ضرب می‌کنیم. مقدار سختی آب را نشان می‌دهد.

استانداردها:

آب خروجی سختی‌گیرها باید دارای سختی کمتر از 4/53 باشد. آب تصفیه شده مورد استفاده در نوشابه نباید از 160ppm سختی بیشتر باشد.

فواصل پایش:

معمولاً هر یک تا دو ساعت یکبار از آب خروجی سختی‌گیرهای در حالت سرویس و آب خروجی پولیشر نمونه‌برداری می‌شود و نتایج گزارش عملکرد تصفیه‌خانه آب ثبت می‌شود.

دستورالعمل اندازه‌گیری میزان گاز نوشابه و دوغ گازدار

هدف:

تعیین مقدار گاز در 100 سی‌سی نوشابه

دامنه کار آن:

جهت تعیین مقدار گاز نوشابه‌های گازدار کولا و پرتقالی و بی‌رنگ که در بطری شیشه‌ای 284 سی‌سی و یکبار مصرف PET در سایزهای مختلف پرشده‌اند، همچنین برای سنجش مقدار گاز موجود در دوغ گازدار از این دستورالعمل استفاده می‌شود.

مراحل اجرای کار:

نوشابه باید دمایی کمتر از محیط (کمتر از 70 درجه فارنهایت) داشته باشد تا خطر ترکیدگی نداشته باشد. جهت تست محصول روزانه از روی خط تولید نمونه‌برداری می‌شود. نمونه باید: لب‌پر نباشد، در بطری سالم داشته باشد و نشت گاز به هیچ وجه نداشته باشد.

تجهیزات مورد نیاز:

1. دماسنج کالیبره شده؛

2. فشارسنج کالیبره شده.

مراحل:

در ابتدا می‌بایستی شیر تخلیه گاز دستگاه گازسنج بسته باشد. سپس توسط قسمت پانچ آن درب نوشابه را سوراخ می‌کنیم و شیر تخلیه گاز را باز می‌کنیم تا هوای بالای بطری خارج شود و سپس شیر را می‌بندیم. بعد از آن دستگاه را که بطری داخلش قرار گرفته تکان می‌دهیم. مرتب عقربه کیج را نگاه می‌کنیم. با داشتن دما و فشار و با استفاده از جداول مربوطه، مقدارحجم گاز را بدست می‌آوریم. سپس این مقدار حجم در 2% ضرب می‌کنیم تا مقدار گرم گاز CO2 در 100 سی‌سی بدست آید و چنانچه گاز داخل نوشابه کمتر از مقدار تعیین شده در


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه دستورالعمل آزمون‌های میکروبی 11 ص
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد