حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله سیستم ترمز ABS و نقش آن در جلوگیری از تصادفات

اختصاصی از حامی فایل دانلود مقاله سیستم ترمز ABS و نقش آن در جلوگیری از تصادفات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله سیستم ترمز ABS و نقش آن در جلوگیری از تصادفات


دانلود مقاله سیستم ترمز ABS و نقش آن در جلوگیری از تصادفات

 

مشخصات این فایل
عنوان: سیستم ترمز ABS و نقش آن در جلوگیری از تصادفات
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 20

این مقاله درمورد سیستم ترمز ABS و نقش آن در جلوگیری از تصادفات می باشد.

خلاصه آنچه در مقاله سیستم ترمز ABS و نقش آن در جلوگیری از تصادفات می خوانید :

عملکرد کلی سیستم ABS
-    سنسورهای سرعت با تشخیص سرعت چرخش چرخها ، اطلاعات مربوطه را به صورت سیگنال به ECU مربوط به ترمز ABS ارسال     می نمایند
-     ECU وضعیت چرخها را (با محاسباتی که اطلاعات اولیه آن را سرعت خودرو و تغییرات سرعت چرخشی چرخها تشکیل میدهد) به دست        می آورد .
-    در وضعیت ترمزگیری شدید ، ECU  به گونه ای به  فعال کننده سیستم فرمان می دهد که فشار بهینه را بر هر کدام از ترمزها اعمال نماید .
-    واحدهای کنترل فشار هیدرولیک ترمز براساس فرمانی که از ECU         می گیرد ، فشار هیدرولیک را کاهش یا افزایش داده و یا فشار هیدرولیک را براساس نیاز ثابت نگه می دارد ، تا اینکه نرخ لغزش مورد نیاز (30% ـ 10%) برای جلوگیری از قفل شدن چرخها ایجاد شود .
سنسورهای سرعت چرخ
سنسورهای سرعت چرخ های عقب و جلو شامل یک آهنربای دائم ، کویل و یک هسته می باشند .محل نصب سنسورهای سرعت و نیز روتور سنسور همانند تعداد دنده های روتور سنسور بسته به مدلهای مختلف خودرو متفاوت است .
عملکرد سنسور سرعت چرخ
دنده هایی که دور تا دور روتور قرار گرفته اند ، هنگام چرخش روتور یک ولتاژ AC را که فرکانس آن با سرعت چرخشی روتور متناسب است ، تولید می کنند . این ولتاژ AC در ECU  برای دریافت اطلاعات مورد نیاز سرعت چرخها مورد استفاده قرار   می گیرد .

سنسور شتاب
استفاده از سنسور شتاب ECU سیستم ABS را قادر می سازد تا مقدار شتاب منفی خودرو (شتاب هنگام توقف یا کم شدن سرعت) را اندازه گیری کرده و بدین ترتیب از شرایط و وضعیت سطح جاده بهتر مطلع شود ، در نتیجه دقت ترمزگیری برای جلوگیری از قفل شدن چرخها افزایش می یابد . به سنسور شتاب ، سنسور G نیز گفته می شود .
ساختار سنسور شتاب
سنسور شتاب از دو دیود نوری ، یک صفحه شکاف دار و یک مدار تبدیل سیگنال تشکیل شده است . سنسور شتاب نرخ شتاب خودرو را حس کرده و آن را به صورت سیگنال به ECU میفرستد .
ECU با استفاده از این سیگنال ها وضعیت و مشخصات دقیقتر سطح جاده را برای تصمیم گیری مناسب تر به دست می آورد .
در بعضی از خودروها ، شتاب جانبی خودرو نیز تشخیص داده شده تا مشخص گردد آیا خودرو در سر پیچ جاده در حال گردش است یا خیر .
در حین گردش ، چرخهای داخلی (نزدیک به مرکز گردش) تمایل به هرز چرخیدن داشته در حالیکه چرخهای داخلی به سبب نیروی جانب مرکز ، محکم به سطح جاده فشرده می شوند ، به عبارت دیگر ، چرخهای داخلی در حین گردش خودرو براحتی قابل قفل شدن بوده ، در حالیکه چرخهای خروجی در برابر قفل شده مقاوم میباشند .
در سیستم کنترل شتاب جانبی ، پس از تععین اینکه خودرو در حال گردش است یا خیر ، فشار هیدرولیک وارد بر چرخ عقب و خارجی مسیر گردش نسبت به چرخ داخلی افزایش پیدا می کند .
یک سنسور ترانزیستوری نوری (مشابه آنچه در قبل توضیح داده شده) بصورت جانبی نصب شده است ، که شتاب جانبی را تعیین می کند .
سنسور دیگری که برای تعیین شتاب جانبی کاربرد دارد ، سنسور نوع نیمه هادی    می باشد . مزیتی که این نوع سنسور نسبت به سنسور ترانزیستوری نوری دارد این است که با یک واحد از این نوع سنسور شتاب سنج ، هم شتاب منفی خطی خودرو و هم شتاب جانبی تشخیص داده می شود .

عملکرد سنسور شتاب
وقتی نرخ شتاب خودرو تغییر می کند ، صفحه شکاف دار مربوطه در جهت شتاب منفی خودرو و متناسب با نرخ شتاب حول محور خود می چرخد . با چرخیدن صفحه ، شیارها از مقابل دیود نوری عبور نموده و باعث قطع شدن نور دیود می شوند ، در نتیجه ترانزیستور گیرنده نیز با قطع و وصل شدن نور دیود ، از حالت روشن به حالت خاموش تغییر وضعیت می دهد .
اگر در یک شتاب سنج دو جفت دیود نوری و ترانزیستور استفاده شود ، با حرکت صفحه شکاف دار چهار حالت برای خاموش و روشن شدن گیرنده نوری ایجاد میشود ، که با این وصف نرخ شتاب به چهار مقدار تقسیم شده و به صورت سیگنال برای ECU فرستاده می شود .
فعال کننده ABS
(ABS ACTUATOR)
فعال کننده ABS با توجه به سیگنالهای ارتباطی که از ECU دریافت می کند ، به شکلی فشار روغن هیدرولیک هر کدام از ترمزها را کنترل          می کند تا مقدار بهینه فشار روغن بر هر کدام از ترمزها اعمال شود .
....

بخشی از فهرست مطالب مقاله سیستم ترمز ABS و نقش آن در جلوگیری از تصادفات

مقدمه
تاریخچه سیستم ABS
سیستم ABS چیست ؟
اصول کارکرد سیستم ABS
عملکرد کلی سیستم ABS
سنسورهای سرعت چرخ
عملکرد سنسور سرعت چرخ
سنسور شتاب
ساختار سنسور شتاب
عملکرد سنسور شتاب
فعال کننده ABS
(ABS ACTUATOR)
عملکرد فعال کننده ECU
وضعیت ترمز اضطراری (ABS  فعال است)
2- وضعیت ثابت نگهداشتن فشار
3- وضعیت افزایش فشار :
فعال کننده ABS با شیر سلونوئیدی دو وضعیته
کنترل سرعت چرخها
بخش A :
بخش B :
بخش D :

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله سیستم ترمز ABS و نقش آن در جلوگیری از تصادفات
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد