لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 69
چکیده :
کلیه مطالب این جزوه کارآموزی در مورد حسابداری و اینکه حسابداری یک سیستم اطلاعاتی جهت پردازش رویدادهای مالی و بعنوان مبنائی برای تصمیم گیری و بیان وضعیت مالی یک شخصیت تجاری می باشد این سیستم اطلاعاتی هنگامی می تواند شرایط لازم را برای اعمال مدیریت کار او مؤثر ایجاد نماید که افراد کارشناس با اطلاعات تئوریک و تجربه لازم متصدی پردازش اطلاعات مالی باشند و اولین شرط اساسی برای خبره شدن در حرفه حسابداری ، داشتن اطلاعات تئوریک قوی از اصول و استاندارد های پذیرفته شده حسابداری می باشد . هر چه اطلاعات تئوریک یک فرد بالاتر باشد و بهتر بتواند این اطلاعات را از علم به عمل تبدیل کند در بین سایر کارشناسان کار او لایق تر شناخته می شود پس فراگیری دانستن حسابداری مقدمه ای برای حرفه ای شدن در این رشته خواهد بود و هر چه از اصول و استاندارد های پذیرفته شده حسابداری آگاهی بیشتری وجود داشته باشد علاوه بر اینکه نتایج کار انجام شده قابل اتکاء تر خواهد بود باعث می گردد تا حسابدار در کار خود موفق تر بوده و جذابیت کار را بیشتر احساس نماید.
در نهایت این جزوه شامل پنج فصل که فصل اول شامل آشنایی با محل کار آموزی و فصل دوم بررسی سیستم حسابداری کمیته امداد امام خمینی (ره) فصل سوم روش تحقیق فصل چهارم
سیستم حقوق و دستمزد و فصل پنجم به مبحث نتیجه گیری و پیشنهادات می پردازیم.
مقدمه :
با گذری بر زندگی بشر، جایگاه حسابداری و دسترسی به اطلاعات مالی به عنوان یک نیاز به خوبی نمایان است. دگرگونی و توسعه این نیازها در طول زمان و تلاش برای دست یابی به نتایج مطلوبتر در آینده و برنامه ریزی مناسب تر از جمله عوامل موثر بر ایجاد و توسعه رشته حسابداری بوده است. همچنین با پیشرفت صنعت و توسعه بنگاه های اقتصادی، قشری از صاحبان سرمایه پدیدار گشتند که در اداره بنگاه های اقتصادی مشارکت مستقیم نداشتند و بدین ترتیب مدیریت از مالکیت سرمایه ای بنگاه ها تفکیک گردید.
در این گونه بنگاه ها، حسابداری بایستی گزارشهای مالی را به صاحبان سرمایه به منظور آگاه کردن آنها از چگونگی اداره سرمایه، ارزیابی عملکرد مدیران و در نهایت آینده سرمایه گذاری تهیه و ارائه نماید.
از طرفی افزایش شمار استفاده کنندگان و موارد استفاده از اطلاعات مالی، هدف حسابرسی را از رفع نیازهای معدودی مدیر و صاحب سرمایه به پاسخ گویی به نیازهای اطلاعاتی گروه های متعدد استفاده کننده ارتقاء بخشید.
گزارشگری مالی که محصول نهایی فرایند حسابداری مالی است، در بنگاه های اقتصادی، بازتاب نیازهای اطلاعاتی و انتظارات گروه های مختلف استفاده کننده ی صورتهای مالی همچون سرمایه گذاران، اعتبار دهندگان، دولت و مدیران است. آنان برای اتخاذ تصمیمات درست و مناسب اقتصادی، برنامه ریزی، اعمال نظارت و پاسخگویی، به این اطلاعات (صورتهای مالی) نیاز دارند. اطلاعات مذکور زمانی برای استفاده کنندگان مفید و موثرند که از ویژگیهای کیفی لازم برخوردار باشند. یکی از ویژگیهای کیفی اطلاعات مالی، قابلیت اعتماد و اتکا است. که دستیابی به آن نیازمند اندازه گیری بر طرفانه آثار رویدادهای مالی و تایید آنها است. بعبارتی استفاده کنندگان صورتهای مالی زمانی می توانند به اطلاعات مالی گزارش شده اتکا کنند که شخصی مستقل، صلاحیتدار و بی طرف نسبت به میزان اعتبار اطلاعات مالی، نظر حرفه ای اظهار کرده باشد به همین منظور مقررات و قوانین کشورها، شرکتها و صاحبان صنایع را وارد نموده است که حسابها و صورتهای مالی را به تایید حسابرسان و موسسات حرفه ای حسابرسی برسانند.
دانلود تحقیق کامل درباره حسابداری کمیته امداد باغملک