حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد سخنى در تنظیم خانواده

اختصاصی از حامی فایل تحقیق در مورد سخنى در تنظیم خانواده دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد سخنى در تنظیم خانواده


تحقیق در مورد سخنى در تنظیم خانواده

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه33

 سخنى در تنظیم خانواده

پیشگفتار بى تردید، آیین اسلام بلکه تمامى ادیان آسمانى، پیروان خود را به افزایش جمعیت با ایمان و شایسته، به اندازه اى که در توان آنان باشد، فرا مى خواند. در این باره روایات زیادى از هر دو گروه [= شیعه و سنى] وارد شده که بروشنى بر این مدعا دلالت دارند اینک برخى از این روایات را مى آوریم:

1- در صحیحه محمد بن مسلم به روایت از امام صادق(ع) آمده است:

پیامبر خدا(ص) فرمود: «تزوجوا فانى مکاثر بکم الامم غدا فى یوم القیامة.» ازدواج کنید که من به سبب زیادى جمعیت شما بر دیگر امت ها مباهات مى کنم.

2- جابر از امام باقر(ع) نقل مى کند: پیامبر خدا(ص) فرمود: «ما یمنع المؤمن ان یتخذ اهلا لعل الله یرزقه نسمة تثقل الارض بلا اله الا الله.» چه چیزى انسان مؤمن را از این باز مى دارد که همسرى برگیرد، تا شاید خداوند فرزندى براى او روزى کند که زمین را با «لا اله الا الله» آکنده سازد.

3- از امیرمؤمنان على(ع) در حدیث «اربعماة» نقل شد که مى فرمود: ازدواج کنید، زیرا پیامبر خدا صلى الله علیه و آله بارها فرمود: «من کان یحب ان یتبع سنتى فلیتزوج فان من سنتى التزویج و اطلبوا لولد فانى اکاثر بکم الامم غدا.» هر کس دوست دارد که پیرو سنت من باشد باید ازدواج کند، زیرا ازدواج سنت من است، در جستجوى فرزند باشید، زیرا من در فرداى قیامت با جمعیت انبوه تان، بر امت ها مباهات مى کنم.

4- در صحیحه جابربن عبدالله آمده، که وى گفت: ما، در نزد پیامبر(ص) بودیم. حضرت فرمود:

«ان خیر نسائکم الولود الودود العزیزة فى اهلها الذلیلة مع بعلها...» بهترین زنان شما زنى است که زایا و مهربان و عزیز در میان خویشاوندان خود و فرمان بردار شوهرش باشد.

5- در صحیحه عبدالله بن سنان از امام صادق(ع) نقل مى کند:

مردى نزد پیامبر خدا (ص) آمد و گفت: اى پیامبر خدا! دختر عمویى دارم که زیبایى، خوش صورتى و دین او را مى پسندم، ولى نازاست.

پیامبر(ص) فرمود: با وى ازدواج نکن، زیرا یوسف بن یعقوب با برادرش دیدار کرد و از او پرسید: اى برادر! چگونه پس از من توانستى با زنان ازدواج کنى؟ او گفت: پدرم به من فرمان داد و گفت: اگر مى توانى نسلى پدید آرى که زمین را آکنده از تسبیح سازند، چنان کن. او گفت فرداى آن روز مردى دیگر نزد پیامبر(ص) آمد و همانند آن سخن را به پیامبر(ص) رسانید. آن حضرت به او گفت: با زن سوءاء اما زایا، ازدواج کن، زیرا من در روز قیامت با فزونى تان بر امت ها مباهات مى کنم راوى گفت: من به امام صادق(ع) گفتم: «سوءاء» چیست؟ امام فرمود: زشت منظر.

نظریه: همانگونه که مى نگرید پیامبر(ص) از ازدواج با زن نازا، نهى و به گفته یعقوب پیامبر(ع)، استدلال مى کند که فرمان داد ; باید نسلى به وجود آورد که بر روى زمین تسبیح گوى باشد. و نیز پیامبر(ص) به ازدواج با زن زشت روى و زایا، امر کرد. روشن است که مقصود آن نیست که ازدواج با زن زشت، مستحب است، چه آنکه سخنان دیگر پیامبر(ص) روشنگر آن است. مانند:«افضل نساء امتى اصبحهن وجها و اقلهن مهرا» از این رو، مراد پیامبر(ص) آن است که زایایى همسر و بارورى و زایمانهاى فراوان او بسیار پسندیده است. آن گونه که در تردید میان زن زیباى نازا و زن زشت روى زایا، دومى، ترجیح دارد.

هم چنین سخنان یعقوب(ع) چنان مى رساند که زیادى فرزند و سنگینى زمین از فرزندان تسبیح گوى، در همه آیینهاى الهى، مستحب است.

6- در صحیحه محمد بن مسلم از امام باقر(ع) نقل شده است:

«تزوجوا بکرا ولودا و لاتزوجوا حسناء جمیلة عاقرا فانى اباهى بکم الامم یوم القیامة.» پیامبر خدا (ص) فرمود: با دختر شوهر ناکرده و زایا، ازدواج کنید و با زن نازاى زیبا، ازدواج نکنید، زیرا من به جمعیت انبوه تان در روز قیامت بر امت ها مباهات مى کنم.

7- در روایت محمد بن مسلم از ابو عبدالله(ع) نقل شده که گفت: پیامبر خدا(ص) فرمود: فرزند زیاد بیاورید که من در فرداى قیامت به جمعیت انبوه تان بر امت ها فخر مى کنم.

8- در سنن بیهقى - به اسناد خود - از ابو امامه، نقل مى کند که پیامبر خدا(ص) فرمود:

«تزوجوا فانى مکاثر بکم الامم (یوم القیامة -خ ل) و لاتکونوا کرهبانیة النصارى.» ازدواج کنید که من به وسیله شما به امت ها (در روز قیامت) مباهات مى کنم و همچون راهبان نصارا، نباشید.

9- در سنن بیهقى به اسناد خود از «معقل بن یسار»، نقل مى کند که فرمود:

«مردى نزد پیامبر خدا(ص) آمد و گفت: من زنى جسته ام که از اصالت و موقعیت و مکنت برخوردار است، جز آن که فرزند نمى آورد. آیا با وى ازدواج کنم؟ پیامبر خدا(ص) او را نهى کرد. آنگاه نوبت دیگر به خدمت او آمد و همان سخنان را عرضه داشت. پیامبر(ص) او را نهى کرد. سپس بار سوم نزد او آمد و همان سخنان را باز گفت. پیامبر(ص) فرمود: زن زایا و مهربان را به همسرى انتخاب کنید که من به جمعیت انبوه تان بر امت ها فخر مى کنم.» این روایت را حاکم در «مستدرک» با تقدیم «ودود» نقل کرده و گفته است: سند این حدیث صحیح است. ذهبى، نیز در «تلخیص» آن را صحیح، دانسته است.

نسائى این حدیث را در «سنن» خود در باب کراهت ازدواج با زن نازا، روایت مى کند. و ابوداود این حدیث را در کتاب «سنن»، در


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد سخنى در تنظیم خانواده

دانلود تحقیق استراتژی های تولید ماست

اختصاصی از حامی فایل دانلود تحقیق استراتژی های تولید ماست دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق استراتژی های تولید ماست


دانلود تحقیق استراتژی های تولید ماست

 اگر چه هیچ ثبت قابل دسترسی در زمینه منشأ اصل ماست وجود ندارد، اما پیش از 2000BC در فرهنگ خاورمیانه به عنوان راهی برای نگهداری از ماست تهیه شد.

کلمه یاقورت (ماست) در اصل ترکی است. کلمه قدیمی اشوری برای ماست
Lebeny (لبنی) به معنای زندگی است.  کلمه Probiotic اگر کلمه به کلمه ترجمه شود به معنای «برای زندگی» است.

یک اعتقاد قدیمی بر این مبناست که خوردن ماست یا مصرف بعضی از گونه های محصولات لبنی پرورده شده به پایداری باکتری های مفید برای مبارزه با بیماری های کمک می کند. بر اساس گفته های موجود در بعضی از افسانه ها توسط الی مچنیکف ابراهیم دلیل سلامتی طول عمرش را ماست دانسته است. این افسانه بعدها به تئوری تبدیل شد. او آخرین دهه زندگی اش را وقت بررسی در راه های افزایش عمر بشر و دفاع از مصرف باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک کرد. کار او در زمینه دستیابی به نقش باکتری های اسیدلاکتیک در بهبود سیستم  ایمنی، تحقیق های دانشمندان را به سمت ماست و شیرهای ترش شده سوق داد. هم زمان با پیشرفت تاریخ بشر، فراورده های کاستی  به خوبی پیشرفت کردند. این تحول چنین خلاصه می شود:

  • استفاده از ابزارهای مشابه در کارخانه ها
  • افزودن شیر تازه به شیرهای ترش برای افزایش تداوم در محصولات
  • جوشاندن شیر در مبنع های باز برای به دست آوردن محصولی غلیظ با تاریخ مصرف بالا
  • استفاده از شیر ترش روز قبل برای تخمیر شیر تازه
  • بهبود رنگ و بوی ماست به وسیله ادغام اسید و باکتری اسید لالکتیک مقاوم در کارخانه

تا نیمه های قرن 19، تحول سریعی در دانش و تکنولوژی ماست ثبت شده این پیشرفت ها در زمینه دانش، تکنولوژی و میکروب شناسی ماست به ترتیب زمان به شرح ذیل هستند.

1910-1925 تئوری طول عمر توسط مچنیکوف بیان شد و تحقیقات را به سمت رابطه بین مصرف ماست و زندگی سالم سوق داد.

Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus 1925-1935  از مقابل اسید معده مقاومت نمی کند. این ها جرقه های مطالعات جدید میکروب شناسی ماست و ثابت کردند که قادر به حفظ کارایی دستگاه معده ای روده ای هستند.

1945-1950 ماست هنوز توسط گروه محدودی از مصرف کننده گان در اروپا مصرف می شد.

 1950-1960ماست خوش رنگ وبو به فروشگاه های اروپایی معرفی شد و مصرف ماست در اروپا کم کم افزایش یافت.

1970 s تبخیر و تکنیک های غشایی به صنعت ماست معرفی شد و تولید مداوم ماست رایج شد.

1980 s مطالعات علمی بر اثرات شفابخش باکتری های probotic ماست probiotic غنی شده و اقتصادی را به فروشگاه های لبنی معرفی کردند.

1990 s با توجه به بهبود مهندسی ژنتیک تولید کننده گان ماست کیفیت نگهداره و رنگ و بوی محصول را بهبود بخشیدند و تولید ماست صنعتی و مکانیزه رایج شد.

2000 s مطالعات برای بهبود ویژگی های ژنتیکی مایه ماست انجام شد. علاوه بر این مطالعاتی نیز بر روی بهبود ماست جدید منجر به تولید محصولاتی مانند (W-3) امگا3 غنی شده با ماست چرب، ماست Tramsglutamihase، ماست رژیمی، ماست ترش، ماست روغن سبزیجات و ماست انرژی زا شد.

 

2-2  کیفیت شیر ماست

2- 2- 1  عملکرد شیر

کیفیت شیرخام اهمیت زیادی برای کیفیت میکروبیولوژی و شیمیایی و حسی محصول نهایی دارد شیر ممکن است برای لبنیات در مخزنهای شیر یا تانکر بعد از جمع آوری از دامداری ها و سرد کردن فراوری شود.

شیر در حین انتقال معمولاً در دمای کمتر از 10 درجه سانتی گراد تا 20 الی 30 درجه سانتیگراد با توجه به آب و هوای منطقه در مخزن ها نگه داری می شود.

رشد باکتری ها احتمال آدرنین دوشیدن شیر تا رسیدن شیر به کارخانه های لبنی که ممکن است چند روز طول بکشد، اتفاق بیافتد. سطح آلودگی باکتریایی با توجه به کیفیت بهداشت در حین شیر دوشیدن دما و دوره ذخیره سازی شیر تعیین می شود. به منظور جلوگیری از آلودگی بعد از شیر دوشی، همه اندازه گیری ها باید بین دوشیدن شیر و پردازش نیز اتفاق بیافتد روی هم رفته شیر ماست خام باید:

شامل 60 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق استراتژی های تولید ماست

دانلود مقاله ایمنی و بهداشت محیط کار

اختصاصی از حامی فایل دانلود مقاله ایمنی و بهداشت محیط کار دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله ایمنی و بهداشت محیط کار


دانلود مقاله ایمنی و بهداشت محیط کار

بشر از زمانی که خود را شنا خته، در پی تلاش و فعالیت بوده و طبیعتاً در مسیر زمان، تحولاتی را پشت سر گذاشته است.

در دوره‎هایی که زندگی بشر از شکار و صید و یا کشاورزی تأمین می‎شده، به سبب سادگی ابزار، عوارض وابسته به شغل (ایمنی و بهداشت محیط کار) ناچیز بوده است و در اکثر موارد از چند خراش یا زخم ساده یا حدا کثر شکستگی اعضاء تجاوز نمی‎کرده است، ولی بتدریج که صنعت پیشرفت کرد و نیروی محرکه مکانیکی و الکتریکی بوجود آمد، خطرات نیز به همان نسبت افزایش یافت.

با وقوع انقلاب صنعتی در سالهای بین 1760 تا 1830 در انگلستان و سرایت آن به دیگر کشورهای اروپایی، نیروی محرکه مکانیکی و الکتریکی وبوجود آمد با گسترش اختراعات و اکتشافات به تدریج کارهای دستی، ماشینی شد.

استفاده از انرژیهای ماهیچه‎ای، حیوانات، باد و جریان آب به حداقل رسید و استفاده از انرژی جریان الکتریسیته، انرژی بخار (از طریق ماشین بخار و توربین بخار) و انرژی سوخت (گازهای ناشی از سوخت بنزین و گازوئیل) افزایش یافت و جایگزین  آنها شد.

انقلاب صنعتی با اختراع ماشین بخار (1782) توسط «جیمز وات» آغاز شد و جهشی در صنایع نساجی و به دنبال آن در صنایع دیگر در انگلستان ایجاد کرد. سپس با اختراع وسایل ماشینی متعدد (به منظور تغییر و تبدیل انرژی) به سرعت در تمام اروپا و آمریک او بعد هم در نقاط دیگر جهان گسترش یافت.

در نتیجة انقلاب صنعتی و اختراع و تکامل ماشینهای تولید جدید، محیط کار از خانه‎ها و کارگاه‎های کوچک به کارخانه‎ها کشانده شد و صنعت چهره جدیدی به خود گرفت.

هرچند انقلاب صنعتی برای انسان آسایش زیادی در زندگی  به همراه آورد و باعث گسترش پیشرفت در کلیه مظاهر و شؤون حیات شد، لیکن این دگرگونیها جنبه‎های منفی نیز به دنبال داشت که مهمترین آنها حوادث صنعتی، سروصدا، آلودگی محیط زیست و آلودگی هواست.

دربارة‌ پیشگیری از حوادث صنعتی بایستی اذعان داشت که بشر با قیمتی گزاف و دردناک تجربه اندوزی کرده است. اوایل قرن نوزدهم با اوج انقلاب صنعتی و ورود ماشین در عرصه تولید، تغییرات شگرف، وسیع و همه  جانبه‎ای در شیوه زندگی  و اوضاع اقتصادی، صنعتی، اجتماعی و فرهنگی مردم جهان پدیدار شد.

اولین قانون کار  را فرانسه در خصوص کارخانه‎ها و کارگاه‎هایی که ار انرژی مکانیکی استفاده می‎نمودند و یا کار بطور مداوم در آنها صورت می‎گرفت، مدون ساخت و همین قانون یک نظام بازرسی را در کارخانه‎هایی که دارای 20 کارگر بودند پیش‎بینی نمود، معذالک قوانین لازم در خصوص حفاظت فنی و واقعی کلمه تا سال 1839 تدوین نگردید.

در بخشنامه‎ای به تاریخ 28 مه 1845 وزیر کشور و دارایی پروس توصیه نمودند که برای کارخانه‎ها بازرسان طبی تعیین شود. در سال 1853 برای مراکز صنعتی دوسلدرف- اکس لاشاپل و آرنسبرگ، بازرسانی از سوی دولت، انتخاب و موظف شدند که به امور حفاظتی و نیز سلامت کارگران جوان رسیدگی کنند.

حمایت عمومی از کارگران، در مقابل حوادث و بیماری‎های ناشی از کار،  با تدوین قوانینی بوسیله کنفدراسیون آلمان شرقی در سال 1869 تأمین شد  و سپس در سال 1872 یک نظام بازرسی حفاظت و بهداشت کار بطور کلی، در پروس و تقریباً در همان دوره در ایالات صنعتی ساکس و باد بوجود آمد.

شامل 136 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله ایمنی و بهداشت محیط کار

فصل اول - علوم هشتم

اختصاصی از حامی فایل فصل اول - علوم هشتم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

فصل اول - علوم هشتم


فصل اول  - علوم هشتم

جزوه ی مجازی فصل اول علوم هشتم با داشتن امکانات : پرسش و پاسخ از متن کتاب ، سوالات و نکات تکمیلی ، تست ، صدای آموزشی و ...

آموزش علوم را برای شما بدون داشتن کتاب و حتی یک قلم فراهم می کند .

 

علوم بخوانید ، اما مدرن بخوانید !!!


دانلود با لینک مستقیم


فصل اول - علوم هشتم

طرح توجیهی پرواربندی بره

اختصاصی از حامی فایل طرح توجیهی پرواربندی بره دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح توجیهی پرواربندی بره


طرح توجیهی پرواربندی بره

 

طرح توجیهی پرواربندی بره

23 صفحه در قالب word

 

 

فهرست مطالب

ماموریت طرح .........................................................3

اهمیت اقتصادی طرح....................................................................4

مشخصات فنی طرح

          الف)زمین...................................................5

          ب) ساختمان. .............................................................5

          ج)تاسیسات......................................................6

مجوز های طرح..........................................................................7

تشریح طرح............................................................................8

توضیح تامین هزینه های طرح..........................................................9

جدول هزینه های طرح............................................................9

جدول ساختمانها و تاسیسات مورد نیاز...................................................10

محصول تولیدی با احتساب سرما یه گذاری کل.....................................11

جدول ماشین الات و تجهیزات مورد نیاز........................................12

جدول کل سرمایه گذاری ثابت طرح.............................................12

هزینه های دام ...............................................................13

جدول هزینه های خرید دام ...................................................13

تغذیه دام....................................................................14

جدول هزینه های تغذیه دام......................................................15

جدول پرسنل شاغل در طرح و هزینه های مربوطه..............................16

محاسبه استهلاک......................................................16

شرح سرمایه گذاری طرح................................................16

درامد سالیانه............................................................17

قیمت تمام شده محصول ...........................................................18

محاسبات ویژه.............................................................19

خلاصه طرح.................................................................20

 

ماموریت طرح:

1 - تأمین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی در راستای تحقق نسبی استقلال غذایی دامی

2 - افرایش تولیدات ظرفیت دامی

3 - جلو گیری از کشتار دامها قبل از وزن مطلوب و استفاده بهینه از منابع موجود

4 - فر آیند نمودن تولیدات زراعی و افزایش ارزش افزوده محصولات زراعی

5 - ایجاد اشتغال و بوجود آوردن در آمد صحیح برای جامعه

6 - حفظ مراتع کشور با جلوگیری و کم نمودن فشار چرای دام

اهمیت اقتصادی :

پرواربندی یکی از روشهای اساسی برای جلو گیری از کاهش تولیدات گوشت قرمز محسوب میشود و در این حرفه علاوه بر جلو گیری از ضایعات پنهانی و صرف علوفه نا متعادل ، با زمانی کوتاه دام بنا به استعداد به وزن مطلوب و قابل قبول رسیده و ضمن جلو گیری از کشتار زود هنگام دام ما مقادیر قابل توجهی گوشت قرمز استحصال خواهیم نمود و علاوه بر گوشت قرمز ، سایر محصولات جانبی نیز بدست خواهد آمد که هر کدام دارای ارزش قابل توجهی خواهند بود و همچنین از استخوانهای این دامها علاوه بر تهیه پودر استخوان جهت خوراک دام مواد مغذی و معدنی جهت خاک و بالا بردن باروری آن بازیافت خواهد گردید

مشخصات فنی طرح :

الف - زمین :

زمین محل اجرای طرح لازم است ضمن داشتن کلیه شرایط صدور پروانه ، مسطح و عاری از موانع جهت ساختمان و تأسیسات به گونه ای باشد تا امکان ساخت و ساز بر اساس جهات اربعه و وزش بادغالب منطقه نیزمیسر باشد . بسته به نوع خاک زمین پی ریزی در زمین متفاوت خواهد بود و متراژ مورد نیاز بستگی با ظرفیت طرح خواهد داشت .

ب - ساختمان :

ساختمان میتواند مطابق با شرایط صدور پروانه و بر اساس نوع مصالح موجود در منطقه صورت پذیرد . در هر صورت دیوارها بر روی پی ریزی مناسب که  میتواند بتن مسلح - بتن - سنگ و شفته ویا ...... باشد بنا گردد . دیوارها بسته به شرایط منطقه میتواند بلوکه - آجر - سنگ و سیمان - و تمامأ با آستر و رویه سیمان بنا شود .و این در حالتیکه آجر سفال استفاده شود با بند کشی کفایت خواهد نمود . و سقف نیز با توجه به دمای محیط از ایرانیت نصب شده بر روی خرپا - قوسی ضربی - ضربی با آهن - ویا تیرچه بلوک و بتن می تواند احداث گردد . در هر صورت نکته اساسی در این است که باید زمان ساخت و ساز حد اکثر رعایت مسائل اقتصادی مد نظر باشد تا امکان بهره برداری از طرح میسر گردد و سود آوری مناسب عاید شود

 

چون فقط تکه هایی از متن برای نمونه در این صفحه درج شده است ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود، ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل می‌باشد.
متن کامل با فرمت
word را که قابل ویرایش و کپی کردن می باشد، می توانید در ادامه تهیه و دانلود نمائید.

 


دانلود با لینک مستقیم


طرح توجیهی پرواربندی بره