حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سمینار کارشناسی ارشد برق تشخیص تهاجم در شبکه های کامپیوتری با استفاده از شبکه عصبی

اختصاصی از حامی فایل سمینار کارشناسی ارشد برق تشخیص تهاجم در شبکه های کامپیوتری با استفاده از شبکه عصبی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

سمینار کارشناسی ارشد برق تشخیص تهاجم در شبکه های کامپیوتری با استفاده از شبکه عصبی


سمینار کارشناسی ارشد برق تشخیص تهاجم در شبکه های کامپیوتری با استفاده از شبکه عصبی

این محصول در قالب پی دی اف و 121 صفحه می باشد.

این سمینار جهت ارائه در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق-الکترونیک طراحی و تدوین گردیده است . و شامل کلیه مباحث مورد نیاز سمینار ارشد این رشته می باشد.نمونه های مشابه این عنوان با قیمت های بسیار بالایی در اینترنت به فروش می رسد.گروه تخصصی ما این سمینار را با قیمت ناچیزی جهت استفاده دانشجویان عزیز در رابطه با منبع اطلاعاتی در اختیار شما قرار می دهند. حق مالکیت معنوی این اثر مربوط به نگارنده است. و فقط جهت استفاده ازمنابع اطلاعاتی و بالابردن سطح علمی شما در این سایت ارائه گردیده است.

چکیده
در این پژوهش، سیستمهای تشخیص تهاجم به شبکههای رایانهای مبتنی بر ساختار شبکه های عصبی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفتهاند. استفاده از شبکه عصبی در این سیستمها باعث بالا رفتن انعطاف پذیری سیستم میشود. از سوی دیگر، بکارگیری شبکه عصبی، سیستم را قادر به یادگیری رفتار حملات میکند، تا بتواند بدون نیاز به بهنگام سازی قادر به تشخیص حملات جدید شود. در این سمینار، عملکرد شبکه های عصبی MLP، SOM و ART در سیستمهای تشخیص تهاجم بررسی شده است.

مقدمه
شبکه های کامپیوتری علیرغم منافعی از قبیل اشتراک قدرت محاسباتی و منابع، خطراتی را نیز خصوصا در زمینه امنیت سیستم به همراه آوردهاند. در طی دو دهه اخیر تلاشهای تحقیقاتی فراوانی در زمینه امنیت شبکه صورت گرفته و تکنیکهای مختلفی برای ساختن شبکههای امن ارائه شده اند. در این سمینار عملکرد شبکه های تحت سرپرست MLP و بدون سرپرست SOM و ART در تشخیص تهاجم به شبکههای رایانهای بررسی شده است. در فصل 1 کلیات این پژوهش شامل هدف، تحقیقات انجام شده و نحوه انجام پژوهش بررسی شده است. فصل 2 توضیحاتی در خصوص آشنایی با شبکههای عصبی ارائه شده است. در فصل 3 سیستمهای تشخیص تهاجم به همراه انواع و نحوه کار آنها بررسی شده است. همچنین در مورد برخی انواع حملات قابل تشخیص توسط این سیستمها نیز توضیحاتی ارائه شده است. فصل 4 به بررسی مطالعات انجام شده در خصوص به کارگیری روشهای عصبی MLP، SOM و ART در تشخیص تهاجم پرداخته است. در پایان فصل 5 نیز شامل نتیجه گیری و بیان پیشنهادات لازم می باشد.

فصل اول

کلیات

1-1- هدف

با رشد تکنولوژیهای مبتنی بر اینترنت، کاربرد شبکه های رایانه ای در حال افزایش است و در نتیجه تهدیدات حملات رایانهای نیز گسترش مییابد. در برخی موارد خسارات ناشی از حملات رایانه ای برای سازمانها به میلیونها دلار میرسد و حتی گاهی مواقع این خسارات جبران ناپذیر هستند. بنابراین، امروزه تشخیص تهاجم بیشتر از هر زمان دیگری توجه محققان را به خود جلب کرده است. سیستم تشخیص تهاجم، یک سیستم مدیریت امنیت برای شبکهها و رایانهها میباشد. این سیستمها به دو دسته سیستم های تشخیص تهاجم مبتنی بر میزبان و سیستمهای تشخیص تهاجم مبتنی بر شبکه تقسیم می شوند. در این پژوهش از سیستمهای تشخیص تهاجم مبتنی بر شبکه استفاده شده است.

براساس روش تحلیل و تشخیص نیز سیستمهای تشخیص تهاجم به دو دسته اساسی سیستمهای تشخیص سوءاستفاده و سیستمهای تشخیص ناهنجاری تقسیم میشوند. در مدل تشخیص سوءاستفاده، از نشانه های شناخته شدهای که در رابطه با تهاجمات یا آسیب پذیریها وجود دارد، استفاده شده و سیستم به دنبال فعالیتهایی میگردد که مشابه این نشانه ها باشند. در این مدل نیاز به بهنگام سازی مداوم نشانه ها وجود دارد. هدف در این پژوهش، بررسی برخی روشهای ممکن برای بالا بردن انعطاف پذیری سیستمهای تشخیص تهاجم میباشد تا نیاز به بهنگام سازی سیستم از بین برود و سیستم توانایی شناسایی حملات ناشناخت های که قبلا ندیده است، را داشته باشد.

یکی از روشهای مطرح در تشخیص تهاجم، بهره گیری از شبکه های عصبی مصنوعی است. در سالهای اخیر بسیاری از کارهای انجام شده در زمینه تشخیص تهاجم، برروی این موضوع تمرکز نموده اند. استفاده از شبکه عصبی در تشخیص تهاجم باعث بالا رفتن انعطاف پذیری میشود. از مزایای شبکه عصبی می توان به قابلیت تحلیل دادههای غیرکامل شبکه و نیز قابلیت یادگیری آنها اشاره نمود. بنابراین سیستم های تشخیص تهاجم مبتنی بر شبکه عصبی قابلیت یادگیری رفتار حملات را دارند و قادر هستند حملات جدید را بدون بهنگام سازی سیستم تشخیص دهند. این سیستمها ابتدا براساس رفتارهای طبیعی و یا حمله و یا ترکیبی از هردوی آنها آموزش یافته، سپس جهت تشخیص تهاجم به کار برده میشوند.


دانلود با لینک مستقیم


سمینار کارشناسی ارشد برق تشخیص تهاجم در شبکه های کامپیوتری با استفاده از شبکه عصبی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد