لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه26
فهرست مطالب
فهرست مطالب :
- مقدمه
- تاریخچه تصویرسازان در جهان
- تاریخچه تصویرسازی در ایران
- طبقه بندی انواع تصویرسازی
- تصویرسازی
- آشنایی با اهداف تصویرگری
- مفهوم رنگ در تصویرگری
- تصویرسازی کتابهای کودکان و نوجوانان
9- روند کار پروژه تصویرسازی شعر کودک
مقدمه
امروزه به هر جا که نظر افکنیم مشاهده می کینم که تصویر همه جا را احاطه کرده و نقش عمده ای را در ارتباطات بشهری به عمده دارد ، در واقع تصویر جزء لاینفک زندگی انسان می باشد . در دنیای امروز فن ارتباط تصویری از اهمیت فوق العاده برخوردار است . چو ن از طریق تصویر مفاهیم زیادی را می توان در هر نقطه دنیا که با شیم بیان کرد و این مسئله هیچ حد و مرزی را نمی شناسد . به همین دلیل باید با آموختن و شناسانده شدن ابعاد پنهان تصویر و درک مفاهیم پیچیده ان با دنیای پررمز و راز تصویر سازی آشنا شویم مخصوصاٌ0 تصویر سازی برای کودکان که خود از جایگاه ویژه ای برخوردر است و باید در این زمینه دقت عمل لازم را در نظر داشت ، زیرا کودکان موجوداتی لطیف و دوست داشتنی با دنیایی مخصوص به خود هستند .
تاریخچه تصویر سازی
تاریخچه تصویر سازی در جهان
تصویر سازی در طول تاریخ جزء روایت گوی تصویر یا داستان پروازی تصویر نبوده است . آقا شروع داستان سرایی به صورت مکتوب خود با آغاز تمدن های اسطوره یی وپیدایش اشکال خط نوشتاری ( که قدیمی ترین آن ها خطوط تصویری ،مانند خط هیروگلیف مصری وخطوط میخی باستان از قبیل خط سومری وعیلامی )
بوده است که به کمک آنها افسانه های اساطیدی درکتیبه های سنگی و مهرها یا پاپیروس نوشته می شد .در خلاق تمام آن تصاویر داستان هایی در مورد خلقت جهان و انسان ، نیروهای مافوق طبیعی وراز تولد و مرگ و جهان ماورا موجود بود که در پلان های داستانی به هم مربوط می شدند .
آثار منظومی چون مقامات حدیدی ، ورقه و گشاه ؛ کلیله و دمنه و دیوان های اشعار چون شاهنامه ( که یک منظومه اشعار حماسی است ) و داستان های عاشقانه در منظومه هایی مثل حماسه نظامی که در این ها تصاویر بیانگر مفاهیم داستانی موجود در اشعار میشدن . سپس در دوره صد ساله اخیر تصویرسازی معاصر در سبک های قهوخانی و سقاخانه ای دیگر بار داستان های حماسی شاهنامه در پرده سازی ها و حکایت های مذهبی مانند داستان های مربوط به واقعه کربلا به تصویر کشیده شدند .
طبقه بندی انواع تصویرسازی
هند تصویرسازی معاصر از اواخر قرن نوزدهم میلادی به دوشاخه تصویرسازی داستانی و تصویرسازی تبلیغاتی تقسیم شد .که به تدریج با معرفی تکنولوژی بصری (تصویر ی ) و وسایل ارتباطات جمعی نظیر سینما و دوربین های سینما توگراف و تلوزیون ( از
تحقیق در مورد تصویر سازی شعر کودک