![پروژه حسابداری صنعتی](../prod-images/370831.jpg)
فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:74
فهرست مطالب:
مقدمه
پیش گفتار
فصل اول
مواد اولیه
پرکنند ها
گدازه آورها
فصل دوم
فرایند تولید
واحد آسیاب خاک
واحد آسیاب گچ
واحد گل سازی
واحد قالب سازی
واحد صافکاری
واحد لعاب سازی
واحد لعابزنی
واحد کوره
واحد درجه بندی
نمودار تشکیلاتی انبارها
انبار محصول
فصل سوم
عملیات حسابداری
نمودار امور مالی
نتیجه گیری و پیشنهادات
منابع و ماخذ
مقدمه
حسابداری صنعتی یکی از دانشهایی است که در خدمت اداره شرکتها است و باید همگام با تغییرات محیطی و جهت رفع نیازهای نوین برنامه ریزی و کنترل تغییر کند.
یکی از موارد اولیه استفاده از حسابداری صنعتی،ارزشیابی موجودی ها و اندازگیری بهای تمام شده کالای فروش رفته برای مقاصد گزارشگری مالی برون سازمانی است که بخشی از حسابداری مالی محسوب میشود.علاوه بر این حسابداری صنعتی و مدیریت بابسیاری از دانشهای دیگر نظیر اقتصاد رابطه بسیار نزدیکی دارد.برخی اعتقاد دارند که تحلیل هزینه های تضامنی، تحلیل نقطه سربه سر و نظایر آنها،شکلهایی از به کارگیری اقتصادخرد است.مضافاً اینکه حسابداری صنعتی ومدیریت اطلاعاتی را برای استفاده از مدلهای تصمیم گیری در زمینه های گوناگون نظیر مدیریت مالی،مدیریت عملیاتی و بازاریابی فراهم می آورد.حسابداری صنعتی همچنین به موضوعات انگیزشی و رفتاری مربوط میشود چون در برنامه ریزی و ارزیابی عملکرد به کار گرفته میشود.
نهایت اینکه برای ا نجام پاره ای تحلیل های مرتبط با هزینه ها از علم آمار و ریاضیات و رایانه نیز استفاده میشود.
سخنی از بزرگان
درهرحرفه ای که هستید نه اجازه دهیدکه به بدبینی های بی حاصل آلوده شوید و نه بگذارید بعضی لحظات تاسف بار که برای هرملتی یا برای هرفردی پیش می آید تو را به یاس و ناامیدی بکشاند.
در آرامش حاکم بر آزمایشگاهها وکارگاه ها وکتا بخانه هایتان زندگی کنید و نخست از خود بپرسید:
(من برای یادگیری و خودآموزی چه کرده ام؟)
سپس همچنان که پیش میروید بپرسید:
(من برای کشورم چه کردم؟)
و این پرسش را اینقدر ادامه دهید تا به این احساس شادی بخش و هیجان انگیز برسید که:
(شاید؛شایدسهم کوچکی در پیشرفت واعتلای بشریت داشته اید.)
اما هر پاداشی که زندگی به تلاشهایمان بدهد یا ندهد،ما باید هنگامی که به پایان تلاشمان نزدیک میشویم حق آنرا داشته باشیم که با صدای بلند بگوییم:
(من آنچه در توان داشته ام کرده ام)
پیش گفتار
در اغلب سازمانها سیستم حسابداری اساسی ترین و قابل اعتمادترین سیستم اطلاعات کمی است.در این سیستم برای پنج هدف کلی زیر اطلاعاتی ارائه میشود:
هدف اول:تدوین استراتژیهای کلی و برنامه های بلندمدت.این هدف شامل تولید محصول جدید و سرمایه گذاری درداراییهای ثابت مشهودونامشهود میشود و اغلب به گزارشهای خاص نیاز دارد.
هدف دوم:تصمیم گیری برای تخصیص منابع،ازقبیل تاکید بر مشتری و محصول و قیمت گذاری.این امر غالبا مستلزم گزارش درباره سودآوری محصول،خدمت،دسته ای از مخصولات بانام و نشان تجاری خاص،مشتری،کانال توزیع و مواردی از قبیل است.
هدف سوم:برنامه ریزی وکنترل هزینه عملیات و فعالیتها.این کار مستلزم گزارش درآمدها،هزینه ها،داراییها و بدهیهای بخشهای سازمان،واحد تولیدی و سایر حوزه های مسئولیت است.
هدف چهارم:سنجش عملکرد و ارزیابی کارکنان.این کار شامل مقایسه نتیجه های واقعی با برنامه ها است و میتواند بر اساس معیارهای مالی یا غیرمالی انجام گیرد.
هدف پنجم:رعایت الزامات قانونی و مقرراتی گزارشگری برون سازمانی.اصولا قوانین و مقررات،روشهای حسابداری را که در این ارتباط باید به کار گرفته شود مشخص می کند.
صرف نظر از وجود دیدگاه های گوناگون نسبت به جایگاه حسابداری صنعتی،واقعیت این است که حسابداری صنعتی بخشی از سیستم کلی اطلاعات حسابداری است که اطلاغات مرتبط با هزینه ها را برای استفاده در هر دو زمینه حسابداری مدیریت و حسابداری مالی گردآوری،انباشت و ارائه میکند.اما باید توجه داشت که نه حسابداری مدیریت و نه حسابداری مالی،هیچیک نوعا با جزئیات چگونگی گردآوری و انباشت هزینه های یک واحد محصول به خاطر ارزشیابی موجودی ها،تعیین سود و سایرمقاصد،سر وکار ندارد.هر چند اطلاعات مرتبط با هزینه های یک واحد محصول برای مقاصد حسابداری مالی وحسابداری مدیریت کاربرد دارد،اما صرف روش محاسبه جز موضوعات اصلی این دو زمینه حسابداری نیست بلکه جز وظایف حسابداری صنعتی محسوب میشود.