دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل: ppt _ pptx
( قابلیت ویرایش )
قسمتی از اسلاید پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 23 صفحه
مبانی نظری معماری بـسمه الله الرحمن الرحیم پسـت مــــدرن پستمدرنیسم اصطلاحی است، برای توصیف بعضی از گرایشها و نظریهها در زمینه فلسفه، علم، معرفت، سیاست، ادبیات، هنر؛ خصوصاً هنر معماری و ....
وجه مشترک همهی آنها در بازتاب و واکنش نسبت به بحرانهای مدرنیته و به نقد کشیدن مدرنیسم، آرمانها و نظریههای کلان آن است . برخی از محققین، اوّلین استفاده از عبارت پستمدرنسیم را به قبل از سال 1926 برمیگردانند و معتقدند، میتوان آنرا تا دههی 1870 دنبال کرد؛ یعنی زمانی که این واژه توسط "جان واتکینز چاپمن"، هنرمند بریتانیایی بهکار رفت و در سال 1917 هم در "رودلف پانویتز" آنرا بهکار برد اما برخی دیگر نخستین کاربرد این اصطلاح را مربوط به "آرنولد توین بی" در دههی 30 قرن بیستم میدانند و برآنند، وی در کتاب "مطالعهای بر تاریخ" به تعریف عجیبی از این اصطلاح دست زده و آنرا دوران بهقدرت رسیدن فرهنگهای غیر باختری معنا کرده است.
بر این نظریه، "توین بی"، این اصطلاح را در سال 1939 بهکار گرفت؛ آن؛ یعنی در 1934 به ذهن او خطور کرده بود به هرحال بحث درباره گرایشات پستمدرنیستی، به شکل نوین آن از اواخر دههی 60، عمدتاً از فرانسه سربرآورد و از آنجا به سرزمینهای دیگر گسترانده شد.
از اواخر قرن نوزدهم، در حرکت عظیم مدرنسازی و فتح یکبهیک سنگرهای طبیعت از سوی انسان، تردیدهایی پدیدار شد.
نیچه اولین متفکر بزرگی است که در مقابل همه ارزشها و آرمانهای مدرن ایستاد و از چند و چون آنها سؤال کرد و کوشید آنرا مورد نقد و بررسی قرار دهد.
با ظهور جنگ جهانی اول و دوم، امید به پیشرفت مطلق در پناه اندیشه مدرنیته مورد شک و تجدید نظر قرار گرفت و بحث درباره اندیشههای پسامدرنیستی در 1960 شکل یافت. در دههی 1980، دوران تاخت و تاز، رشد و در عین حال دگرگونی پستمدرنیسم آغاز شد؛ تا جاییکه در اواخر این دهه، زنجیرهای از حرکات خلّاق و جدید بهوقوع پیوست، که بهعناوین مختلف، پستمدرن خوانده میشدند؛ مانند پستمدرنیسم ساختگرا، پستمدرنیسم محیط زیستی، پستمدرنیسم اصولی و پستمدرنیسم بازسازیگرا.
از جمله نظریهپردازان و متفکران پستمدرنیسم که عمدتاً فرانسوی هستند، میتوان از این چهرههایی مثل ژان فرانسوا لیوتار، میشل فوکو، ژان بودریار، ژاک دریدا، ژیل دلوز، چالز جنکز، ژاک لاکان و اهب حسن نام برد.
البته "نیچه"، "هایدیگر" فروید و هوسرل نیز بهعنوان نیاکان پستمدرنیسم بهشمار میروند؛ که نظرها و دیدگاههای آنها تأثیر بسیاری در ظهور پستمدرنسیم داشته است.
ماهیّت اندیشه پستمدرنیستی پستمدرنیسم که با اصطلاحات دیگری مانند فراتجددگرایی، فرانوگرایی، پسامدرنیسم و ...، نیز از آن یاد شده است، از نظر تعریف با اختلافات فراوانی در میان نظریهپردازان روبرو بوده و چهبسا نتوان یک تعریف جامع و منسجمی از این واژگان ارائه کرد.
از همین روست که اساساً برخی پستمدرنیسم را نه یک مکتب و مشرب میدانند و نه یک دست منسجم هنری و روشنفکری؛ که چشمانداز معیّن، نظریهپرداز و سخنگوی واحد داشته باشد.
این ویژگی بدان سبب است؛ که اندیشههای پستمدرنیستی، از منابع گوناگون؛ از فلسفه گرفته تا تاریخ و از زبانشناسی، مطالعات اجتماعی و روانشناختی گرفته
متن بالا فقط قسمتی از اسلاید پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل کامل را فورا دانلود نمایید
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت: توجه فرمایید.
- در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
- به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
- پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
- در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
- در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
- هدف فروشگاه کمک به سیستم آموزشی و یادگیری ، علم آموزان میهن عزیزمان میباشد.
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
پاورپوینت مبانی نظری معماری