حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت تام مین

اختصاصی از حامی فایل دانلود پاورپوینت تام مین دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

دسته بندی : پاورپوینت 

نوع فایل:  ppt _ pptx

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی از محتوی متن پاورپوینت : 

 

تعداد اسلاید : 51 صفحه

«تام مین»Thom Mayne  « تام مین» معمار آمریکایی و برنده جایزه پریتزکر سال 2005، مردی بلند قد، تنومند و جدی با بیانی اغلب انتقادی و لحنی تند، معمار بی مناقشه ای نیست.
داوران جایزه پریتزکر او را به عنوان « محصول نا آرامیهای دهه شصت، کسی که شرایط سخت را برای رسیدن به نتایج عملی خود تحمل کرده است ، نتایجی که تنها هم اکنون به صورت گروهی از پروژه های با مقیاس بزرگ قابل مشاهده هستند» معرفی کرده اند.
مشخصه بناهای مستحکم با نمای فلزی او و دفترش « مرفسیس» ، شامل گوشه های تیز و قسمتهای شیب دار بر آمده است که اغلب با صفحات فلزی مایل یا تا خورده پوشانده شده اند.
این مجموعه ها، چیدمان خطی فرمها، نماهای با عظمت و کشش به سمت های- تک، توسط مخالفان او تعبیر به نوعی ناسازگاری، نامطلوب بودن و حتی پوچ گرایی می شود.  او معتقد است :« ما نباید بیش از این طبیعت را مانند « کاسپاردیوید فردریش» در قرن نوزدهم، به عنوان نشانه ای برای یک نیروی والاتر ببینیم.
تصور ذهنی ما از طبیعت روز به روز به صورت فزاینده ای با پیشرفت های علمی تعیین می شود و این پیشرفت ها برای تصور ما از واقعیت قطعی هستند.
واقعیت علمی موقعیت انسان مدرن است و شما می توانید این را در طبیعت سمبولیک کار های من ببینید.»  او علاقه مند به صحبت کردن در مورد ارزشها نیست و ترجیح می دهد یک وضعیت علمی را مورد بررسی قرار دهدو معتقد است تصوراتی مانند خوب یا بد به همان اندازه که در مورد طبیعت بی ربط هستند در مورد واقعیت علمی ای که ما در آن زندگی می کنیم نیز همین شرایط را دارند.
طبیعت کاملا بی رحم است و نمی تواند مواظب باشد که ما زنده باشیم یا بمیریم.
او اعتقادی به سنت و فرهنگ گذشته ندارد و معتقد است در عصری که با پیشرفت های علمی مردم می توانند در مورد بدن خود و اینکه می خواهند چگونه به نظر برسند، تصمیم بگیرند و این مشخص کننده نحوه تفکر آنها در مورد خودشان و واقعیتی که در آن زندگی می کنند، است،آنها باور دارند که شما می توانید واقعیت مورد نظر خود را بسازید و به عنوان یک معمار با این خوش بینی کار خود را آغاز می کند.  مجموعه «کالتران» طراحی شده توسط او، در مرکز شهر لس آنجلس و نزدیک تالار کنسرت دیزنی(Disney concert Hall) ساخته شده توسط معمار مشهور، فرانک گری، قرار دارد.
هر دو ساختار نشاندهنده استفاده بی نظیر از طراحی معماری با کامپیوتر و مشخصه استفاده از پوسته های براق آلومینیومی و فلزی هستند.
اما در کار مین، هیچ کدام از حرکتهای مواج، خمیده و منحنی وار کارهای فرانک گری وجود ندارد.
این مجموعه دارای دیواره بلند و خطی، با نمای فلزی است .  برای او تضاد(conflict) و مواجهه(confrontation) به عنوان اصول اولیه معماری و بخشی از عصری که در آن زندگی می کنیم، مطرح هستند.
به عنوان یک معمار معتقد به داشتن یک جهان بینی است اما جهان بینی او از حد و مرز فردا فراتر نمی رود! به عبارتی با تعریف آینده در حد و مرز فردا و نه بیشتر از ان و عدم اعتقاد به گذشته، تمایل به زندگی و کار معماری در زمان حال دارد.  واژه « متا مورفوسیس ـ Metamorphosis » که نام شرکت هم از آ» گرفته شده است به معنی دگردیسی ، دگرگونی و تغییر شکل است .
روش طراحی مورفوسیس هم بر اساس وجود تناقض ، تعارض ، دگرگونی و درک پروژه ها

  متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  توجه فرمایید.

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه پاورپوینت کمک به سیستم آموزشی و رفاه دانشجویان و علم آموزان میهن عزیزمان میباشد. 


 

دانلود فایل  پرداخت آنلاین 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت تام مین
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد