حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت معماری اسلامی کاروانسرای رباط شرف

اختصاصی از حامی فایل پاورپوینت معماری اسلامی کاروانسرای رباط شرف دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

دسته بندی : پاورپوینت 

نوع فایل:  ppt _ pptx

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی از محتوی متن پاورپوینت : 

 

تعداد اسلاید : 31 صفحه

به نام خالق هستی بخش معماری اسلامیکاروانسرای رباط شرف مقدمه:کاروانسرای رباط شرف در 45 کیلومتری شهر سرخس واقع است.
کهن ‌ترین متون جغرافیای اسلامی از رباط به عنوان آبگینه یاد کرده اند.این کاروانسرا در 136 کیلومتری شرق مشهد به سمت سرخس و6کیلومتری مشرق روستای شورلق است.
تعاریف رباط وکاروانسرا:رباط:منحصرأبه ساختمان های کنار راه به ویژه بیرون از شهر وآبادی اطلاق میشود.در اوایل عصر اسلامی پاسگاه های مستحکم مرزی به نام رباط ایجاد شده بود که ساکنانش در صورت لزوم در برابر کا فران به دفاع می پرداختند. کاروانسرا:به رباط های بزرگ وجامع کاروانسرا گویند.چه در شهر چه در بیرون شهر باشند.
● رباط شرف در جریان تاریخ تنها کتیبه تاریخ دار بنا، کتیبه ای گچی به خط ثلث و در زیر ایوان انتهایی بناست که سه ضلع ایوان را دربرگرفته است و چون کتیبه های دیگر را به خط کوفی نوشته اند، می توان نتیجه گرفت که این کتیبه از کتیبه های دیگر جدیدتر است؛ چنانکه تاریخ آن سال ۵۴۹ هـ .
ق است.
به گفته ی آندره گدار:رباط شرف احتمالا در سال 508هجری به روی کاروانسرای کهن تر ایجاد شده است.ودر سال 548 هجری مورد هجوم غزه ها به خراسان آسیب دیده ودر سال 549 چون در بسیاری از قسمت های بنا، تزئینات گچی بر روی آجر چینی تزئینی قرار گرفته است، می توان به صحت ادعای گدار پی برد.
این تزئینات گچی در دیوار جنوبی مسجد حیاط اول که قسمت هایی از گچبری آن ریخته شده، دیده می شود.
هجری مرمت شده است.رباط شرف درزمان سلطان سنجر با مصالح آجرو گچ ساخته شده رباط شرف، نام یک بنا است.
این کاروانسرا به سبک معماری شیوه ی رازی ساخته گردیده، و نام معمار آن استاد محمد طرائقی سرخسی ذکر شده است.است و یکی از شاهکارهای هنر ایرانی است.
شیوه رازی، شیوه‌ای در معماری ایرانی است که مربوط به سده پنجم تا آغاز سده هفتم(سامانیان، سلجوقیان و خوارزمشاهیان) می‌باشد دربعضی اسناد(کتاب سبک شناسی معماری ایرانی تآلیف دکتر کریم پیرنیا بانی آن را سلطان سنجر دانسته اند.) ولی آندره گدار در کتاب ((آثار ایران)) در مورد بانی رباط شرف اینگونه نوشته است:من فقط یک نفر را میشناسم که در عصر سلجوقی توانسته است چنین بنای عظیمی بسازد و او ابوطاهر ابن سید محسن حسینی نیز در کتاب رباط شرف با استنا د به مدارک ومتون تاریخی بانی رباط شرف را شرف الدین قمی دانسته است.سعدالدین علی القمی است.
رباط شرف از جمله کاروانسرا های شاهی یا کاخ رباط های جاده ی ابریشم می باشدودر متون تاریخی از منزل رباط شرف کنونی به عنوان آبگیر و آبگینه نام برده شده است.شکل این رباط از دور به یک قلعه بزرگ شبیه است اما از داخل به مانند یک کاخ جلوه میکند.  پلان چگونگی ساختمان رباط رباط شرف بنایی است با ۱۰۹ متر طول، ۶۳ متر عرض و ۴ هزار و ۶۴۴ مترمربع زیربنا که یک ورودی دارد، با یک سردر زیبا؛ ۲ طاق مرکب دو طرف آن بوده و یک ایوان ورودی دارد و میان این در و حیاط یک دالان است.
از ویژگی های بنای رباط شرف ۲ مسجد آن است که یکی در طرف چپ دالان ورودی به حیاط اول قرار دارد و دارای ۲ ورودی به دالان است؛ مسجد دیگر در طرف چپ دالان ورودی به حیاط است و ۲ محراب دارد.
همچنین بنا دارای ۶ برج است که ۴ برج آن در حیاط دوم، به صورت هشت گوش ساخته شده

  متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  توجه فرمایید.

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه پاورپوینت کمک به سیستم آموزشی و رفاه دانشجویان و علم آموزان میهن عزیزمان میباشد. 



دانلود فایل  پرداخت آنلاین 


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت معماری اسلامی کاروانسرای رباط شرف
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد