nاهداف انجام بسته بندی و پوشش مواد غذایی:
nپوشش حفاظتی
nپوشش ارتباطی
n
nارزش بسته بندی در جوامع
nجلوگیری یا کاهش آسیب به مواد غذایی
nکاهش ضایعات
nکاهش هزینه ها
nکاهش یا حذف تقلب و ناخنک زدن
nارائه اطلاعات مهم در مورد غذا یا سایر موارد
nایجاد زمینه رقابت
nدسترسی به مواد غذایی در سراسر سال و در همه جا
nافزایش عمر نگهداری
nصرفه جویی در مصرف انرژی
nارائه مواد غذایی به صورت بهداشتی
nچند مثال ازاثر بسته بندی در حفاظت مواد غذایی
nقوطی ها –ترکیب حرارت وزمان
nانجماد
nایجاد خلاء یا فضای تغییریافته
nماده بسته بندی دارای اثر ضد میکروبی
nقابل مهاجرت
nغیر قابل مهاجرت
n تغییرات فیزیکی یا فیزیکوشیمیایی پس از بسته بندی
nآسیب های فیزیکی
nآسیب ناشی ازآفات
nتغییرات رطوبت
§جذب یا از دست رفتن
nکاهش وزن
nجذب بو
nکاهش عطروطعم
nانتخاب بسته جهت جلو گیری از مهاجرت مواد بسته بندی به غذا
nمحدود نمودن مقدار موادی که قابلیت مهاجرت را دارند.
nانتخاب مناسب بسته بر حسب نوع محصول
nشدت تاثیر مواد قابل مهاجرت بر غذا
nروشهای نظارت بر مهاجرت مواد بسته بندی به غذا
nروشهای حسی
nروشهای دستگاهی
nمزایا و معایب
n
دانلود پاورپوینت بسته بندی بهداشتی مواد غذایی- 21 اسلاید