دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل: ppt _ pptx
( قابلیت ویرایش )
قسمتی از محتوی متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 20 صفحه
کنترل موجودی موجودی : اجناس ، مصالح ، مواد و قطعاتی که در امر تولید و فروش و اداره کردن صنعت مورد استفاده قرار می گیرد.
اهمیت موجودی ها موجودی ها از جمله دارائی هایی هستند که نیازمند توجه دقیق مدیریت واحد های تجاری ـ تولیدی می باشند. دو ویژگی مهم موجودی ها : 1- مقدار زیادی ازمنابع واحد تجاری ـ تولیدی در موجودی ها نهفته است.
مطالعه و بررسی روی تراز نامه شرکت ها نشان می دهد که حدود 15- 35 درصد از سرمایه شرکت ها را موجودی ها تشکیل می دهند.
همچنین نشان می دهـد که حدود 17- 24 درصد از ارزش موجودی ها به عـنوان هزینه نگه داری متحمل می شـود و نسبت های موجودی به فروش در حدود 12- 20 درصد و نسبت موجودی به کل دارایی 16- 30 درصد است.
2- گردش موجودی ها که برخلاف دارایی های غیر مجاز ( که خلاف مدتی بیشتر از یک سال به پول نقد تبدیل می شوند) بطور مداوم مصرف و بعذا ً جایگزین می گردند. دلایل نگه داری موجودی ها : 1- جلوگیری از بروز وقفه در عملیات تولید 2- جلوگیری از ایجاد نوسانات هنگام مواجه شدن با تقاضای نامنظم 3- جلوگیری از تحویل ندادن بموقع محصولات 4- حذف عواملی که به نارضایتی منجر می گردد. 5- امکان ایجاد فرصت برای مدیران در جهت برنامه ریزی های مستقل از یکدیگر 6- جلوگیری از ایجاد گلوگاه در امر تولید مزایای موجودی ها 1- عامل مهمی در افزایش سود در صورت نگه داری آن در حد مطلوب است. 2- موجب جداسازی عملیات مختلف از هم می گردد.
3- دست مدیران را برای برنامه ریزی های مستقل باز می گذارد.
4- برای مواقع وجود تقاضاهای متغییر و فصلی نقش ضربه گیر را ایفا می کند. طبقه بندی موجودی ها: 1- مواد اولیه 2- قطعات نیمه تمام (در جریان ساخت) 3- محصولات 4- ضایعات 5- قطعات و ابزار آلات انواع هزینه در کنترل موجودی : فرمول تعیین مقادیر اقتصادی سفارش : F هزینه هر بار سفارش T نرخ مالیات S میزان استفاده مواد در دوره معین H نرخ هزینه نگه داری هر واحد K نرخ هزینه سرمایه شرکت C قیمت هر واحد رابطه مقادیر موجود با انواع هزینه (انبار و فروش) جهت کاهش هزینه های انبار داری صـرفه در آن خواهد بود که موجودی انبارها درحداقل ممکن نگه داری گردد.
به عبارت دیگر به جای سفارش کالا در حجم زیاد و ذخـیره آن در انبار ، از نظر مخارج انبار داری بیشتر مقـرون به صرفه خواهد بود که سفارش کالا در حجم و مقادیرکم و تعداد سفارشات بیشتر باشد.
درشکل های (الف) و (ب) حجم موجودی ها در یک دوره زمانی « t » با دو روش مختلف سفارش نشان داده شده است.
= متوسط موجودی(الف) q t زمان حجم با مقدار موجودی = متوسط موجودی (ب) t در حالت (ب) با توجه به کاهش حجم موجودی هزینه های انبار داری کاهش یافته و کمتر از حالت (الف) است ولی در مقابل به دلیل4بارعمل سفارش هزینه سفارشات بیش ازحالت (الف)است.
سفارش چند نوع کالا با فرض ثابت بودن هزینه های سفارش و انبار داری : به طور معمـول در انبار کالاهای زیادی را می توان به طوری طبقه بندی کرد که هزینه های سفارش آنها همچنین هزینه های انبارداری آنها با یکدیگر برابر باشد.
با طبقه بندی کالاها بـه این صورت یکی از خواص بسـیار مفید و قابل استفاده در فرمول « EoQ » حاصل می گردد.
در این فرمول داریم یا فرم
متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت: توجه فرمایید.
- در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
- به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
- پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
- در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
- در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
- هدف فروشگاه ایران پاورپوینت کمک به سیستم آموزشی و رفاه دانشجویان و علم آموزان میهن عزیزمان میباشد.
دانلود فایل پرداخت آنلاین
پاورپوینت کنترل موجودی