پروتئین میکروبی
vدر کل مقدار پروتئین میکروبی رسیده به روده کوچک بستگی به :
v
ü فراهمی ملکول های غذایی برای میکروب های شکمبه
ü استفاده از این ملکول ها دارد.
فاکتورهای موثر بر تجزیه شکمبه ای پروتئین :
v
v PH شکمبه و سوبسترا
v PH ابتیمم برای آنزیم های پروتئولیتیک شکمبه ای از 5.5 تا 7
v تجزیه پروتئین در انتهای پایینی PH کاهش می یابد (علت مستقیم و غیر مستقیم).
v
v تحقیقات Cardozo و همکاران (2000 و 2002)، 2dual continious culture، مقایسه جیره های با علوفه بالا با کنسانتره بالا، PH در رینج 4.9 تا 7
v نتایج :
v تجزیه پروتئین در هر دو جیره با کاهش PH کاهش یافت.
v به رغم فعالیت پروتئولیتیک بالاتر در آمیلولایتیک ها در مقایسه با سلولایتیک ها، تجزیه پروتئین بدون توجه به PH در جیره با کنسانتره بالا کمتر بود، چرا؟؟؟
v
ü در کل اثرات ترکیبی PH و سوبسترا با تجزیه شکمبه ای پروتئین با جمعیت غالب میکروبی تفسیر می شود.
v
q تغییر اجزا جیره
v
q همزمان کردن منابع انرژی و ازت
q
v تحقیقات 1990 Herrera-Saldana et al. :
v
ü تجزیه پذیری نشاسته در شکمبه بیشتر از تجزیه پذیری پروتئین استفاده از ملکول های غذایی را در شکمبه متاثر می کند.
ü جیره های همزمان شده برای رهایی سریع انرژی و ازت کارایی بیشتر سنتز MCP نسبت به جیره های همزمان شده برای رهایی کند انرژی و ازت (ذرت و غلات عصاره گیری شده) و جیره های غیر همزمان (جو و غلات خشک عصاره گیری شده یا ذرت و کنجاله پنبه دانه) را در پی داشت.
ü
ü همچنین روی عملکرد هم پاسخ مثبت در این آزمایش مشاهده کردند.
دانلود پاورپوینت سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در شکمبه- 57 اسلاید