حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره ی سیمپیچی موتور خادمی

اختصاصی از حامی فایل تحقیق درباره ی سیمپیچی موتور خادمی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 42

 

موقعیت جغرافیایی مجتمع

مجتمع پتروشیمی بندر امام ، در زمینی به مساحت حدود 270 هکتار ، در شمال غرب خلیج فارس در استان خوزستان به فاصله 160 کیلومتری جنوب شرقی اهواز و 8 کیلومتری شرق آبادان در منطقه بندر امام خمینی (ره) قرار دارد .

سهولت دسترسی به خوراک ، سوخت و مواد اولیه ، استفادع از امکانات جاده ای ، شبکه راه آهن و حمل و نقل عنوان قطب صنعت پتروشیمی در کشور و ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از سوزانیده شدن گازهای همراه نفت ، ویژگی هایی است که در انتخاب لین مکان را توجیه می کند .

خوراک و مواد خام مورد نیاز مجتمع به این شرح تامین می شود:

مایعات گازی به میزان 2،3 میلیون تن در سال از میدانهای نفتی اهواز و مارون

گاز سوخت به میزان 120 میلیون فوت مکعب در روز از شبکه گاز سراسری

نمک به میزان 400 هزار تن در سال از آب دریا

نفتا به میزان یک میلیون تن در سال از پالایشگاه آبادان

منومر استایرین به میزان 7800 تن در سال از پتروشیمی تبریز ویا واردات

آب شیرین به میزان 100 هزار متر مکعب از رودخانه کارون

آب دریا به میزان یک میلیون متر مکعب درروزازخلیج فارس به منظور خنک کردن دستگاهها

متانول به میزان 182هزار تن درسال از پتروشیمی خارک

واردات مخلوط ((زایلین))ها 71هزار تن در سال

پیشینه

در اردیبهشت 1352 قرارداد مشارکتی بین شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران و5 شرکت ژاپنی به نمایندگی شرکت میتسویی و شرکا منعقد وتحت عنوان شرکت سهامی پتروشیمی ایران ژاپنIJPC نامگذاری شد. هدف شرکت: تولید و ذخیره،حمل و نقل وبازاریابی،صدور«الفین »ها،«پلی الفین »ها،«آراماتیک»ها وسایر فراورده های پتروشیمی بود.

نحوه مشارکت به طور کلی بین طرفین قرارداد،مساوی ذکر شده و اعتبار آن برای مدت 30 سال از تاریخ اجا و تابعیت شرکت« ایرانی» پیشبینی شده بود.

تحولات طرح

کارهای مقدماتی اجرای طرح نظیر خاکریزی،تسطیح زمین، شمع کوبی،ایجاد ساختمانهای موقت، ایجاد تاسیسات آب و برق و اسکله ها از اوایل 1353 به تدریج آغاز شد.عملیات ساختمان واحدهای اصلی طرح که ازسال 1355 آغاز شده بود، در اسفند ماه 1357پس از پیروزی انقلاب اسلامی در حالی که73 درصد پیشرفت کرده بود متوقف شد.. در سال 1358 اقداماتی جهت شروع مجدد کارها انجام گرفت ولی با وقوع جنگ تحمیلی در مهرماه 1359 و متعاقب آن خروج پیمانکاران ژاپنی ازایران،عملیات ساختمانی طرح به طور کامل متوقف شد. باپذیرش آتشبس وامکان از سر گیری عملیات ساختمانی ، شرکت ملی صنایع پتروشیمی مذاکرات متعددی جهت ادامه و تکمیل طرح با شرکای ژاپنی آغاز کرد که نهایتا پس از 7دوره مذاکره بین طرفین ، شریک ژاپنی به بهانه اقتصادی نبودن طرح از ادامه کار خودداری ودر پی آن قرارداد مفارقت بین طرفین در مهرماه سال 1386 به امضا رسید و به این ترتیب کلیه سهام آن به شرکت ملی صنایع پتروشیمی انتقال داده شده و نام شرکت پتروشیمی ایران و ژاپنIJPC به شرکت سهامی بندر امام خمینیIJPC تغییر یافت.

باسازی وتکمیل واحدهای مجتمع

به منظور اطلاع از وضعیت مجتمع پس از 20بار بمباران وحدود 11سال توقف، مقررشد که بررسی فنی جامعی انجام پذیرد. نتیجه حاصل از این بررسی، حاکی از وارد آمدن 22درصد خسارت به مجتمع بود. پس از انجام مطالعات اولیه ، گزارش فنی و اقتصادی طرح بازسازی مجتمع در آبانماه 1386 آماده شد. بر اساس این گزارش ،بازسازی و تکمیل مجتمع از نقطه نظر فنی و اقتصادی،موجه تشخیص داده شد. با توجه به مفارقت شرکای ژاپنی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی با استفاده شرکتهای صاحب نام اروپایی در صنعت پتروشیمی و کارشناسان و پیمانکاران ایرانی، این مجتمع را طی یک برنامه 5 ساله ودر 4 مرحله بازسازی کرد و به بهره برداری رساند وآخرین واحد مجتمع که واحدآروماتیک با ظرفیت یک میلیون تن در سال است ، منحصرا توسط کارشناسان وپیمانکاران ایرانی بازسازی و راه اندازی شد و هیچ شرکت یا فرد غیرایرانی در آن نقش نداشته است.

باراه اندازی این واحد،کار بازسازی دراین مجتمع عظیم نیز به پایان رسید و پروژه های پارازیلین وMTBE به عنوان بخشی از طرح های توسعه ای پتروشیمی بندر امام در دست اجرا قرار گرفت.

ساختار مدیریت پتروشیمی بندر امام

باهدف ایجاد مدیریت غیر متمرکز و به منظور نیل به بهره وری بیشتر وامکان بهره گیری مطلوب از توانمندی های موجود، طرح تقسیم اداره مجتمع بین چند شرکت مستقل فرعی شروع واز سال 1379 به طور رسمی فعال شد.

شرکت های مستقل فرعی عبارتند از:

آروماتیک(LO)، الفین(NF) شرکت فرآورش پتروشیمی بندر امام شامل واحد های : تفکیک مایعات گازی(CF) و تاسیسات مشترک(PX)،پارازالین(AR)، پلی(LD)، پلی اتیلن سبک(HD) شرکت بسپاران پتروشیمی بندر امام شامل واحدهای: پلی اتیلن سنگین(BD/SR)، بوتادین و لاستیک مصنوعی(PVC)، پلی وینیل کلراید(PP)،پروپیلین، اتیلن(CA)، کلرآلکالی(SP).شرکت کیمیا پتروشیمی بندر امام شامل واحدهای: دریاچه نمک وبازیافت نمک(MTBE) وام تی بی ای (VC)، وینیلکلراید(EDC)دی کلرایدو شرکت خوارزمی (UT) شرکت آبنیرو پتروشیمی بندر امام شامل واحدهای: آب، برق، بخار، هوا وازت. پتروشیمی بندر امام شامل واحد های: مدیریت پروژه ها، مدیریت تعمیراتو مدیریت خدمات.

گزارش کارآموزی

رشته الکتروتکنیک

موضوع: سیم پیچی الکترو موتورها و ترانس موتور ها

مکان کارآموزی: کارگاه مرکزی شرکت پتروشیمی بندر امام

استاد کارآموزی: آقای مهندس طرفی فرد

گردآورنده:احمد بمانی

زمستان 86


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره ی سیمپیچی موتور خادمی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد