حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق آماده اختلالات شبه جسمی

اختصاصی از حامی فایل تحقیق آماده اختلالات شبه جسمی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق آماده اختلالات شبه جسمی


 تحقیق آماده اختلالات شبه جسمی

دانلود تحقیق آماده رشته روانشناسی با موضوع: اختلالات شبه جسمی

 

برخی از سرفصل ها

مقدمه

تعریف

انواع اختلال

درمان

درمان روانشناختی

اختلال تبدیلی

نشانه های حسی

نشانه های حرکتی

نشانه های احشایی

معیارهای افتراقی اختلالات تبدیلی از اختلالات بدنی

 تفاوت اختلالات بدنی تبدیلی و تمارضmalingering

شرایط ایجاد اختلالات تبدیلی

 

خود بیماری انگاری  hypochondrias is

سبب شناسی

روانزاد

تشخیص افتراقی

اختلال بدریخت انگاری بدن  body dysm orfic disorder

اختلال درد psychagia

منابع

 

مقدمه

 

 

در این اختلالات بیمار علائم یک بیماری را نشان داده و یا باور دارد که به یک بیماری یا بدشکلی دچار است در حالی که چنین بیماری یا بدشکلی ای وجود ندارد. در این اختلالات بیمار بصورت ناخودآگاه و یا بصورت مداخله گرانه نشانه های بیماری را ایجاد می کند تا نیازهای روانشناختی خود را ارضا کند.

اصطلاح اختلال شبه جسمی (somayoform) مشتق از واژه ی soma به معنای بدن است. در اختلالات شبه جسمی علائم و نشانه های فیزیکی وجود دارند که احتمال یک بیماری طبی را مطرح می نمایند، ولی این علائم را نمی توان به طور کامل با بیماری های طبی، مصرف مواد، یا سایر اختلالات روانی توجیه کرد. این علائم آنقدر شدت دارند که موجب ناراحتی قابل ملاحظه بیمار یا بروز اختلالات عملکردی می شوند. این اختلالات معمولاً‌ مزمن هستند و به درمان ها و حمایت های روانی مداوم پاسخ می دهند. پنج نوع اختلال شبه جسمی اختصاصی در طبقه بندی DSM-IV-TR شناخته شده اند.

اختلال جسمانی سازی، اختلال تبدیلی، خودبیمار انگاری، اختلال بدریخت انگاری بدن، اختلال درد دو دسته شخصیتی باقیمانده نیز در طبقه بندی DSM-IV-TR وجود دارند که عبارتند از اختلال شبه جسمی تمایز نیافته و اختلال شبه جسمی نامعین (NOS).

1- اختلال جسمانی کردن یا اختلال بدنی شده (somatisation disorder) نشانه های اختلال بدنی شده عبارتند از: شکایات بدنی متعدد که مزمن یا برگشت پذیر هستند. اغلب این اختلال بنام سندروم بریکه، پزشکی که اولین بار در 1959 آن را به تفصیل مورد بحث قرار دارد، نامیده شده است. شکایات افراد مبتلا اغلب اغراق آمیز مبهم و نمایشی است از مهمترین شکایت ها می توان: سردرد خستگی، تپش قلب ضعف های غش آلود، تهوع، استفراغ،‌ دردهای احشائی، ناراحتی های روده ای، حساسیت ها، مشکلات جنسی و قاعدگی را نام برد. این بیماران همواره به پزشک مراجعه می کنند، پزشک خود را تغییر می دهند و گاهی خواهان عمل جراحی هستند. آنان معتقدند که واقعاً بیمارند و برای تائید اعتقاد خود تاریخچه ای طولانی و مفصل درباره بیماری خویش بیان می کنند و داروهای زیادی را در اختیار داشته و مصرف می کنند. شکایات چندگانه این افراد با الگوهای ویژه شخصیتی آنها و مشکلات اجتماعی و خانوادگیشان همراه است. اضطراب و افسردگی حالات معمولی است که ممکن است به صورت...

نـوع فایـل  Word

تعداد صفحات : 15

حجم فایل  139 کیلوبایت


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق آماده اختلالات شبه جسمی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد