حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله روش های موجود فرآوری کانی آلونیت در گذشته و حال

اختصاصی از حامی فایل دانلود مقاله روش های موجود فرآوری کانی آلونیت در گذشته و حال دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله روش های موجود فرآوری کانی آلونیت در گذشته و حال


دانلود مقاله روش های موجود فرآوری کانی آلونیت در گذشته و حال

 

مشخصات این فایل
عنوان: روش های موجود فرآوری کانی آلونیت در گذشته و حال
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 86

این مقاله درمورد روش های موجود فرآوری کانی آلونیت در گذشته و حال می باشد.

خلاصه آنچه در مقاله روش های موجود فرآوری کانی آلونیت در گذشته و حال می خوانید :

شرایط بهینه برای لیچینگ سنگ کانی کلسینة آلونیت در NaoH قوی
روش پیشنهادی مؤلف برای فرآوری آلونیت در ایران
خلاصه ـ انحلال کانی آلونیت کلسینه شده در محلول Naoh در دماهای بین 295 تا 383 کلوین مورد بررسی قرار گرفته است . اثرات زمان و دمای کلسیناسیون ، زمان واکنش و دما ، اندازة ذره و نسبت جامد به مایع تحت بررسی قرار گرفت . نتایج تجربی نشان داد که تحت شرایط بهینه شدة شستشو ، استخراج آلومینیوم می تواند به بیش از 93 درصد برسد . ثابت سرعت نشان می دهد که این فرآیند شسته شدن با استفاده از یک  انتشار به دست آمده است که از میان قشر محصول جامد با الگوی هسته ای کوچک شده و کنترل شده صورت گرفته است و نتایج خوبی به دست آمده است . انرژی فعال سازی فعلی برای حلالیت معادل 29/18 کیلو ژول کنترل شده صورت گرفته است و نتایج خوبی به دست آمده است . انرژی فعال سازی فعلی برای حلالیت معادل 29/18 کیلو ژول مول به توان منفی 1 است .
نامگذاری
C : غلظت اشباع هیدروکسید سدیم [KmoIm-3]  
Kobs : ثابت سرعت واکنش مشاهده شده
Ro : شعاع اولیة ذرة جامد[m]
T : زمان و اکنش [s]
X : ذرة‌ آلومینیوم استخراج شده
D: ضریب  انتشار از میان لایه  
R : ضریب برگشت
T : دما [K]
V: حجم مولی جامد  
B : ضریب  موازنة جرم در واکنشهای شیمیایی

مقدمه :
آلونیت یکی از سنگهای معدنی از گروه ژاروزیت می باشد . این ماده بر مبنای پتاسیم ـ زاج است و در بلورهای لوز وجهی قرار می گیرد . سنگهای معدنی گروه آلونیت ـ ژاروزیت فرمول کلی  دارد و آلونیت خالص فرمول   دارد . آلونیت در آب ، اسیدهاو بازها حل نمی شود مگر آنکه کلسینه شده باشند . آلونیت درواکنش تجزیة گرمایی ومحصولاتی چون  ،  و   می دهد زمانیکه دردمای k 1023 ـ 973 کلسینه شود . مشخص شده که در سنگهای دگرگون شده و در منطقة اکسید شدگی شکل می گیرند . آلونیت زمانی می تواند شکل بگیرد که سنگهای آتشفشانی در حضور کانیهای   از نظر گرمایی تغییر یابند . به این دلیل است که 50-10 درصد   در سنگ کانی آلونیت موجود معدنی پیشنهاد شده شامل شستشوی کانی کلسینه توسط مواد سوزآور است برای اینکه پتاسیم و آلومینیوم در محلول قلیایی مواد حل نشدة دیگر بار و کردن از صافی و یا وسایل استخراج دیگر جداسازی می شوند . در هر یک از این فرآیندها محتوای پتاسیم در کانی آلونیت در شستشوی اولیه استخراج می شود . در چنین روشهایی مواد ته نشین شدة حاصل از شستشو که محتوی آلومین است در یک چرخة بصورتی از نوع بایر برای بازیافت عیار بالای آلومین افزوده می شود یعنی داخل محلول NaoH یا ترکیبی از NaoH و KoH لیچینگ شود. اینطور شناخته شده است که مقادیر عمده ای از سیلیس در کانی وجود دارد و ته نشین شدن سیلیکاتهای آلومینیومی قلیایی غیر قابل حل می تواند در آن رخ بدهد. ] 7 [
NaoH می تواند 44/93 درصد   و 17/91 درصد   را از آلونیت کلسینه شده درk873 شستشو دهد و KOH نیز می تواند دراین دما 4/83 درصد  و 29/91 درصد   را شستشو دهد. ] 8 [ هدف از این تحقیق بررسی اصولی اهمیت پارامترهای جنبشی در شستشوی آلونیت با محلول های Naoh در فشار محیط می باشد . جنبشی بودن واکنش لیچینگ تحت شرایط ثابت دما و زمان کلسینه شدن غلظت Naoh ، اندازة‌ ذره و نسبت جامد به مایع مورد بررسی قرار گرفت. سنگ کانی آلونیت کلسینه شده در دما و زمانهای مختلف واکنش شستشو داده شد .
روش تجربی :
سنگ کانی آلونیت در این آزمایشها آسیاب شده و از سرند رد شده تا اندازة ذرات
90 ـ ،‌ 125  ـ 90 ، 180 ـ 125 ، 250 ـ 185 ، 365 ـ 250 ، 500 ـ 365 و 710 ـ 50   با استفاده از سرندهای استاندارد Astm به دست بیاید . نتایج تجزیة سنگ کانی آلونیت قبل از کلسینه شدن در تصویر 1 آمده است . در این بررسی ، به اندازة ذره قبل از کلسینه شدن پرداخته شده است . تمامی مواد شیمیایی استفاده شده در آزمایش شستشو و در تجزیه از شرکت Merck chemical co  به دست آمده بود .
اجزای    در سنگ کانی آلونیت به روش ثقل سنجی تجزیه گردیده است .   ،Cao  و mgo توسط EDTA جهت سنجش ترکیبات تجزیه شدند و K2o  به وسیلة Flame photometry تجزیه و بررسی گردید . ترکیب شیمیایی سنگ کانی آلونیت قبل از کلسینه شدن در جدول 1 آمده است . ولی به خاطر آبگیری سنگ کانی ، ترکیبش تغییر می یابد . ترکیب کلسینه شده در جدول 2 آمده است . محاسبات بر اساس ترکیب جدول 2 است . کلسینه شدن در هوای یک کورة‌ موفل ( بی شعله ) انجام شد . سرعت گرم شدن min /k 10 بود .  تمامی آزمایشات به طـور جداگانه انجام شدند .
آزمایشات لیچینگ در یک رآکتور ضد زنگ در دمای ثابت با خطای k5±و یک همزن  بخاری – مغناطیسی و یک مبرد برگشتی انجام گرفت . در هر مرحله مقادیر متعددی از نمونه به اضافة 200 سی سی از محلول NaoH 9 مولار در دمای مورد نیاز در رآکتور قرار داده می شد . سرعت همزن rpm 900 (دور در دقیقه) بود . در پایان هر دو رآکتور در آب سرد فرو برده شد و بعد از سرد شدن ، محتویات رآکتور از صافی عبورداده شد . مقدار آلومینیوم حل شده با ترکیب سنجی بوسیلة EDTA بررسی می شود
] 9 [ .

نتایج و بحث مربوط به آنها :
آلونیتی که به مدت 120 دقیقه در دماهای مختلف کلسینه شده بود به مدت 120 دقیقه در k383 با NaoH M15 با اندازة ذرة  90 ـ  /  710 + و نسبت جامد به مایع   5 گرم بر 100 میلی لیتر لیچینگ شده وتاثیر دمای کلسینه شدن در مقدار آلومین شستشو داده شده از سنگ کانی آلونیت در تصویر 2 آمده است .
آلونیتی که در k973 به مدت 120 دقیقه کلسینه شده بود در k 383 به مدت 120 دقیقه با اندازة ذرة  90 ـ / 710+ و نسبت جامد به مایع 5 به 100 خیسانده شد اثر غلظت NaoH روی مقدار آلومین شسته شده از سنگ کانی آلونیت در تصویر 3 آمده است آلونیتی که در k973 به مدت زمانهای مختلف کلسینه شده بود در  k 383 به مدت 120 دقیقه با NaoH M9 ، با اندازة‌ ذرة  90-/ 710+ و نسبت جامد به مایع 5 به 100 خیسانده شد . اثر زمان کلسینه شده روی مقدار آلومین شسته شده از سنگ کانی آلونیت در تصویر 4 آورده شده است .
آلونیتی که در k 973 در 120 دقیقه کلسینه شده بود در K 383 با NaoH M 9 با  اندازة ذرة  90-/ 710+ و نسبت جامد به مایع 5 به 100 خیسانده شد . اثر زمان خیساندن روی مقدار آلومین شسته شده از سنگ کانی آلونیت در تصویر 5 آورده شده است . مقادیری از   در نمونه های سنگ کانی کلسینه شده با اندازة ذرة مختلف مورد بررسی قرار گرفت و نتایج در جدول 3 ارائه شده است . در کلسینه شدن درصد حلالیت برای ذراتی با  اندازه های مخلتف ، نسبت جامد به مایع و ارزیابی های جنبشی ، مقادیر   در جدول 3 استفاده شد .
آلونیتی که در k973 به مدت 120 دقیقه کلسینه شده بود در k383 به مدت 60 دقیقه  با NaoH M9 و نسبت جامد به مایع 5 به 100 خیسانده شد . اثر اندازة ذره روی مقدار آلومین خیسانده شده از سنگ کانی آلومین در تصویر 6 آورده شده است . ‌آلونیتی که در k973 به مدت 120 دقیقه کلسینه شده بود در k383 به مدت 60 دقیقه با NaoH M 9 و نسبت جامد به مایع 5 به 100 خیسانده شد اثر اندازة ‌ذره روی مقدار آلومین خیسانده شده از سنگ کانی آلومین در تصویر 6 آورده شده است . آ‌لونیت که در k973 به مدت 120 دقیقه کلسینه شده بود در k383 به مدت 60 دقیقه با NaoH M9 و اندازة ذرة     90- خیسانده شد . اثر نسبت جامد به مایع روی مقدار آلومین شسته شده از سنگ کانی آلونیت در تصویر 7 آورده شده است.  
تصویر 1 ـ نتایج بررسی صاف کردن آلونیت آسیاب شده قبل از کلسینه شدن .
جدول 1 ـ ترکیب شیمیایی سنگ کانی آلونیت اولیه و وزن آن به درصد
جدول 2 ـ ترکیب شیمیایی سنگ کانی آلونیت کلسینه شده و وزن آن به درصد ( شرایط کلسینه شدن در k973 به مدت 120 دقیقه )
آلونیتی که در k973 به مدت 120 دقیقیه کلسینه شده بود در دماهای مخلتف و زمانهای مخلتف با NaoH M 9 نسبت جامد به مایع 3 به 100 و انذازة ذرة   90- خیسانده شد . اثر دماهای مخلتف و زمانهای مختلف روی مقدار آلومین شسته شده از سنگ آلونیت در تصویر 8 آورده شده است . به منظور ارزیابی پارامترهای جنبشی و کنترل سرعت اطلاعات آزمایشی با استفاده از رابطة بین زمان و حلالیت به شکل یک انتشار از لایة محصول جامد روی سطح ذرة آلونیت و اکنش یافته ، مورد بررسی قرار گرفت . ]13 ـ 10 [ . اطلاعات تجربی توسط رابطة زیر به یکدیگر به خوبی ارتباط شدند :
 
توضیح جدول 2 : تفاوت   با گذشت زمان برای دماهای مخلتف در تصویر 9 آورده شده است . در این آزمایشها انحلال آلومین بسیار سریع است از  این رو 15 دقیقة اول در نظر گرفته می شود . مقادیر Kobs از شیب هر خط مستقیم با  استفاده از روش تحلیلی برگشتی به صورت خطی محاسبه می شود تغییر LnKobs در برابر 1/t در تصویر 10 نشان داده شده است .
بازدة شستشوی آلومین با دمای کلسینه شده سنگ کانی طبیعی تغییر پیدا می کند و در کلسینه شدن k973 در بالاترین مقدار خود قرار دارد . شستشوی آلومین از نمونه هایی که کلسینه شده بود در دماهای پایین تر یا بالاتر از   k973 به واکنش های مقدور خود قرار دارد . شستشوی آلومین از نمونه هایی که کلسینه شده بود در دماهای پایین تر یا یا بالاتر از k973 به واکنش های فاز جامد مربوط است که در طی کلسینه شدن اتفاق    می افتد . آبگیری از سنگ کانی در k873 کامل می شود .
تصویر 3 – اثر غلظت NaoH روی مقدار آلومین شسته شده از سنگ کانی آلونیت دارای   با NaoH M9 شروع به حل شدن می کند و سیلیکات آلومینیوم سدیم شروع به رسوب کردن در محلول می کند .
تصویر 2 ـ اثر دمای کلسینه شدن روی مقدار آلومین شستشو شده از سنگ کانی آلونیت  . بالای   k 973 آلومین تشکیل می شود .
تصویر 4 . اثر زمان کلسینه شدن روی مقدار آلومین شسته شده از سنگ کانی آلونیت .
تجزیة سولفات آلومینیوم به شکل آلومین و تری اکسید گوگرد در دامنة1093- 1033 اتفاق می افتد . ولی در دماهای بالای k973 ، آلومین y شروع به تغییر یافتن به شکل آلومین   می کند ] 18 – 14 ، 3 [
                   
به این دلیل بهترین بازدة شستشو با سنگ کانی آلونیت کلسینه شده درk973 به دست  می آید . حجم محلول قلیایی به کار رفته در این بررسی ثابت نگه داشته شده است . تصویر 3 نشان می دهد که هر چه غلظت NaoH بالاتر باشد ، بازده شستشو بیششتر است . بعد از رسیدن به یک ماکزیمم در NaoH M9 ، بازدة شستشو در غلظت های بالا کاهش می یابد ، دلیل این امر آنست که در غلظت های بالاتر ،   در سنگ کانی شسته شده و به شکل سیلیکات آلومینیوم سدیم با آلومینیوم حل شده در محلول رسوب می کند . از آنجاییکه سنگ کانی طبیعی محتوی تقریباً 50 درصد  است، شستشوی آلونیت در چنین سنگ کانی ای مشکل می شود و یک نسبت زیادی از NaoH صرف شستشوی   می شود .
همجوشی نسبی در فرآیند کلسینه شدن به مدت بیش از 120 دقیقه مشاهده شده است . این موقعیت حلالیت   ( تصویر 4 ) را کاهش می دهد . نتیجه به دست آمده مطابق است با آنهائی که در مطالب علمی درج شده است و به کاهش حلالیت با کلسینه شدن به  مدت طولانی نیز در این مطالب اشاره شده است .
در تصویر 5 می توان مشاهده کرد که کمیت   حل شده بعد از تقریباً 60 دقیقه شستشو کاهش می یابد دلیل این امر آنست که بعد از لیچینگ کردن یک نسبت بالایی از سیلیس ، غلظت   به یک سطح بالایی می رسد که برای رسوب کردن   کافی است:
 
با کاهش اندازة ذرة آلونیت ، کمیت مادة خیسانده شده مجداً افزایش می یابد و بالاترین بازدة حاصل از شستشو در اندازة ذره   90- دیده شده است ( تصویر 6 ) .
تصویر 5 ـ رابطة بین زمان شستشو و مقدار آلومین شسته شده از سنگ کانی آلونیت کلسینه شده انحلال آلومینیوم  در پایان شستشو بسته به انحلال سیلیس و رسوب سیلیکات آلومینیوم سدیم ، کاهش می یابد .
اینطور مشخص شده است که انحلال آلومین زمانیکه نسبت جامد به مایع 3 به 100 باشد در فرایند لیچینگ کردن به حد ماکزیمم می رسد . با افزایش نسبت جامد به مایع ، مقدار آلومینیوم لیچینگ شده کاهش می یابد ( تصویر 7 ) .
نتیجة بحث :
این آزمایش شامل شستشوی آلومین از آلونیت کلسینه شده در حضور واسطة NaoH  می باشد . نتایج زیر به دست آمده است . مشخص شده است که سنگ کانی باید در دمای k973 به مدت 120 دقیقه کلسینه شود تا لیچینگ بهینه صورت بگیرد . قابلیت حلالیت آلومین در NaoH M9 بهینه سازی شده و بازده های کمتری در هر دو غلظت های قلیایی بالاتر و پایین تر به دست آمده است . بعلاوه ، دمای فرآیند شستشو نباید کمتر از k383 باشد و زمان شستشو باید بین 15 تا 60 دقیقه باشد ، در آزمایشات شستشو بازدة بهینه شدة شستشو زمانیکه اندازة ‌ذرة آلونیت  90- و نسبت جامد به مایع 3 گرم بر 100 میلی لیتر قابل دسترسی می باشد .
تصویر 6 – اثر اندازة ذره روی مقدار آلومین شسته شده از سنگ کانی آلونیت
تصویر 7 – اثر نسبت جامد به مایع روی مقدار آلومین شسته شده از سنگ کانی آلونیت
تصویر 8 – اثر دماهای مختلف شستشو و اثر زمانهای مختلف روی مقدار آلومین شسته شده از سنگ کانی آلونیت
تصویر 9 – طرح    در برابر t برای دماهای مختلف واکنش
تصویر 10 – طرح   در برابر T /1
بنابراین سرعت واکنش را می توان مشخص نمود :
1 ) با انتشار هیدروکسید سدیم از فاز مایع به سطح جامد ؛ 2  ) با انتشار هیدروکسید سدیم از میان لایة‌ تولید شده ؛ 3 ) با واکنش شیمیایی بین هیدروکسید سدیم و آلونیت کلسینه شده در سطح هستة کوچک شده مقدار انرژی فعال سازی به میزانی می رسد که برای یک واکنش کنترل شده توسط انتشار از طریق یک لایة نفوذ پذیر تولید شده ، انتظار می رفت . در یک فرآیند انرژی فعال سازی برای یک مکانیسم کنترل شدة انتشار به نظر می رسد در مقایسه با یک مکانیسم کنترل شده توسط واکنش شیمیایی خیلی پایین باشد ]20[ .
در نتیجه بر مبنای رابطة زمان معکوس و مقدار انرژی فعال سازی ، می توان گفت که واکنش بین آلونیت کلسینه شده و محلول هیدروکسید سدیم توسط سنگ کانی آلونیت کلسینه شده کنترل می شود .
....

بخشی از فهرست مطالب مقاله روش های موجود فرآوری کانی آلونیت در گذشته و حال

مقدمه ۷
زمین شناسی و پراکندگی آلونیت در ایران و جهان ۹
پیش درآمد ۹
۱ ـ ۱ ـ ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کانی شناسی آلونیت ۹
۲ ـ۱ ـ موارد استفاده و پراکندگی آلونیت در جهان ۱۰
۳ ـ ۱ ـ چگونگی رخداد ۱۱
۱ ـ ۳ ـ ۱ ـ آلونیت های رگه ای ۱۲
۲ ـ ۳ ـ ۱ ـ آلونیت های گرهکی در سنگ های رسی رسوبی ۱۲
۳ ـ ۳ ـ ۱ ـ آلونیت جانشینی در سنگ های ولکانیکی و سنگ های نفوذی کم عمق ۱۲
۴ ـ ۱ ـ منطقه بندی انباشته های جانشینی ۱۳
۱ ـ ۴ ـ ۱ ـ زون سیلیسی مغزه ای یا پوششی ۱۳
۲ ـ ۴ ـ ۱ ـ زون کوارتز ـ‌ آلونیت و زون آرژیلی ۱۴
۳ ـ ۴ ـ ۱ ـ زون پروپیلیتی ۱۵
۵ ـ ۱ ـ ژنز انباشته های جانشینی آلونیت ۱۵
انباشته ها و معادن آلونیت در ایران ۱۷
۱ ـ ۲ ـ خاستگاه آلونیت در سنگ های ولکانیکی ترسیر ایران ۱۸
۲ ـ ۲ ـ انباشته های آلونیت در ایران ۱۸
۱ ـ ۲ ـ ۲ ـ کانسار حسن آباد ۱۹
زمین شناسی کانسار ۱۹
۲ ـ ۲ ـ ۲ ـ کانسار سیردان ۲۰
زمین شناسی کانسار ۲۰
۳ ـ ۲ ـ ۲ـ کانسار زاجکان ۲۱
۴ ـ ۲ـ ۲ ـ کانسار یوزباشی چای ۲۲
۵ ـ ۲ ـ ۲ـ کانسار زاج کندی ۲۳
۶ ـ ۲ ـ ۲ـ کانسار تا کند ( در استان زنجان ) ۲۳
۷ ـ ۲ ـ ۲ ـ‌ کانسار زایلیک ـ قلندر ۲۴
۸ ـ ۲ ـ ۳ ـ کانسار مشکین شهر ۲۴
۹ ـ ۲ ـ ۲ـ دیگر مناطقی که دگرسانی گرمایی ( هیدروترمال ) تحمل نموده اند ۲۵
روشهای فرآوری کانی آلونیت در آمریکا ۲۶
۱ ـ روش چپل ( Chappel ) 26
2-روش موفت R . MC . MOFFAT 28
3-روش Kalunite ( تأثیر محلولهای اسیدی ) ۲۸
۴ ـ‌ روش ‌Mc Cullough ( تأثیر محلولهای اسیدی) : ۲۹
۵-روش آلومت ( Alumet ) 30
6-روش(۱۹۷۴) D. Stevenes 30
7-روش C.j. Hartman 31
مطالعه روشهای فرآوری آلونیت در شوروی ( سابق ) ۳۳
۱ ـ روش های قلیایی تهیه آلومین از سنگ معدن آلونیت ۳۳
موارد استعمال ۳۳
روش مینرال : ( MINERAL ) 33
تکلیس سنگهای معدنی آلونیت ۳۷
روش احیاء ۳۸
روش( Loest ) 39
پروسه احیای آلونیت در بازیابی آلومینا از آن ۳۹
دیاگرام (فلوشیت) روش LOEST 40
HARTMAN 40
روش برای بازیابی آلومینیوم از آلونیت ۴۰
فلوشیت روش HARTMAN 41
Kaluzhsky 42
روش LOEST 42
فلوشیت روش LOEST 43
رفتار گرمایی ترکیبات سنگ کانی آلونیت همراه با ۴۵
۱ ـ مقدمه ۴۵
۲ ، ۲ ـ دستگاه گرمایی ۴۷
۳ ، ۲ ـ رفتار گرمای آلونیت ۴۷
۳ . نتایج و بحث ها ۴۸
۲ ، ۳ . ارزشیابی XRD 51
4 . خاتمه و نتیجة بحث ۵۲
کاربرد سنگ کانی آلونیت بعنوان یک کمک در انعقاد (‌Coagulant , Flocculant ) 53
1 ـ مقدمه ۵۳
۲ ـ مواد و روشها ۵۵
۳ ـ نتایج تجربی و بحث دربارة آنها ۵۶
۱ ـ ۳ : دمای بهینه شدة کلسینه شدن ۵۶
۳ ـ ۳ : آلونیت کلسینه شده بعنوان یک کمک منعقد کننده ۵۷
مقرون به صرف بودن ۵۸
نتیجه گیری ۵۹
شرایط بهینه برای لیچینگ سنگ کانی کلسینة آلونیت در NaoH قوی ۶۰
روش پیشنهادی مؤلف برای فرآوری آلونیت در ایران ۶۰
نامگذاری ۶۰
مقدمه ۶۱
روش تجربی ۶۲
نتایج و بحث مربوط به آنها ۶۲
نتیجة بحث ۶۶
مشکلات محیط زیستی فرآوری آلونیت و تأثیرات آن بر طبیعت ۶۷
گزارش خلاصه ای از تحقیقات انجام شده بر روی تهیه آلومینا از آلونیت در شرکت ایتوک ۷۰
پروژه تولید آلومینا از آلونیت در ایران ۷۱
۱- مشکل اسیدسولفوریک ۷۱
۲- سولفات پتاسیم ۷۱
۳- مشکل تهیه هیدروکسید پتاسیم ۷۱
چشم انداز تولید آلومینا از آلونیت در ایران ۷۲
اطلاعاتی دربارة آمار فرآوری آلونیت در روسیه و آمریکا ۷۳
تولید در روسیه ۷۳
تولید در آمریکا ۷۳
اولین کارخانه فرآوری آلونیت ۷۴
روشهای ترکیبی اقتصادی فرآوری کانی آلونیت ۷۴
تولید آلومینا از آلونیت در شوروی سابق ۷۵
پروسه تولید آلومینا مطابق شرح زیر است: ۷۵
آلونیت در ایران ۷۷
ذخایر شناخته شده آلونیت در ایران ۷۷
منابع (References) 81

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله روش های موجود فرآوری کانی آلونیت در گذشته و حال
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد