مقاله کار آموزی شرکت تولیدی پنیر پرمایون در فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش) و دارای 19 صفحه می باشد
این پروژه هم در قالب درس کار آفرینی دانشجویان عزیز قابل ارائه میباشد و هم میتوان به عنوان طرح توجیهی برای دریافت وام های اشتغال زایی به سازمان مورد تقاضا ارائه نمود
فهرست مطالب این مقاله کار آموزی:
تعریف محصول:
وضعیت عرضه:
وضعیت تقاضا:
قیمت فروش:
اشتغال زایی:
بررسی فنی:
1- موضوع طرح:
2- محل اجرا:
3- هدف طرح:
4- دلایل ارئه طرح:
5- مشخصات تولید :
تعریف علمی پنیر :
اصول پنیر سازی:
نحوه بازار یابی:
امکانات موردنیاز جهت احداث کارخانه
جدول مشخصات فنی ساختمان ها و هزینه های آن
جدول هزینه های تأسیسات
لیست ماشین آلات
جدول لوازم اداری مورد نیاز
هزینه مواد اولیه اصلی، کمکی و بسته بندی
هزینه حقوق و دستمزد نیروی انسانی
صورت سود و زیان
مختصری از مقدمه این مقاله کارآموزی:
پنیر یکی از محصولات متنوع شیری است که انسان از هزاران سال قبل با طرز تهیه و بسیاری از خواص آن آشنایی داشت . بسیاری اولین مبدا پیدایش آن را به اعراب مصری نسبت می دهند که به طور تصادفی به روش تهیه آن پی بردند.
با گذشت زمان و گسترش فن پنیر سازی روشهای مختلفی برای ساختن انواع پنیر ابداع گردید .
بطوریکه امروزه صدها نوع پنیر در دنیا ساخته می شود و عوامل زیادی در تنوع این پنیر ها در مناطق مختلف دخالت دارد. مثلا نوع شیری که بیشتر در منطقه معمول است،شرایط آب و هوایی،خاک،وضعیت کارگری و عقاید مذهبی و آداب و رسوم محلی در آمریکا و کانادا و بسیاری از نقاط دیگر منحصرا از شیر گوسفند- بز- مادیان و گاومیش پنیر تهیه میشود و حتی گفته شده در بعضی نقاط از شیر گوزن و الاغ و پستانداران دیگر نیز استفاده می شود. پنیر علاوه بر اینکه از نظر تغذیه ای و داشتن املاح و ویتامین ها و پروتئین و چربی دارای اهمیت است از این نظر که قابلیت نگهداری طولانی و در نتیجه حمل و نقل آسان می باشد نیز حائز اهمیت است.
مقاله کار آموزی شرکت تولیدی پنیر پرمایون (حامد طوس)