حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق کامل درباره خواص ریشه گیاهان

اختصاصی از حامی فایل دانلود تحقیق کامل درباره خواص ریشه گیاهان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 3

 

خواص ریشه گیاهان

عنوان:هویج

خلاصه:هویج شفاف کننده پوست

گیاه هویج دارای خواص زیادی می باشد که از میان خواص آن شفاف کنندگی پوست دارای اهمیت قابل توجهی می باشد. برای استفاده از این خاصیت علاوه بر مصرف خوراکی آن می توان از ماسک طبیعی هویج استفاده نمود.

به گزارش خبرنگار سلامت نیوز، ماسک هویج باعث برطرف شدن لکه ها و نرمی پوست نیز می شود . جهت تهیه ی ماسک هویج می توان هویج را رنده کرده و بر روی صورت مالیدو یا ابتدا آن را پخته و سپس استفاده نمود.

عنوان : زنجبیل

خلاصه: گیاهی برای سردرد های بی پایان

دانشمندان توصیه می کنند برای کنترل میگرن از زنجبیل استفاده کنید ، زیرا این گیاه دارویی مفید ، برای پیشگیری و کنترل میگرن در حد داروهای شیمیایی مصنوعی مدرن که احتمالا دارای عوارض جانبی نیز هستند ، موثر است. طبق نظر دکتر کریشنا سریواستاوا از دانشگاه اودنسن دانمارک ، زنجبیل که برای سال های متمادی در کشورهای مختلف جهان برای درمان سردرد ، تهوع و اختلالات عصبی مورد استفاده

قرار می گرفته است تاثیری دارد که برای کنترل ناراحتی های فوق از نظر دانش فیزیولوژی منطقی به نظر می رسد.

وی می گوید :زنجبیل مانند آسپرین و برخی از داروهای ضد میگرن ، برای کنترل عکس العمل های التهابی شامل هیستامین و درد کمک می کند .

پیشنهاد می شود که با احساس اختلال دید که معمولا اولین علامت شروع حمله میگرن است ، زنجبیل بخورید ؛ یعنی حدود 500 تا 600 میلی گرم که در حدود 3/1 قاشق مربا خوری است پودر زنجبیل را در آب ساده بریزید و بخورید.

اگر بیماران مبتلا به میگرن ، مصرف ریشه زنجبیل تازه را در برنامه رژیم غذایی خود قرار دهند ، مشاهده خواهند کرد که تکرار و شدت هر حمله به میزان قابل ملاحظه ای کم می شود .

سردردهای میگرنی که 10 درصد جمعیت را تشکیل می دهد ، در زن ها شایع تر است و بهتر است افراد مستعد ، از خوردن شکلات و پنیر کهنه که باعث شروع سردردهای میگرنی می شود و همچنین مصرف الکل ، کنسروها و ادویه مخصوص غذای چینی (مونو سدیم گلوتامات ) که طعمی شبیه گوشت ایجاد می کند ، پرهیز کنند .

عنوان : خواص پیاز در درمان بیماریها

خلاصه : کارشناسان تغذیه می گویند یکی از فواید مهم پیاز ممانعت از لخته شدن خون انسان است.

کارشناسان تغذیه می گویند یکی از فواید مهم پیاز ممانعت از لخته شدن خون انسان است.

شستشوی دهان با فشرده آب پیاز به مدت 3 دقیقه باعث از بین رفتن بسیاری از میکروب های موجود در دهان می شود .

همچنین استنشاق بوی پیاز و خوردن آن برای از بین رفتن میکروب های بیماری زا توصیه می شود .

این سبزی معروف در معالجه بیماری های دستگاه تنفسی مثل التهاب بینی و حلق و مجاری تنفسی نقش زیادی دارد .حکیمان در گذشته از پیاز برای پیشگیری از بیماری های قلب و ریه استفاده می کردند. این سبزی در عین حال به دلیل داشتن ماده گلوکوزین که شبیه هورمون انسولین است ، قند خون بیماران دیابتی را کاهش می دهد

خوردن آب پیاز برای معالجه زکام و آنفلوآنزا ، ریزش مو و زیبایی چهره نیز توصیه می شود .


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق کامل درباره خواص ریشه گیاهان
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد