حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کامل درباره باسیلوس آنتراسیس

اختصاصی از حامی فایل دانلود مقاله کامل درباره باسیلوس آنتراسیس دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 2

 

باسیلوس آنتراسیس

باسیلوس آنتراسیس یک باکتری گرم مثبت و عامل بیماری سیاه زخم می‌باشد. لویی پاستور برای اولین بار این عامل را در گوسفندها مشاهده کرد و پس از چند سال توانست واکسن آن را تهیه کند. باسیلوس آنتراسیس هوازی-بی هوازی اختیاری است.

ساختار باسیلوس آنتراسیس

باسیلوس آنتراسیس دارای شکل خاصی است آنها باسیل‌های نامتحرک با انتهای صاف هستند زمانی که از خون جدا می‌شوند دارای کپسول هستند ولی در محیط کشت هیچگاه کپسول ندارند. برروی محیط کشت کلنیهای نسبتا بزرگ نامنظم ومسطح، بدون همولیز وخاکستری رنگ است در خون معمولاً فاقد اسپور هستند ولی در شرایط هوازی در مجاورت سرم و co2 تولید اسپور می‌کنند اسپور این باکتری به صورت بیضی و تقریباً مرکزی است. اسپور با سیلوس آنتراسیس به فنول ۱۵٪ تا ۱۵ روز مقاوم است و ۶۰ درجه سانتی گراد را ۳ دقیقه تحمل می‌کند و حتی حرارت مرطوب را تا سه ساعت تحمل می‌کند. اسپور شدیداً نسبت به پنی سلین‌ها حساس است.

رنگ آمیزی اسپور برای باسیلوس آنتراسیس

کپسول این باکتری بر خلاف دیگر باکتری‌های پروتئینی است و پلیمری از اسید گلوتامیک می‌باشد.

بیماریزایی

باسیلوس آنتراسیس از طریق تولید سم یا زهرابه به میزبان حمله می‌کند بطور دقیقتر بیماریزایی باسیلوس آنتراسیس به دو عامل مربوط است: کپسول و زهرابه. به این ترتیب که کپسول باکتری را در برابر بیگانه خوارها و فاگوسیت‌ها و سایر عوامل دفاع غیر اختصاصی بدن محافظت می‌کند و زهرابه یا سم از سه جزء مهم پروتئینی تشکیل شده‌است. کپسول این باکتری (برخلاف کپسول سایر باکتری ها) از جنس پلی پپتیدی متشکل از اسید آمینه ی دی گلوتامیک اسید است.

باسیلوس سرئوس چیست؟

این باکتری در نقاط مختلف جهان به عنوان عامل مسمومیت غذائی گزارش شده است.اسپور (شکل مقاوم باکتری) معمولا در حبوبات، سبوس گندم، برنج، شیر، گوشت پخته، سوسیس، سوپ، سبزیجات، مرغ و سایر موادغذائی وجود دارد. برخی از اسپورها حتی پس از پختن در غذا باقی می مانند و در صورتی که مواد غذائی در شرایط گرم و مرطوب نگهداری شوند

اسپورها (شکل مقاوم) به باسیل تبدیل شده و پس از تکثیر در غذا یا روده نوعی سم روده ای (انتروتوکسین) ترشح می نمایند که منجر به مسمومیت غذائی می گردد. این باکتری را به تعداد کم ۱۴درصداز مدفوع افراد سالم نیز به دست آورده اند. سم این باکتری پروتئین حساس به حرارت و دارای وزن مولکولی متوسط می باشد. اخیرا مشخص شده است که انواع باسیل سرئوس دو نوع انتروتوکسین تولید می کنند. برای ایجاد مسمومیت غذائی ناشی از این باکتری به دو صورت اسهالی و استفراغی بروز می نماید. این باکتری علاوه بر مسمومیت غذائی به عنوان بیماری زای فرصت طلب عمل می کند و در افراد دارای ضعف سیستم ایمنی، بیماری شدیدی ایجاد می نماید.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره باسیلوس آنتراسیس
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد