حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق لویی کان

اختصاصی از حامی فایل تحقیق لویی کان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 15

 

لویی کان و شخصیت معمارانه ی وی

هر گاه دست ساخت انسان در یک محوطه ی عمومی شهری، مورد بازدید و توجه مردم قرار گیرد، بدیهی است که اغلب مورد بحث و گفت و گو و انتقاد و تجزیه و تحلیل قرار خواهد گرفت . بویژه معمار و ساختمان سازی که در واقع انعکاس و بیان ملموسی است از دوران ایجاب آن و مصالح به کار ر فته در آن که به آسانی قابل دست رسی بوده و از طرف اغلب مردم مورد ارزشییابی قرار خواهد گرفت .

در هر حال ، تجزیه و تحلیل کار یک هنرمند معمولاً دو برداشت از آن صورت می گیرد: در برداشت اول، هنرمند مانند یک مترجم و بیان کننده ی عقاید عمومی زمان خود محسوب می شود و آن گاه در برداشت بعدی، نقش او همچون یک عامل محرک در تبلور همان عقاید و افکار ظاهر می شود . اما اگر یک کار هنری در جریان تکامل تاریخی قرار نگیرد و به خار نظرات شخصی به عمد از آن جدا شود بدیهی است که آن دو برداشت از هنرمند سازنده اش دیگر معنا و مفهوم خود را از دست خواهد داد اغلب آثار معماری به این گروه وابسته است ارج نهادن به ارزش های باطنی این آثار و ارتباط آن با معمار طراح، دارای حالت انفعال وغیر واقعی است چرا که این گونه آثار خارج از کلیه ی قرار داد ها و پیمان های زمانه بوده و هرگز به خواسته و منافع عمومی جواب نمی دهد .

البته باید تفهیم شود که مسئله فوق، در شکل ظاهری آن آثار کمتر از محتوایشان دیده می شود . بدترین وضعیتی که در دنیای امروز به نظر می رسد حالتی است که در آن هر کس قصد دارد قوانین شخصی خود را اجرا کند در حالت مطلوب تر ایجاد ارتباط با واقعیت ها و مسایل مربوط به آن ها از طر یق تضاد ها مخالفت با آرای عمومی و اجتناب از درک آن واقعیت ها برقرار می شود در نتیجه در چنین شرایطی هنرمند به سرنوشت اجتماع وسنت های موجود در آن وابسته خواهد بود.

گر چه هنرمندان هر از گاهی وانمود می کنند که در آزادی های شخصی مجازی زندگی می کنند ولی نقش واقعی هنرمند آن است که جریان پدیده های اجتماع را دنبال کرده و خویشتن را با شباهت سازی در مخاطره اندازد تا بتواند ترجمان نظریات و خواسته های اجتماعی که در آن زندگی می کند یا به عبارت بهتر کوشش کند تا بتواند روابطی بین دنیای بی کران و انسانی که درعتوض دارای دنیای محدودی است برقرار سازد. از دیدگاه یک فرد مسوول وظیفه ی هنرمند ان آن است که سعی فراوان کند تا دنیای مطلوب تری بوجود آید بنابراین با این آگاهی و بیداری وجدان است بلکه از طریق کار و کوشش سنگین و خستگی ناپذیر است که کار آینده در رابطه ی تنگاتنگ با واقعیت امروزه به حقیقت خواهد پیوست.

و لویی کان شخصیتی است از این نوع او با پذیرفتن آن مخاطرات، فعالیت خود را طی دو سنل به پیش برد و بدین ترتیب شالوده هایی را برای آینده پی ریزی کرد . مخاطراتی که او پذیرفت بسیار زیاد بود و امیدواری های او نیز بی حد و حساب دکتر آسیبی گفته های فرانسیس بیکن رادرباره ی کان چنین نقل می کند : ما برای آن خلق نشده ایم که با خیال بافی و توهم زندگی کنیم، بلکه وظیفه ما پی بردن به کلیه ی کارهایی است که طبیعت انجام می دهد و یا می تواند انجام دهد کارهای لویی کان همیشه خصوصیات منحصر به فردی را داراست . او اغلب در حین کار می گفت : بنای دیگری را در آینده طراحی نخواهیم کرد این جمله را از آن جهت می گفت تا بفهماند که برای کاری که در دست دارد تمام نیروی خود را به کار گرفته و ذوق و هیجان های او همراه با خلاقیت فکری اش به پایان رسیده است . او کاری را مشغول انجام آن بود مسئولیت غیر قابل مقایسه ای تلقی می کرد زیرا آن کار را با فعالیت خستگی ناپذیر و با کوششی پر تحرک دنبال می نمود تا در نهایت به کلیه ی اجزای آن ساختمان نفش اصلی و اساسی که همان مقصد و سر منزل ویژه ی انسان است را اختصاص دهد .

کان در مقام یک معمار و به ترجمه وبیان اهداف و مقاصد جمعی و عمومی در قالب های ساختمانی می پرداخت اگر چه این قالب ها در ابتدا حالتی تجریدی را دارا هستند، ولی در ادامه به صورت ها و شکل های مادی مبدل شده و دارای چنان کیفیت های مخصوصی می شوند که در نوع خود بی نظیر بوده و قابل تغییر و جانشینی نخواهند بود . محل اصلی کان فیلادلفیا است شهری آرام با خیابان کشی های اصولی و مناسب که در آن گردشگاه های خلوتی وجود دارد که اغلب با درخت کاری مزین شده اند اولین طرح جامع شهرسازی فیلادلفیا مربوط به قرن هجدهم میلادی است که طرح آن ویلیام پن بوده است خطوط ارتباطی شهر دارای اساس ساده ای بوده و محدوده شهری در بین سواحل دو رودخانه قرار گرفته که با احداث پنج میدان دارای حالت ویژه و سیمای بخصوصی می باشد شهر نسبتاً ساکت و آرام بوده و از طریق یک بزرگ را به دو قسمت تقسیم می شود این جاده که در قرن نوزدهم احداث شده بر روی قطر شهر قرار گرفته و بعد از گذشتن از پارک فارنت مو، آن را به خصوصیات فیلادلفیا را دارا باشد . در این شهر با اتخاذ یک تصمیم بسیار بجا و منطقی یک محور طولی به صورت بلوار احداث شده که در نوع خود بی نظیر است . این بلوار یک دورنمایی مخصوص شهری را برای کسانی که از سمت شمال شرق وارد شده و به سوی مرکز شهر در حرکت هستند بهو جود می آورد.

ساختمان مجلس شهر حجم اصلی و کاملاً واضح این دورنمایی را دارا می باشد . در این شهر با زندگی و گذشت زمان افکار و نظرات لویی کان بارور می گردد او دائماً ارتباط موجود بین دو ساحل رودخانه های شهر را با خیابان ها و میدان ها وبلندی های و حصارها مورد بررسی شناسایی قرار می دهد و در پیش نهاد های متعدد خود در مورد طرح شهرسازی فیلادلفیا، همواره آرزومند ایجاد خطوط نیروی ارتباطی قوی است .

دوستان لویی کان همان افرادی هستند که او با آن ها کار کرده است از آن جمله یل کرت که پارک ولی را در آن هنگام که کان جوان بود طراحی کرده است جرج هاو از طبقه اشراف فیلادلفیا، اسکار استرانوف فردی متعهند با فعالیت های اجتماعی ادباکن شهر سازی فیلادلفیای مدن کنس دی و نورماراپس دوستان دوران دبیرستان بعد ها کان با شخصی به نام رابرت دریکاس دوستی برقرار کرد . او فرانسوی و دارای شرکت ساختمانی بود و دوستی او با کان بسیار مفید واقع شد و نتایج خوبی از آن به بار آمد از دوستان دیگر کان، شاگردانش در دانشگاه بودند که او بسیار علاقه مند به ایجاد ارتباط با آنها بود و هر هفته هر بار با آن ها در دانشگاه پنسیلوانیا دیدار می کرد.کان می گفت:« من همچون یک معلم احساس رضایت خاطر می کنم چرا که تنها در این نقش است که نباید بگویم چنین خواهم کرد یا چنان .

کان دردانشگاه آنچه را که اعتقاد داشت دنبال کرد و به جواب سوال ها و تایید نظرات خود رسید او دانشگاه را منزل خود آخر خود می دانست مکانی که در آن آزادی به حد کافی وجود دارد و بررسی و تحلیل کلیه ی نظرات و فعالیت های افراد علاقه مند به تحقیق و جود دارد . وی عقیده داشت که اشتغال به کار در بازار آزاد است س، ولی معماری متعلق به دانشگاه است . همیشه مایل بود و این جمله را تکرار کند : هر فرد آن چیزهایی را می آموزد و دریافت می کند که مایه آن را از قبل در وجودش داشته باشد آموزش برای خود او عبارت بود از شناسایی دایمی خویشتن و بدین جهت می گفت انسان نمونه ی همان آدم اولیه است ولی شرایط مختلف حیات و اتفاق های زندگی و تماس با دیگران او را با جنبش مدرنف چنین نمود و ظهوری را به خود ندیده بودند .

او یک تمدن جدید را که در نقطه قرار داشت و یک تنه و بی یار و یاور برای جست و جوی ارزش های نو در حرکت بود، بشارت داد در کلاس کوتاه، می گفت : « امروز، دیگر حتا خورشسید هم یک امر مسلم دایمی نیست.»

لویی کان در 20 فوریه سال 1901 درجزیره اوزل واقع در استونی (روسیه) متولد می شود . خانواده او در سال 1905 به ایالات متحده آمریکا مهاجرت می کنند و او در 17 ماه مارس 1974 به علت حمله قلبی، دار فانی را وداع می گوید . مرگ او در ایستگاه فیلادلفیا در شهر نیویورک هنگام بازگشت از مسافرت هندوستان اتفاق افتاد . او یک زندگی پر ماجرا را گذرانده است در اینجا زندگی نامه او در قالب یک سری ارشیتکت وپروفسور به طور خلاصه معرفی می کنیم .

تحقیقات و مطالعات در زندگی شغلی او

20-1912- دبیرستان مرکزی و آکادهی هنرهای زیبا در پنسیلوانیا برای این مطالعه لویی کان تعداد زیادی جایزه دریافت می کند.

26-1925- کان با همکاری با جان مولیتوریک یک دفتر کار افتتاح م ی کند در این دفتر آقای کان مسوولیت طرح

بزرگداشت یکصد و پنجاهمین سال استقلال آمریکا را به عهده می گیرد .

29-1928 به اروپا سفر می کند

1930 با آژانس پل کرت همکاری می کند.

33-1923 سازماندهی ومدیریت مجله تحقیقات معماریس را به عهده می گیرد . 30 نفر از مهندسین معمار و مهندسین ساختمان این گروه تحقیقاتی را تشکیل می دهند و در مورد شرایط مسکن در فیلادلفیا مطالعه می کند . موضوعات مورد مطالعه عبارت است از طرح واحد های مسکونی طرح های شهرسازی و ساماندهی محلات مسکونی و روش های اجرای ساختمانی جدید .

1935 عضویت در انستیتو معماران آمریکای را می پذیرد .

و فعالیت شغلی خود را به صورت مستقل آغاز می کند .

1937 مشاور مسوول خانه سازی فیلادلفیا می شود .

1939 مشاور مسوول خانه سازی ایالات متحده می شود

42-1941 شریک یک موسسه جرج ها می شود .

43-1942 شریک موسسه جرج ها و اسکار استورنوف می شود.

52-1946 مشاور کمیسیون شهر سازی فیلادلفیا می شود

51-1950 در آکادمی آمریکایی شهر رم مقیم می شود

1959- سخرانی پایانی دهمین گردهم آیی بین المللی معماران را در شهر اوترلو در هلند انجام می شود .

1960- در همایش جهانی طراحی در توکیو شرکت می کند

1961- مشاور کمیسیون شهر سازی فیلادلفیا می شود.

1962- درجلسه عمومی رویال انستیتوی بریتانیا در لندن سخنرانی می کند.

1968- عضویت کمیسیون هنرهای زیبا فیلادلفیا را می پذیرد.

57-1947 پروفسور و مدرسه معمار وشهرسازی میت(بنیاد البرت فرزارول بنیس)

1956- پروفسور و مدرسه معمار وشهرسازی میت(بنیاد البرت فرزارول بنیس)

1957- پروفسورمعماری در دانشگاه پنسیلوانیا

1960- رئیس دانشکده های معمار یال ها رودار د ودانشکده های کالیفرنیا و هوستن و کارولین شمالی

هنر معماری

کارهای معماری لویی کان، از طریق پنج اصل ثابت قابل تشخیص است :1- احساس ترکیب در کل بنا 2- استفاده از مواد و مصالح ساختمانی متناسب با طبیعت آن ها 3- احساس فضای معماری به عنوان هدف اصلی 4- اهمیت نور به منزله ی بخش از طرح 5- تناسب ها و ارتباط های معمارانه

احساس ترکیب در کل بنا

در زمینه فلسفی، بیشتر روی کرد لویی کان به موضوع وحدت و یکدست بودن شکل نهایی کار در معماری است .


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق لویی کان
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد