لینک دانلود سرکه پایین است
سرکه ، مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب ، ماء الشعیر و موادی از این قبیل بدست میآید. معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکهها، اسید سیتریک میباشد. البته سرکههای طبیعی، اسید تارتریک و اسید سیتریک کمتری دارند.سرکه
تولید سرکه
معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن ، سرکه تهیه میکنند. عمل اکسید شدن را باکتری اسید استیک انجام میدهد. این باکتری در سال 1864 میلادی توسط لویی پاستور
جهت دانلود سرکه پایین
تحقیق: سرکه