لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل: Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه :48
فهرست مطالب :
مقدمه ..........................................
تعریف روابط عمومی .........................
تاریخچه روابط عمومی در ایران .........
نقش و کارکرد روابط عمومی .............
سازمان و تشکیلات روابط عمومی در سازمانهای کوچک و بزرگ
واحدهای گوناگون روابط عمومی ..........
ابزار و وسایل مورد استفاده در روابط عمومی
مدیریت و پرسنل روابط عمومی ...........
تاریخچه روابط عمومی در سازمان صدا و سیما
بررسی تشکیلات و سازماندهی و وظایف روابط عمومی در سازمان صدا و سیما
پیشنهادهایی جهت ارتقاء سطح روابط عمومی سازمان
منابع و ماخذ (کتاب) ........
منابع و ماخذ (نشریات).....
مقدمه
مطالعه تاریخ روابط عمومی در دنیا حاکی از آن است که در هر مقطع تاریخی بر یکی از عناصر تشکیلدهنده جوهرة روابط عمومی تاکید شده است.
هنر روابط عمومی در واقع به دوران پیشین از تاریخ روابط عمومی بر میگردد که از 5000 سال پیش از میلاد مسیح تا اندکی پس از جنگ جهانی اول را در بر میگیرد.
تکنیکهای روابط عمومی از زمانی آغاز میشود که تحولات عظیمی در زمینه تکنولوژی و علم انسان رخ میدهد. در فاصله جنگ جهانی اول و دوم پیچیدگی اوضاع جامعه اقتضا میکند که وارد دوران تکنیکها شویم و روابط عمومی فنی در صحنه مدیریت نوین چهره مینماید.
پس از جنگ جهانی دوم و با انقلاب سیبرنتیک همه ضوابط پیشین ناکافی میشود و همزمان با فلسفه مدیریت جدید، روابط عمومی به معنی مدرن کلمه متولد میشود. از اینرو در این زمان روابط عمومی خود را از قید مشاطگی و زیباسازی تصویر زشتیها میرهاند و صرفاً وسیلهای برای تشخص و نشانهای از عظمت و ترقی میشود و دیگر پیرو مد و عقب نهاندناز دیگران نیست.
اندک اندک خود مدیران به اهمیت موضوع پی بردند و به تدریج پایههای فلسفه روابط عمومی در درون موسسات پی افکنده شد. از این به بعد با عنایت به فلسفه جدید همچون مدیریت روابط انسانی پایة مهم آن تلقی میشد. تاثیر این برداشت بتدریج پدیدار شد. حتی در برنامه آموزشگاهها توجه به روابط انسانی و اصول روابط عمومی در زیر عناوین مختلف گنجانیده شد. بدیهی است جنبه داخلی روابط عمومی یعنی آنچه که در بعضی از مؤسسات «روابط با کارکنان» نام گرفته است، پیش از سایر جنبهها مورد توجه قرار گرفت. بعبارت دیگر فلسفه روابط عمومی در موسسات به رسمیت شناخته شد و این خود مساله مهمی است، زیرا اصل، قبول فلسفه و انجام وظایف و فعالیتهایی است که مجموعاً آن را «روابط عمومی» نامیدهاند و اینکه این وظایف ابتدا به اداراتی چون کارگزینی، سرویسهای عمومی، امور اجتماعی روابط خارجی و امثال آن واگذار شد.
اما تدریجاً این مجموعه با فعالیت متبنی بر روابط انسانی، نام روابط عمومی را بر خود مینهد و وظایف آن زیر نظر متخصصین امر متمرکز میشود و ادارات حقیقی و راستین روابط عمومی با محتوای توجه به روابط انسانی، شان و جایگاه انسانها و احساس نیاز به پاسخگویی صحیح و شفاف به مطالبات افکار عمومی بوجود میآیند.
*** متن کامل را می توانید بعد از پرداخت آنلاین ، آنی دانلود نمائید، چون فقط تکه هایی از متن به صورت نمونه در این صفحه درج شده است ***
دانلود مقاله کامل درباره بررسی و مطالعه نقش روابط عمومی در صدا و سیما