لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه27
فهرست مطالب
2ـ1 مقدمه
2-2 سانسور راست
- سانسور نوع یک
2-2-5 سانسور پیشروی نوع دو تعمیم
2-2-4 سانسور نوع دو
- سانسور تصادفی
2-3 سانسور چپ و فاصلهای
2-3-1 سانسور چپ
نکتههای تئوری
2-3-2 سانسور فاصلهای
2-5 ساختار درستنمایی برای دادههای سانسور شده و دادههای بریده شده
دادههای زمان تا پیشامد با معرفی خودشان به طرق مختلف، مسائل خاصی را در تحلیل این قبیل دادهها بوجود میآورند. صورت ویژهای که بارها در دادههای زمان تا پیشامد معرفی شده، سانسور[1] است، که به طور کلی در مورد آن بحث میکنیم. سانسور زمانی رخ میدهد که طول عمرهای معلوم تنها در فاصلههای معینی قرار بگیرند. باقیماندة طول عمرها کاملاً معلوم هستند. طبقههای مختلفی از سانسور مانند سانسور راست[2]، سانسور چپ[3]و سانسور فاصلهای[4]وجود دارد. سانسور راست در بخش 2-2 و سانسور چپ و فاصلهای در بخش 2-3 بحث میشوند. برای بحث در مورد سانسور در تحلیل، باید طرحی را که برای بدست آوردن دادههای بقا به کار برده میشود، بررسی کنیم. انواع متعددی از طرحهای سانسور در دو نوع چپ و راست وجود دارد. هر نوع از این سانسورها ما را به یک تابع درستنمایی[5] متفاوت که پایهای برای استنباط است ، سوق خواهند داد. در بخش 2-5 خواهیم دید ، با اینکه تابع درستنمایی برای هر نوع سانسور یکتاست، اما روشی معمولی وجود داردکه در ساختار همة آنها به کار رفته است.
صورت دومی که در بعضی مطالعات بقا معرفی میشود برش[6]است که در بخش 2-4 بحث میشود. برش چپ[7]زمانی رخ میدهد که اشخاص در یک سن خاص وارد مطالعه میشوند و از این زمان ورود تأخیری تا زمانی که پیشامد رخ دهد یا شخص سانسور شود مورد بررسی قرار میگیرند.
برش راست[8]زمانی رخ میدهد که تنها افرادی که پیشامد مطلوب را تجربه کردهاند، وارد مطالعه میشوند و هر عضوی که هنوز پیشامد مطلوب را تجربه نکرده وارد مطالعه نمیشود.
امر مهمی که در تحلیل دادههای بریده شده وجود دارد این است که محقق باید توزیع شرطی را در ساختار درستنمایی به کار ببرد که در بخش 2-5 نشان داده میشود و یا از روشی آماری استفاده کند که در آن مجموعة خطر انتخابی به کار برده شود.
بخش 2-5 نمایی از بعضی نتایج تئوری مورد نیاز را برای انجام دادن آنالیز بقای مدرن ارائه میدهد. در این بخش ترکیب درستنماییها برای دادهها
مقاله در مورد سانسور و برش