حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت آماده با عنوان بررسی پنیر پیتزای کم چرب و روش های بهبود کیفیت آن

اختصاصی از حامی فایل پاورپوینت آماده با عنوان بررسی پنیر پیتزای کم چرب و روش های بهبود کیفیت آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت آماده با عنوان بررسی پنیر پیتزای کم چرب و روش های بهبود کیفیت آن


پاورپوینت آماده با عنوان بررسی پنیر پیتزای کم چرب و روش های بهبود کیفیت آن

 

موضوع سمینار:

پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

 

29 اسلاید

 

مقدمه

 پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود.
vپنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است.
vدر 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است.
vرهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، باعث افزایش خرید مصرف کنندگان از این پنیرها بوده است.(4)
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت آماده با عنوان بررسی پنیر پیتزای کم چرب و روش های بهبود کیفیت آن
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد