لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 60
فهرست مطالب:
مقدمه انواع پوشش دیوارهای داخلی
گزینههای دکوراسیون دیوار: 1- انواع رنگ الف) رنگهای ضد چکه ب) رنگهای آکریلیک پ) لعابهای پلاستیکی (اپوکسی) ت) لعابهای دارای بافت ث) گچ آب چسب (Distemper) یا دوغاب (White wash) چ) پرداختهای رنگ سنتی ح) صیقلکاریها خ) تکنیکهای افزودنی و کاستنی د) کشیدن روی سطح ذ) نقطه دار کردن 2- پوش دادن با پارچه 3- لاک و الکل زدن 5- ترک ترک کردن 6- نقاشی خاکستری 7- نقش اندازی با الگو 8- رنگ های مولتی کالر موارد مصرف شرایط و دمای اجرا 9- گچکاری ساده 9- کاغذهای دیواری الف) کاغذ آستر ب) کاغذ دیواریهای وینیل پ) کاغذهای بافتدار 10- پوششهای دیواری غیرمعمول الف) دستمال کاغذی ب) روزنامه و کاغذ کادو و کاغذ صنعتی 11- پوششهای دیواری دیگر الف) پارچه ب) دیوار پوشی پ) آویختن پارچه از میلهها ت) آویختن پارچه از قید ث) چسباندن پارچه روی دیوارها چ) خیمه زدن 12- آینه کاری 13- کاشی کاری 14- پانلبندی چوبی سنگ فرش 16- انواع چوبها رومالین رومالین کاربردی رومالین دکوراتیو دستور العمل اجرای زمان خشک شدن وگیرایش ترمیم رومالین نحوه نگهداری و شستشو طیف رنگها
مقدمه
انواع پوشش دیوارهای داخلی
دیوارها بزرگترین بخشها از چارچوب یک اتاق هستند و پوشانیده شدن آنها از لحاظ قیمت و سلیقه و نوع کار انتخابی بسیار متفاوت است. روشهایی که برای کار بر روی دیوار انتخاب میشود هم میتواند فضای کلی اتاق را تقویت نماید و هم میتواند باعث شکست آن بشود. از نظر تاریخی نیز انسانها به دیوارها و تزئین آن توجه داشتهاند و به انواع مختلف دیوارها را موضوع کار قرار دادهاند. حتی در اکتشاف باستانشناسی مربوط به دوران غارنشینی و سایر ادوار نشانههایی از آراستن و نقاشیهای ابتدایی دیده میشود.
از سال 1920 به بعد دیوارها به شکل ملالآوری ساده شدهاند اما در دورههای اخیر دوباره توجه به دیوارها رونق یافته و انتخابهای بسیاری بوجود آمده است که میتوانند اتمسفر کلی یک اتاق را تغییر بدهند.
گزینههای دکوراسیون دیوار:
تصمیمگیری در مورد انتخاب میان رنگ، گچ، کاغذ، پارچه، آینه و سایر شیوهها برای دیوارهای یک اتاق یک مسئله است و شناخت وسعت هر کدام از آنها مسئلهای دیگر است. بیشتر انسانها در مورد چگونگی استفاده از تکنیکهای گستردة امروزی به راهنمایی و گرفتن ایده نیاز دارند. چیزی که برای کار روی دیوارها انتخاب میشود چه در مورد شخصیت، حال و هوا و سبک و چه در مورد ابعاد و اندازة ظاهری آن میتواند تفاوتی آشکار ایجاد کند. در حقیقت استفادة هوشمندانه از انواع شیوههای پوشش دیوارهای داخلی میتواند آنرا کوچکتر یا بزرگتر، پهنتر یا باریکتر، سردتر یا گرمتر، روشنتر یا تیرهتر بنظر برساند و هر گونه بدنمایی را بپوشاند. مطمئنا فضای حقیقی نیز میتواند با تغییرات سازهای مربوط به دیوارها تغییر کند. که کار نسبتا سادهای است.
1- انواع رنگ
رنگ ابزاری است که به طرز حیرتآوری تطبیقپذیر است. نه تنها امروز گسترهی وسیعی از رنگها وجود دارند. بلکه عملا میتوان هر گونه سایهای را به رنگ افزود. خواه به روش سعی و خطا در خانه، خواه به وسیله کامپیوتر در یک فروشگاه رنگ. رنگ در پرداختها و بافتهای متنوع و انواع پوششی و محافظتی مختلف وجود دارد. به علاوه، نه تنها میتوان از آن به روش سنتی استفاده کرد، بلکه میتوان برای شبیهسازی سطوح گرانبهاتر نیز از آن بهره برد.
رنگ اساسا شامل یک رنگدانه میشود که در نوعی مادهی چسبی بخش شده است، به همراه یک حلال که قابلیت کار روی رنگ را بیشتر میکند و هنگامی که رنگ خشک میشود، بخار میشود. برخی از رنگها همچنین شامل رزینها و سیلیکاها میشوند تا برخی از ویژگیهای خاص را ایجاد کنند، مانند خشک شوندگی سریع یا ضد زنگ گیاهی بودن، اثرات بافتی یا پرداختهای خاص که تنها توسط یک نقاش دکوراسیون ماهر قابل دستیابی هستند. برای مثال، در حال حاضر، انواعی در دسترساند که پارچه، مخمل، چرم، نمای مرطوب، زنگار مس و یا رنگهای عتیقه و کهنه را شبیهسازی میکنند.
بیشتر رنگها پایه آبی و یا پایه روغنی هستند. هر دو دسته با پرداختهایی متنوع به کار میروند که به طور تدریجی از مات تا درخشان و با تفاوتهای کم به اشکال مختلف با عناوین مات یا یکنواخت، نازک، جلادار، ابریشمین، نیمه شفاف یا کاملا شفاف، طبقهبندی میشوند. رنگهای پایه روغنی به علت کم روح بودنشان امروزه کمتر رایج هستند. رنگهای پایه آبی مخلوطی از رزینها (معمولا وینیل یا اکریلیک) در یک مخلوط معلق آبی (سوسپانسیون) هستند. امروزه اکریلیکهای پیشرفته و الیاف وینیل، به همراه آسترها و یا زیر لایههای اکریلیک به همراه لاکها و لعابهای اکریلیک، پرداختهایی به دست میدهند که مانند پرداختهایی که از رنگهای پایه روغن به دست میآید، حرفهای هستند.
مزایای اصلی رنگهای پایه آبی بر رنگهای پایه روغنی این است که رنگهای پایه آبی سریعتر خشک میشوند. بویی از خود به جا نمیگذارند و میتوانند بدون تدارک خاص و بدون نیاز به پوشش شسته شوند. این رنگها در مقابل فرسودگی مقاومت کمتری دارند و پاک کردن آنها با مالش مشکلتر است و جذابیت کمتری نیز دارند. اگرچه، همهی این معایب با ورود دوغابهای رنگی و لاکهای جدید مرتفع شدهاند. این مواد میتوانند در مرحلهی بعد (و یا حتی روی دیوارهای امولسیون موجود یا قسمتهای چوبی با پوشش وینیل ابریشمی)، به کار برده شوند تا عمقی نیمه شفاف و همچنین ماندگاری را حتی به هموارترین سطوح اضافه نمایند.
الف) رنگهای ضد چکه
هر دو نوع پایهی آبی و پایهی روغنی در نمونههای ضد چکه موجود میباشند که این مدلها نیازی به رقیق کردن یا به هم زدن ندارند. بدین ترتیب میتوان آنها را فورا از طرف قلع اندود به دیوار یا سقف منتقل نمود. سطوحی که با امولسیون جامد و به وسیلهی غلطک کار شدهاند، واقعا بدون چکه هستند بنابراین خصوصا برای سقفها مفید هستند.
تحقیق در مورد انتخاب رنگ اجزای داخلی ساختمان