در یازدهم سپتامبر 2001میلادی چند هواپیما با برجهای دوقلوی نیویورک در خیابان جرف هار با طبقه 109 آن اصابت می کند که این امر موجب بوجود آمدن تشنج های سیاسی واقتصادی و اجتماعی شد و نشان داد بنیا نهای چپاول و غارتگری سست و بی پایه می باشد ؛ که خداوند سبحان 1400 سال پیش توسط پیامبر خود در قرآن کریم به این موضوع اشاره می کند. سوره توبه ؛ جزء 11 و سوره 9 قرآن کریم می باشد. روز حا دثه : 11/9/2001 کلمه 2001 آن جرف هار می باشد. محل برج : خیابان جرف هار خداوند در آیه 109 سوره به خرابی بنا اشاره می فرماید.
طبقه اصابت : 109
قرآن در نزد مسلمانان بزرگترین معجزه محمد، پیامبر اسلام است . در سدهٔ اخیر، ادعای گونه دیگری از اعجاز قرآن با عنوان «اعجاز عددی و نظم ریاضی در قرآن» مطرح شد. اگرچه تلاش برای کشف روابط ریاضی و عددی در قرآن توسط سیوطی مورد اشاره قرار گرفته است، عبدالرزاق نوفل اولین کسی بود که لفظ اعجاز را در مورد روابط ریاضی به کار برد. نظریات رشاد خلیفه در مورد روابط ریاضی عدد ۱۹ در قرآن از جمله نظریات مشهور در این زمینه هستند. این گونه نظریهها با دو مشکل مواجه هستند: اول آنکه هر فردی میتواند عددی دلخواه را معیار قرار داده و به تناسبهایی دست یابد و دوم اینکه صحت آمار بسیاری از محققان سوال برانگیز است و تعمیم نمییابند
از پیشینه این نوع برخورد با قرآن اطلاع چندانی در دست نیست، ولی از آنجا که سیوطی در کتاب الاتقان فی علوم القرآن به این موضوع پرداخته، میتوان دریافت که این موضوع چندان غریب نبودهاست. با این حال توجه جدی به این موضوع در دهه ۷۰ میلادی، با ادعاهای رشاد خلیفه آغاز شد. او ادعا کرد که نظمی را در قرآن کشف نموده که ویژگی خاص قرآن بوده و یکی از بزرگترین جنبههای اعجازی آن به شمار میرود.
کشف رابطه ریاضی در قرآن، موجب شد برخی از پژوهشگران مسلمان برای کشف اسرار و رموز بیشتری از قرآن به آمارگیری از تعداد حروف و واژههای قرآن بپردازند. برخی از شاگردان یا پیروان رشاد، چون عبدالله آریک با چاپ کتابی، نظریات او را در باب «عدد ۱۹» تکمیل نمودند. با این حال برخی دیگر از اندیشمندان اسلامی نیز بودند که به طرح نظریات جدید ریاضی و مستقل از رشاد پرداختند.
پس ازآنکه رشاد خلیفه، نظریاتش را بسط داد، با بکارگیری از همان نظریه ریاضی، دو آیه آخر از سوره توبه در قرآن را تحریفشده و افزوده شده دانست و نهایتاً ادعا نمود خداوند او را رسول میثاق نمودهاست و نام او در قرآن کد شدهاست. خلیفه همچنین از سایر متون مذهبی در کنار قرآن مانند سنت پیامبر و احادیث به عنوان منابع جعلی نسبت داده شده به محمد و در تضاد با قرآن یاد کرد و کشف واقعیت این متون و آموزههای جعلی را از وظایف رسالت خویش دانست.[۵][۶] این امر موجب شد تا محققین اسلامی شروع به نقد نظریه رشاد و دیگر همکاران و پیروان نظریات او نموده و ادعاهای وی را انکار کنند.
جدای از درستی یا نادرستی، نظریات ریاضی در حیطه قرآن قابل بررسی و تامل است. بخصوص آنکه در این میان، نظریات دیگری پدید آمدند که اگرچه از دیدگاه ریاضی به قرآن پرداختهاند اما کاملاً مستقل از نظریه رشاد و عدد ۱۹ وی بودهاند. نظریات مهدی بازرگان تاکنون مورد تعرض جدی مخالفان واقع نشدهاست
شامل 11 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود مقاله تاثیر ریاضیات جهان اسلام در تمدن غرب