این روزها دیگر سنسورهای تشخیص خطوط روی انگشان ما، صرفا مختص موبایلهای پرچمدار نیستند و تجربه سال گذشته نشان داد که میان ردهها نیز به چنین حسگرهایی مجهز شدهاند. امسال حتی میتوان انتظار داشت که شاهد مجهز شدن موبایلهایش بیشتری به این گونه حسگرها باشیم.
به گزارش مشرق، تکنولوژی حسگر اثر انگشت از روزهای اولیه معرفی آن دور شده و اکنون با ضریب اطمینان بسیار بیشتری کار میکند. در این میان چند نوع سنسور مختلف وجود دارد که از سوی شرکت ها مورد استفاده قرار می گیرد.
در ادامه تصمیم داریم به سه نمونه از حسگرهای تشخیص اثرانگشت پرداخته و نقاط قوت و ضعف هر یک را بررسی کنیم.
سنسورهای نوری (آپتیکال)
حسگر اثر انگشت از نوع نوری، قدیمی ترین نمونه از این نوع سنسورها به شمار می رود. همانگونه که از نامش مشخص است، این نوع از سنسورها تصویری آپتیکال را از اثر انگشت شما برداشت کرده که بیشتر شبیه یه یک عکس است.
در مواقع بعدی و هر زمان که نیاز به گشودن دستگاه خود داشته باشید، یک تصویر از انگشت شما ثبت می شود و توسط الگورتیم توسعه یافته از سوی سازنده، تصویر اول با تصویر کنونی مورد مقایسه قرار گرفته و در مورد آن تصمیم گیری می شود. البته لازم به ذکر است که همین الگورتیم هم به حدی پیشرفته هست که بتواند رگه های مختلف یا علائم خاص در انگشت شما را توسط آنالیز کردن بخش های سیاه و سفید هر تصویر را پیدا نموده و از آنها برای تشخیص های بعدی استفاده کند.
شاید برایتان جالب باشد بدانید که سنسورهای اثر انگشت نوری هم دقیقا مانند سنسورهای دوربین، از رزولوشن های مختلف بهره می برند و هرچقدر که رزولوشن سنسور بالاتر باشد، تصاویر (از خطوط روی انگشتان شما) با دقت بیشتری ثبت می شوند و سپس آنالیز آنها ساده تر شده و درجه امنیت سنسور اثر انگشت بالاتر می رود.
فایل ورد 9 ص
دانلود تحقیق سنسور اثر انگشت