با توجه به اینکه آب یکی از مهمترین و پر مصرف ترین ماده در جهان است، بنابراین سلامت آن حائز اهمیت است.از گذشته دور تصفیه آب مدنظر بوده و روشهای متفاوتی برای این امر به وجود آمده است. عناصر و ترکیبات مختلفی در آب ممکن است وجود داشته باشد که بعضی از این ترکیبات برای بدن زیان آور است و همچنین ممکن است در صنعت ایجاد مشکل کنند .
ناخالصی در آب شامل ایجاد بو و مزه نامطبوع در آب ،ایجاد لکه روی لباس ، ایجاد مشکلاتی درصنایع کاغذ سازی،چرم سازی و ... می شود.
حال باید به فکر روشهای مناسبی برای حذف آهن باشیم. باتوجه به اینکه اطلاعات مشخصی در این زمینه نداشتیم از کتابها و مقالات مختلف برای این منظور استفاده کرده ایم .
از جمله این روشها، اکسیداسیون، اکسیداسیون با کلر یا پرمنگنات، استفاده اززئولیت منگنز، استفاده از روش آهک زنی ، رزین های تعویض کننده کاتیونی، اسمز معکوس می باشند که هر یک شامل مزایا و معایب خاص خود هستن و ما بهترین روش برای آبهای آشامیدنی، روش آهک زنی و برای آبهای صنعتی ، بعد از اضافه کردن آهک، روش اسمز معکوس انتخاب کردیم.
شامل 32 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود مقاله روشهای حذف آهن از آب