حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله درد شایع گردن و شانه در کاربران کامپیوتر

اختصاصی از حامی فایل دانلود مقاله درد شایع گردن و شانه در کاربران کامپیوتر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله درد شایع گردن و شانه در کاربران کامپیوتر


دانلود مقاله  درد شایع گردن و شانه در کاربران کامپیوتر

بر اساس نظر محققین و مطالعات انجام شده ، درد گردن و شانه و شکایات ناشی از آن در بین کاربران کامپیوتر گسترده و شایع است.دکترر فردریک گر محقق دانشکده بهداشت  رولینز دانشگاه ایموری(Emory) در آتلانتا  ایالت جورجیا این مطلب را بیان نمود که بیشتر از نیمی از کاربران کامپیوتر هر سال به عوارض و درد گردن و شانه مبتلا می شوند و بیشتر از یک سـوم آنها دچـار نقص ‌یا‌ مشـکلات حرکتـی گردن ‌و شـانه می شوند.یک مطالعه روی 632 مرد و زن تازه استخدام  شده که در هفته 15 ساعت یا بیشتر با کامپیوتر کار می کردند انجام شد.
پژوهشگران تمام فعالیتها و علائم موجود درافراد را به صورت یادداشتهای روزانه به مدت 3 سال ثبت کردند و افرادی که علائم را گزارش می کردند توسط پزشکان ارزیابی می شــدند تا مشــخص شــود که آیا ناراحتی و عارضه ای دارند یا خیر؟
محققین اعلام نموده اند که این اولین مطالعه آینده نگر به منظور پی گیری یک گروه از کاربران کامپیوتر است  گرچه مطالعات قبلی به تعداد کاربران کامپیوتر که از درد در یک نقطه خاصی شکایت داشته اند اشاره شده است . یافته های دیگر این مطالعه نشان می دهد که مشکلات در نواحی دست و بازو شایع می باشد . تقریباً 40% افراد در هر سال از درد در نواحی فوق شکایت دارند و 21% از‌آنها دچار مشکلات شدیدی در این نواحی می شوند . بر طبق بررسی ها ، زنان بیشتر از مردان مشکلات ناشی از کار با کامپیوتر را گزارش می کنند و نیز بیشتر به این عوارض دچار می شوند ولی علت این امر هنوز مشخص نشده است . بر اساس نتایج یک مطالعه همزمان از همان گروه کاربران کامپیوتر با نشـستن صـحیح در جلوکامپیوتر می توان درد وشرایط ناراحت کننده را کـاهش داد . بر اســاس این گزارش قرار گرفتن صفحه کلید پایین تر از آرنج و یا در فاصله ای دور از کـاربر ( با زاویه داخلی آرنج بیشـتر از 121 درجه) باعث می شود که سـر  به منظور نگاه کردن به مانیتور به سمت پایین انحراف داشته و خم شود و با استفاده از تکیه گاه‌های دست و بازو در صندلی می توان خطر علائم درد در شانه و گردن را کم نمود.همچنین محققین نتیجه گرفتند که وقتی کاربر مدت زمان زیادی جلوی کامپیوتر بنشـیند خطر پیشرونده درد بازو ودست او را تهدید می کند. افرادی که 20 سـاعت در هفته تایپ می کنند کمی بیشتر  از  دو برابر دیگران به درد و نارسایی دست و بازو و گردن دچار می شوند.

 

شامل 6 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله درد شایع گردن و شانه در کاربران کامپیوتر

دانلود مقاله هشدار پزشکان درباره ظروف یک ‌بار مصرف

اختصاصی از حامی فایل دانلود مقاله هشدار پزشکان درباره ظروف یک ‌بار مصرف دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله هشدار پزشکان درباره ظروف یک ‌بار مصرف


دانلود مقاله هشدار پزشکان درباره ظروف یک ‌بار مصرف

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، طی اطلاعیه‌ای از شهروندان درخواست کرد جهت توزیع مواد غذایی و آشامیدنی تنها از ظروف یک بار مصرف استاندارد استفاده کنند.

 این در حالی است که پیش از این مسئولان وزارت بهداشت و کارشناسان مختلف، بارها نسبت به استفاده از این ظروف هشدار داده بودند. واقعیت این است که این روزها استفاده از این نوع ظرف چنان متداول شده است که به سختی می‌توان دنیای بدون یک بار مصرف‌ها را مجسم کرد.

علاوه بر آبمیوه فروشی ها، بستنی فروشی‌ها، پیتزا فروشی‌ها، سلف سرویس ادارات و دانشگاه‌ها، پای ظروف یک بارمصرف به میهمانی‌های خانگی هم باز شده است و بسیاری ترجیح می‌دهند هنگام پخش غذای نذری و در مراسم هایی مانند جشن تولدهای کودکانه دردسر شستشوی ظرف را به‌ کلی از برنامه حذف کنند و از بشقاب و لیوان‌های رنگارنگ پلاستیکی استفاده کنند.

طبیعی است که وقتی کالایی این چنین جای خود را در سبد خانوار باز می‌کند، با چند اطلاعیه بهداشتی مصرف آن محدود نمی‌شود، اما استفاده صحیح از این پدیده حداقل کاری است که می‌توان نسبت به آن امید داشت. ضمن اینکه استفاده از ظروف یک بار مصرف گاهی اوقات محاسنی هم به همراه دارد و اطلاعیه ی دانشگاه علوم پزشکی ایران دقیقاً به همین موضوع اشاره دارد:

شامل 21 صفحه فایل WORD قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله هشدار پزشکان درباره ظروف یک ‌بار مصرف

دانلود پایان نامه کارخانه قند

اختصاصی از حامی فایل دانلود پایان نامه کارخانه قند دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پایان نامه کارخانه قند


دانلود تحقیق کارخانه قند

مقدمات تاسیس کارخانه قند آبکوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشین آلات و نصب و راه اندازی و به ظرفیت 350ton/day به شرکت اشکوراچکسلواکی داده شده و ساختمانها اعم از صنعتی و اداری و کوی کارکنان بوسیله شرکت تستاپ ساخته شده است.
ساخت زمین کارخانه در بدو تاسیس 27 هکتار بود که توسعه های بعد به 60 هکتار افزایش یافت و اولین بهره برداری کارخانه در سال 1315 با مصرف 12375 تن چغندر شروع و در دومین بهره برداری در سال 1316 با مصرف 22659 تن چغندر بوده است. چون موقعیت کارخانه برای چغندرکاری مناسب تشخیص داده شد امکان تولید چغندر پیش از ظرفیت 350 تن برای هر روز بهره برداری وجود داشته است.
طرح افزایش ظرفیت از 350 به 650 تن تهیه و توسط شرکت اشکورا در سال 1317 انجام شد. کارخانه در این ظرفیت دارای دیفوزیون نوع باطری و ساتراسیون بصورت مرحله ای بوده و چهار کوره بخار ذغال سنگی هر یک به ظرفیت 6 تن بخار در ساخت و 2 توربین بخار هر کدام به قدرت 560 kw با 3000 دور نیروی مورد نیاز بهره برداری را تامین می کرد.
در سال 1345 ظرفیت کارخانه از 650 تن به 1600 تن چغندر در شبانه روز افزایش یافت. در این توسعه قسمت خام کارخانه قدیم جمع آوری و فقط قسمت تبخیر آن حفظ شده است.
کلیه ماشین آلات بجز دیفیوزیون RT انگلیسی و شرکت کریک مسئول نصب و راه اندازی آن بوده است. در سال 1349 آستان قدس سهام کارخانه را از سازمان گسترش خریداری نمود. شرکت قند رضوی توسط شرکت اوکماس ظرفیت کارخانه را از 1600 تن به 2500 تن چغندر در شبانه روز افزایش داده است و شرکت اوکماس با نصب 4 مخزن ذخیره و شربت غلیظ به حجم 16800 m3 و نصب یک دستگاه بدنه تغلیظ شربت ذخیره و یک دستگاه بدنه تبخیر و یک دستگاه کوره بخار و پرس و تفاله و با استفاده از ضریب اطمینان اکثر دستگاههای موجود در کارخانه و افزایش دور اقدام به افزایش ظرفیت کارخانه به 2500 تن چغندر تا مرحله شربت غلیظ در شبانه روز نموده است. در بهره برداری سال 84 تعداد کارکنان دائم به 126 نفر و کارگران موقت 588 نفر بوده اند.

تاریخچه1
مقدمه3
دستورالعملهای عمومی8
فصل اول
آزمایشهای عیارسنجی12
فصول دوم
انتقال چغندر قند18
فصل سوم
عصاره گیری20
فصل چهارم
تصفیه شربت66
فصل پنجم
اواپراسیون90
فصل ششم
کریستالیزاسیون121
فصل هفتم
کوره آهک178
فصل هشتم
کوره بخار204
فصل نهم
قندگیری از ملاس217
فصل دهم
فاضلاب235
خط تولید260
قسمت خام274
قسمت کریستالیزاسیون290
قند گیری از ملاس307

 

شامل 312 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پایان نامه کارخانه قند

دانلود مقاله ویتامین A

اختصاصی از حامی فایل دانلود مقاله ویتامین A دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله ویتامین A


دانلود مقاله ویتامین A

ازهزاران سال پیش نیاز به ماده ای که بتواند شبکوری رامعالجه کند
تشخیص داده شده بود.دریک کتاب طب مصری به نام ابرز پاپیروس که بیش از 3500سال قدمت دارد جگر کباب شده گاونر یاجگر خروس سیاه به عنوان غذاهای پیشگیری کننده ازشبکوری تجویز شده است .بقراط حکیم یونان باستان نیز خوردن جگرگاونررا توصیه کرده است.امروزه هم پزشکان سنتی درقبایل افریقای مرکزی جگرخروس راتجویز میکنند.
کشف اولیه ویتامین A به مک کالوم ودیویس ازدانشگاه ویسکانسین نسبت داده شده است.درسال 1913انها دریافتند که موشهای صحرایی تغذیه شده با جیره بدون ویتامین Aهمراه با چربی خوک رشدنکردند ولی موشهای تغذیه شده با همان جیره به علاوه کره رشد کردند .درسال 1915 مک کالوم از کره و زرده تخم مرغ ماده ای استخراج نمود وانرا محلول درچربی A نامید تا از ماده غذایی محلول دراب که ان رامحلول دراب Bنامیده بودند متمایزگردد. در سال 1917 مک کالوم گزارش دادکه در خشکی و ضخیم شدن قرنیه چشم (گزروفتالمی) دراثر کمبود ویتامین Aمیباشد .
در سال 1919 استین باک دریافت که موادی با فعالیت بیولوژیکی ویتامینAزرد بوده ( کره زرده تخم مرغ هویج وغیره) وباخوراندن کاروتن و گزانتوفیل (رنگدانه های زرد گیاهان ) به موش صحرایی فعالیت ویتامین A حاصل گردید . سپس آنها دریافتند که بسیاری از غذاهای بیرنگ مثل روغن کبد ماهی نیز پتانسیل فوق العاده ای از نظر ویتامین Aدارند .در سال 1930 مور از انگلستان نشان داد نشان داد که موشهای مبتلا به کمبود ویتامین A وقتی با کاروتن تغذیه شدند مقدار زیادی ویتامین A در جگر انها یافت شد . نقش پیش ویتامینی کاروتن وقتی مشخص گشت که کرر از سوئیس موفق به
تعیین ساختمان شیمیایی بتا کاروتن ( در سال 1930) و ویتامین A (در سال 1931 ) شد . ویتامین A اولین ویتامینی بود که ساختمان شیمیایی آن تعیین گشت .
در سال 1937 ویتامین Aبصورت خالص و به شکل متبلور در آزمایشگاه تولید شد . در سال 1947 برای اولین بار ویتامین Aبصورت مصنوعی تهیه شد . امروزه میلیونها کیلوگرم ویتامین A برای مصرف انسان و حیوانات تولید میشود .
وظایف ویتامینA

ویتامینAدربدن وظایف مختلفی دارد . بطور کلی وظایف ویتامین A را می توان به سه دسته مجزا تقسیم نمود :
1. انجام وظیفه طبیعی بافت پوششی ، بویژه غشا. مخاطی دستگاههای تنفسی ،گوارشی ،تناسلی ،ادراری
2. بینایی طبیعی ،بویژه بینایی در شب درتشکیل ارغوان بینایی purple) (visual
3. رشد طبیعی استخوانها درحیوانات درحال رشد ، بویژه ستون فقرات .
اگر نقش ویتامین A در بینایی به خوبی تعیین شده است ، اما درمورد سایروضایف این ویتامین اطلاعات زیادی در دست نیست . تحقیقات نشان داده است که از نظر متابولیکی ویتامین آ یک ماده فعال کننده غشاء سلول است و در عبور دادن مواد متابولیکی از غشاء سلولی و / یا تثبیت غشاء سلولی ممکن است نقش داشته باشد .
به طور کلی ، به علت نقش های مختلفی که ویتامین A در متابولیسم دارد ، کمبود آن ممکن است موجب بروز علایم متعددی به صورت زیر گردد :
1. خشک و ضخیم شدن بافتهای ترشح کننده مواد مخاطی و کاهش ترشح موادمخاطی و در نتیجه اختلال درانجام وظیفه طبیعی دستگاه های تنفسی ،
گوارشی ، تولید مثل و ادراری ، ومهیا شدن شرایط برای هجوم باکتری ها .
2. اختلال در بینایی طبیعی ، بویژه در نور کم به علت تولید ناکافی ارغوان بینایی .
3. رشد بیش از حد ومحدودیت منفذ بینایی جمجمه که در نتیجه آن عصب بینایی فشرده شده و کوری دایم ایجادمی شود .
4. محدود شدن ستون فقرات و در نتیجه افزایش فشار مایع مغزی نخاعی .
بنابر این ویتامین A به طور مستقیم و یا غیر مستقیم تقریباً در تمام مراحل زندگی ، رشد ، تولید مثل ، مصرف مؤثر غذا ، ومقاومت در مقابل تنشهایی مثل بیماریهای عفونی و انگلی و درجه حرارتهای نامساعد محیط نقش دارد .

ویتامین A و بینایی
ویتامین A الکل و ویتامین A آلدئید ، در تشکیل ارغوان بینایی مؤثرند ، ولی شکل اسیدی ویتامین A یا اسید رتینوئیک هیچ نقشی در بینایی و تولید مثل نداشته ، اما سایر وظایف ویتامین A را به عهده دارد .
در شبکیه چشم ، ویتامین A الکلی یا رتینول تحت تأثیر یک آنزیم دهیدرژوناز به ویتامین A آلدئیدی یا رتینال تبدیل میشود . سپس ویتامین A آلدئیدی با یک پروتئین به نام اوپسین ترکیب می شود و از این ترکیب یک رنگ دانه حساس به نور به نام رودوپسین در سلول های استوانه ای شبکیه چشم تولید میشود . این رنگیزه عامل مؤ ثری در بینایی حیوان ، در نور کم می باشد . در حضورنور واکنش فوق به صورت معکوس انجام می شود .
ویتامین A آلدئیدی ( رتینال ) هچنین در یک واکنش شیمیایی مشابه در سلولهای مخروطی شبکیه چشم ، برای رؤیت رنگها در نور زیاد عمل می کند .
نقش ویتامین A در بینایی
نقش ویتامین A در نقاط دیگر بدن تا این حد واضح و مشخص نشده است . دانشمندان عقیده دارند که هیچ یک از اجزاء سلولی ، غیر از رودوپسین ، با ویتامین A ترکیب نمی شود . حیواناتی با کمبود ویتامین Aرشد کندی داشته و معمولاً در اثر گسترش عفونت می میرند ، اما اگر اینگونه حیوانات در محیط عاری از میکرو ارگانیسمهای بیماری زا باشند ممکن است مدت ها زنده بمانند .

 

شامل 14 صفحه WORD


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله ویتامین A

دانلود مقاله میزان بروز پرفشاری خون در بیماران دیابت نوع 2

اختصاصی از حامی فایل دانلود مقاله میزان بروز پرفشاری خون در بیماران دیابت نوع 2 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله میزان بروز پرفشاری خون در بیماران دیابت نوع 2


دانلود مقاله میزان بروز پرفشاری خون در بیماران دیابت نوع 2

شایعترین علت مرگ و میر در بیماران دیابتی نوع 2 بیماریهای قلبی ـ عروقی است. در این مطالعه به بررسی بروز 5 سالة فشار خون در بیماران مرکز دیابت اصفهان پرداخته شده است. مواد و روشها: در این مطالعة آیندهنگر 770 بیمار (3/42% مرد و 7/57% زن) با فشارخون طبیعی از سال 1374 وارد مطالعه شدند. سن، جنس، وزن، قد، مصرف سیگار، طول مدت دیابت تعیین شده و سطح کلسترول، تریگلیسیرید، HbA1c اندازهگیری شده و اندازهگیری این عوامل به علاوة فشارخون هر 6 ماه تا 5 سال تکرار شد. معاینة چشم و بررسی ادرار از نظر وجود پروتئین نیز هر 6 ماه انجام شد. یافتهها: از 770 بیمار بررسی شده، 174 نفر (23%) از ابتدای مطالعه فشارخون داشتند و از ابتدای مطالعه 272 نفر به علت مصرف داروهای مؤثر بر فشارخون و عدم همکاری مناسب حذف شدند. بروز 5 سالة پرفشاریخون 5/41% بوده، میزان متوسط ± انحراف معیار فاکتورهای BMI، سن و طول مدت دیابت در افراد مبتلا به فشارخون و غیرمبتلا به ترتیب 8/3±8/27 در مقابل 8/3±2/26 کیلوگرم بر متر مربع، 10±6/52 در مقابل 10±6/45 سال، 8/5±8/6 در مقابل 5/4±1/5 سال بود، که تفاوتها معنیدار بود. بعد از تعدیل سایر متغیرها، متغیرهایی مستقل مؤثر بر فشارخون، سن و BMI میباشند. میزان بروز پرفشاریخون در بیماران با پروتئینوری و رتینوپاتی به ترتیب: 6/1 برابر و 97/1 برابر افزایش مییابد. بحث: بروز پرفشاریخون در جامعة دیابتی ما نسبتاً بالا بود و ریسک فاکتورهایی مثل BMI و سن در بروز آن مؤثر است. وجود رتینوپاتی و پروتئینوری احتمال بروز پرفشاریخون در آینده را بیشتر میکند.

فشار خون‌ بالا
Hypertension
 
  شرح بیماری

 علایم‌ شایع‌

 علل‌

  عوامل تشدید کننده بیماری

 پیشگیری‌

  عواقب‌ مورد انتظار

 عوارض‌ احتمالی‌

  درمان‌

 اصول‌ کلی‌

  داروها

  فعالیت در زمان ابتلا به این بیماری

 رژیم‌ غذایی‌

  درچه شرایطی باید به پزشک مراجعه نمود؟


    شرح بیماری

فشار خون‌ بالا عبارت‌ است‌ از افزایش‌ فشار وارده‌ از جریان‌ خون‌ به‌ دیواره‌ رگ‌های‌ خونی‌. فشار خون‌ بالا گاهی‌ «کشنده‌ بی‌سر و صدا» نامیده‌ می‌شود زیرا تا مراحل‌ انتهایی‌ اکثراً هیچ‌ علامتی‌ ندارد. توجه‌ داشته‌ باشید که‌ فشار خون‌ به‌طور طبعی‌ در اثر استرس‌ و فعالیت در زمان ابتلا به این بیماری بدنی‌ بالا می‌رود، اما فردی‌ که‌ دچار بیماری‌ فشار خون‌ بالا است‌، به‌ هنگام‌ استراحت‌ نیز فشار خونش‌ بالاتر از حد طبیعی‌ قرار دارد.
   علایم‌ شایع‌

معمولاً علامتی‌ وجود ندارد مگر این‌ که‌ بیماری‌ شدید باشد. علایم‌ زیر مربوط‌ به‌ بالارفتن‌ فشار خون‌ به‌طور بحرانی‌ هستند:
سردرد؛ خواب‌آلودگی‌؛ گیجی‌
کرختی‌ و مور مور شدن‌ در دست‌ها و پاها
سرفه‌ خونی‌؛ خونریزی‌ از بینی‌
تنگی‌ نفس‌ شدید
   علل‌

معمولاً ناشناخته‌ است‌. تعداد کمی‌ از موارد در اثر مشکلات‌ زیر ایجاد می‌شوند:
بیماری‌ مزمن‌ کلیه‌
تنگ‌ شدگی‌ سرخرگ‌ آئورت‌
اختلال‌ در بعضی‌ از غدد درون‌ریز
تصلب‌ شرایین‌
    عوامل تشدید کننده بیماری

سن‌ بالای‌ 60 سال‌
چاقی‌؛ سیگار کشیدن‌، استرس‌
وابستگی‌ به‌ الکل‌
رژیم‌ غذایی‌ حاوی‌ نمک‌ یا چربی‌ اشباع‌ شده‌ زیاد
پشت‌ میز نشینی‌
عوامل‌ ژنتیکی‌
سابقه‌ خانوادگی‌ فشار خون‌ بالا، سکته‌ مغزی‌، حمله‌ قلبی‌ یا نارسایی‌ کلیه‌
مصرف‌ قرص‌های‌ تنظیم‌ خانواده‌، استروییدها و بعضی‌ از انواع‌ داروهای‌ مهارکننده‌ اشتها یا دکونژستان‌ها

 

شامل 7 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله میزان بروز پرفشاری خون در بیماران دیابت نوع 2