لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:11
فهرست مطالب
0 - مقدمه
1 - هدف
2 - دامنه کاربرد
3 - تعریف
4 - واژهها و اصطلاحات
5 - ویژگیها
6 - ناپذیرفتنیها
7 - درجه بندی
8 - بسته بندی و نشانه گذاری
9 - نمونه برداری
10 - روشهای آزمون
مقدمه
دانه ذرت یکی از انواع دانههای غلات است که به واسطه فراوانی نشاسته در آن ارزش غذایی نسبتا زیادی دارد و از این رو در جیره خوراکی دام و طیور و آبزیان به عنوان ماده اولیه انرژیزا به مقدار زیاد مورد استفاده قرار میگیرد . ذرت علاوه بر نشاسته دارای مواد مغذی دیگری مانند مواد پروتئینی , چربی , ویتامین و املاح نیز میباشد .
مقاله:دانه ذرت جهت تغذیه دام , طیور و آبزیان