حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره طراحی ساختمان نمونه اقلیمی در مشهد

اختصاصی از حامی فایل تحقیق درباره طراحی ساختمان نمونه اقلیمی در مشهد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره طراحی ساختمان نمونه اقلیمی در مشهد


تحقیق درباره طراحی ساختمان نمونه اقلیمی در مشهد

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:7
فهرست و توضیحات:

طراحی ساختمان نمونه اقلیمی در مشهد
ویژگی‌های اصلی ساختمان شهرداری شهر مشهد
شناخت ویژگی‌های جغرافیایی
چکیده  مشخصات اقلیمی شهر مشهد
ویژگی‌های معماری ساختمان اداری توسعه شهرداری مشهد
پیشنهاد ایده‌های صرفه‌جویی انرژی منطبق بر معماری شهر مشهد
این ساختمان به منظور کسب هرچه بیشتر انرژی خورشید در فصول سرد، در راستای جغرافیایی شمال-جنوب ساخته شده  و از جداره های خارجی ضلع جنوبی آن که بیشترین سهم را به نسبت سایر اضلاع به خود اختصاص می­دهد در ساعات 9 صبح الی 3 بعد از ظهر قادر به کسب مقدار زیادی از انرژی تابشی خورشید میباشد.
از آنجا که باد غالب مشهد در جهت غرب-شرق می­باشد، طول اضلاع ساختمان در جهت شرقی و غربی تا حد ممکن کاهش یافته اند و این ساختمان در زمستان در معرض کمترین اثر بادهای نامطلوب قرار دارد
این ساختمان به منظور کاهش انتقال حرارت از جدارهای خارجی به گونه ای طراحی شده­است که نسبت پوسته خارجی ساختمان به زیربنای مفید آن حتی الامکان حداقل باشد.
با توجه به طراحی کلی ساختمان و قوسی بودن آن، سطح جداره های نورگذر در اضلاع نامطلوب و سدر که شامل اضلاع شمالی ، شرقی و غربی هستند، بسیار کاهش یافته و این جداره در ضلع جنوبی برای کسب هر چه بیشتر انرژی بیشترین حالت را به خود اختصاص داده است.
پنجره ها دوجداره استاندارد با قاب آلومینیومی مجهز به سیستم ترمال بریک هستند و به منظور درزبندی فضای بین پنجره ها از عایق با روکش آلومینیوم استفاده شده است.
رنگ شیشه ها در قسمت خارجی تیره و در قسمت داخلی شفاف هستند که باعث نفوذ کمتر موج تابشی خورشید در تابستان خواهد شد.
به منظور کاهش بیشتر تابش نور خورشید از جداره های نورگذر به داخل ساختمان و همچنین با در نظر گرفتن زوایای تابش خورشید در اوقات گرم، در ضلع جنوبی از سایبان آلومینیومی استفاده شده و در اضلاع غربی و شرقی نیز با فرورفتگی جداره های نورگذر نسبت به جداره های غیر نورگذر باعث جلوگیری از تابش نور خورشید به داخل ساختمان شده است که این امر کاهش بار برودتی در فصل تابستان خواهد بود.
در این ساختمان با عایقکاری کامل بام و قراردادن اتاق مربوط به دستگاه­های هواساز در بام که سطح نسبتا زیادی از پشت بام را به خود اختصاص داده است، از اتلاف انرژی گرمایی در اوقات سرد سال از بام و همچنین از گرم شدن ساختمان در اثر تابش خورشید در اوقات گرم سال تا حد ممکن جلوگیری شده است.
در جداره های داخلی و خارجی ساختمان از مصالح با اینرسی حرارتی زیاد استفاده نشده است که متناسب با استفاده منقطع از ساختمان می­باشد. جداره های خارجی ساختمان نیز به گونه ای عایقکاری شده اند که اینرسی حرارتی کمی برای ساختمان ایجاد کنند و در مجموع ساختمان از نظر وزن سطحی، سبک اجرا شده است


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره طراحی ساختمان نمونه اقلیمی در مشهد
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد