حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تغییر شکل سواحل

اختصاصی از حامی فایل تغییر شکل سواحل دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تغییر شکل سواحل


تغییر شکل سواحل این مطلب از مطالب آزاد موجود در اینترنت جمع آوری شده است و در مورد تغییر شکل سواحل و در 7 صفحه می باشد و در زیر قسمتی از متن آورده شده است :
اقیانوسها و دریاها سنگهای ساحل خود را متلاشی می‌کنند و مواد حاصل از این تخریب ره همراه رسوباتی که از خشکی آمده‌اند، در نقاط مختلف بستر خود برجای می‌گذارند. فرسایش و رسوبگذاری یکی به دنبال دیگری ، موجب تغییر شکل دایمی سواحل اقیانوسها و دریاها می‌شوند. فرسایش در سواحل بطور کلی به سه صورت "انحلال" سایش و ضربه مستقیم امواج (عمل هیدرولیکی) است عمل سایش آب دریا ناشی از به حرکت در آمدن ذرات و خرده سنگها بوسیله امواج است. این ذرات با پس و پس رفتن مداوم خود در سواحل ، موجب سایش در نتیجه فرسایش سطح سنگها می‌شوند. و خود آنها نیز به علت اصطکاک با یکدیگر و یا سنگها ساحلی ، به تدریج گردتر و کوچکتر می‌شوند. ضربه مستقیم امواج و جریانهای دریایی نیز در تخریب سواحل نقش مهمی دارد.امواج با نیروی زیاد خود بطور دایم به سنگهای ساحلی ضربه وارد می‌آورند. فشار و ضربات امواج سواحل ممکن است به دهها تن بر متر مربع برسد. چنین فشاری به آسانی می تواند سنگها را متلاشی کند. حتی فشارهای بسیار کمتر از آن نیز باعث فرسایش تدریجی سواحل تخریب سازه‌هایی که به نحو نامناسبی طراحی و اجرا شده باشد، می‌گردد.
اشکال فرسایشی در امتداد ساحل
ضربه موج بر روی خط ساحلی بیش از همه وابسته به عمق آب است. قدرت فرسایشی امواج با افزایش عمق به سرعت کاسته می‌گردد. شیب ساحل در نتیجه عمل رفت و برگشت امواج بوجود می‌آید و مقدار آن متناسب با اندازه ذرات است. در سواحلی که از رسوبات منفصل درست شده است، هر چه قطر ذرات کمتر باشد شیب ساحل نیز کمتر خواهد بود.
یکی از عوامل بسیار موثر در تغییرات سواحل ، موجها هستند . حال قبل از اینکه به چگونگی تاثیر امواج بر سواحل بپردازیم ، ضرورت دارد که خود موج را بشناسیم. طبیعتا این شناسایی نه از نقطه نظر فیزیکی محض، بلکه مراد از شناسایی امواج، کمیت های جغرافیایی- فیزیکی و خصوصیات رفتاری آن می باشد. موج چیست؟ " از حرکت نوسانی آب دریا موج بوجود می آید. هر مولکول آب ضمن حرکت ، تقریبا دایره ای رسم می کند.به قسمی که هر مولکول به طور مداوم تقریبا به یک جهت عبور می کند واین یک حرکت نوسانی می باشد که بر خلاف حرکت انتقالی است.زیرا در حرکت انتقالی، مولکولها به صورت مجتمع جابجا می شوند.موجی که بوسیله باد بوجود می اید یک موج بادی است. و امواج متوالی ناشی از با د را امواج آزاد می گویند. اما این امواج خارج از فضایی منتشر می شوند که با د از آنجا می وزد.امواج حاصل از باد به دو دسته امواج دریایی یا محلی و امواج اقیانوسی یا امواج طوفانی تقسیم می شوند.البته نوع دیگری از امواج نیز وجود دارد که منشاء آن باد نیست بلکه جابجایی پوسته کف اقیانوسی ( دریایی) و وقوع زلزله های دریایی سبب بروز آن می شود. این دسته اخیر را سونومی می نامند که در فارسی به غلط آنرا تسونومی نامیده می شود. سونومی لغتی ژاپنی به معنای موج بندری است. و گاه با سرعتی معادل 600 تا800 کیلومتر در ساعت سواحل را در می نوردد. اندازه امواج نسبت به نیروی باد و طول مدت وزش باد و همچنین به وسعت سطح آبی که باد برروی آن می وزد تفاوت می کند

دانلود با لینک مستقیم


تغییر شکل سواحل
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد