
لینک و پرداخت دانلود * پایین مطلب *
فرمت فایل : word ( قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 15
مقدمه :
تعریفی که در کنگره بین المللی شیر در سال 1908 میلادی در شهر ژنو تهیه شد و تا کنون هم مبنای استاندارد مربوط به شیر بوده است بشرح زیر میباشد .
شیر محصول کامل یک دو شش بدون انقطاع یک دام سالم و خوب تغذیه شده است که در موقع دوشیدن خسته نباشد و بدون آغوز و کلستروم (Colostrun ) باشد .
از نظر ترکیبات اساسی ، شیر مخلوط پیچبده ای است از مواد چربی ( بشکل امولسیون یا ذرات ریز معلق ) پروتئین ها ( بصورت کلوئیدی ) و یک قند اختصاصی بنام لاکتوز (بحالت محلول حقیقی ) ، علاوه بر مواد نامبرده که ترکیبات اساسی شیر را تشکیل می دهند ، برخی از عناصر معدنی ( کلسیم و فسفر ) ، ویتامین ها و آنزیم ها را باید نام برد که بنحوی در ترکیبات شیر شرکت دارند .
دانلود مقاله شیر و خواص آن