لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه32
فهرست مطالب
الف ) عفونتهای غذائی Food Infection
1)زمان دوران حاد عفونت
2)توسط ناقلین ظاهراً سالم (Carries)
3)بندرت تحت شرایط خاص
ب ) مسمومیتهای غذائی میکروبی ( Food Intoxication )
گروه اول : مواد غذائی بی خطر
گروه سوم : مواد غذائی با میزان خطر متوسط
مقدمه عفونتها و مسمومیتهای غذائی
عوامل آلودگی مواد غذائی که برای مصرف کنندگان مخاطره آمیز می باشند عبارتند از برخی از :
ـ باکتری ها
ـ ویروس ها
ـ بعضی از انگلها مثل پروتوزوآ
این آلودگیها می توانند اولیه و یا ثانویه باشند و می توانند در انسان ایجاد بیماریهای عفونی و یا توسط سموم ایجاد مسمومیت بنمایند . در بعضی مواقع مسمومیتها و عفونتها می توانند تواماً ایجاد گردند . در این صورت ما از یک عفونت سمی صحبت می کنیم . مواد سمی متابولیکی را فقط باکتریها و قارچ ها ترشح نمی کنند بلکه بعضی از پروتوزوآها Protozoa نیز قادر به ترشح سموم ایجاد Intoxication می باشند .
طبق نظریه Park & Harrigan مسمومیتهای ایجاد شده توسط میکرو ارگانیسم ها به مراتب بیشتر از مسمومیتهای شیمیایی اتفاق می افتند . این مطلب را آمارها ی ارائه شده توسط ممالکی که از نظر استاتیستیک بسیار دقیق و معتبر می باشند نیز تأییدمی نمایند . در ممالک متحد آمریکا بین سالهای 1977 تا 1981 حدود 954 اپیدمی یا 32929 مورد بیماری ثبت گردیده است که همگی به علت مصرف غذای آلوده ایجاد گردیده اند .
جدول شماره 1 : بیماریهای اپیدمیک ناشی از مواد غذائی بین سالهای 77 تا 81 در کشور آمریکا
تعداد مواردبیماریها ( افراد بیمار )
تعداد اپیدمی
علت ایجاد اپیدمی
29825
646
باکتری ها
1830
227
مواد شیمیائی
405
48
انگل ها
869
33
ویروس ها
32929
954
جمع
همان گونه که در جدول شماره 4 مشاهده میشود ، علاوه بر اینکه تعداد اپیدمی های ایجاد شده توسط باکتریها بیشتر می باشد ، تعداد افراد بیمار نیز بمراتب بیشتر
تحقیق در مورد عفونتها غذائی