دانلود طراحی آموزشی علوم سوم دبستان غذای سالم کامل و آماده بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات 12روش تدریس گردش علمی
آنچه در این مجموعه وجود دارد:
زمان بندی درس
برنامه ریزی برای تدریس
ویِِژگی های فراگیران
دوره ی عملیات صوری تحولات روانشناختی آن مطابق با نظریه پیاژه
رشداخلاقی ازنظرپیاژه
رشد اخلاقی در این دوره از نظر کلبرگ
نظریه روانی ـ اجتماعی اریکسون
چگونگی تعلیم و تربیت از دیدگاه گزل
دیدگاه «ژان ژاک روسو» در مورد مراحل رشد کودک و روش تربیتی وی
وضعیت اقتصادی و فرهنگی دانش آموزان
روش تدریس وضرورت آن
روش های ارزشیابی
اهداف شناختی
اهداف نگرشی
اهداف مهارتی
رسانه ها
گروه بندی وچینش دانش آموزان
اجرای طرح درس
......
......
......
......
......
......
......
......
......
سنجش عملکرد(ارزشیابی پایانی)
بهبود یادگیری وانتقال (تعیین تکالیف)
تمرینی(برحسب توانمدی )
آماده سازی(همه ی دانش آموزان )
خلاقیتی (همه ی دانش آموزان )
منابع
طراحی آموزشی علوم سوم دبستان غذای سالم