هدف از انجام این پروژه بررسی خصوصیات چینی و سرامیک و مسائل مختلف حول این مبحث میباشد.
جزئیات بیشتر این محصول:
فهرست مطالب
پیشگفتار 1
فرآوردههای ویژه و سرامیکی تکنیکی 8
دیرگدازهها 8
فرآوردههای زمخت 11
فرآوردههای ظریف 11
ظروف خانگی 12
کاشیها 37
سرامیکهای بهداشتی 42
عایقها ومقرههای الکتریکی 45
تکامل صنعت سرامیک 54
تکامل صنعت سرامیک در جهان 54
تکامل صنعت سرامیک در ایران 68
پیشگفتاراستاندارد چینی 85
ظروف چینی غذا خوری – ویژگیها و روشهای آزمون 87
فرآوردههای سرامیکی 89
چینی 91
انو اع چینی غذا خوری 91
نمونه برداری 91
آزمونهای فیزیکی 93
آزمون مقاومت در برابر تغییر ناگهانی دما 98
آزمون قابلیت نور گذاری 106
سختی 109
آزمونهای شیمیایی 112
آزمون پایداری لعاب و دکور ظروف غذا خوری در برابر شستشو 122
آزمونهای چشمی و درجه مرغوبیت 124
تاثیروتوزیع اندازه ذرات بر خواص دوغاب سرامیک 132
اطلاعات مربوط به اندازهی ذرات 133
رئولوژی دوغابها 136
فاز جامد موجود در دوغابها 138
توزیع اندازهی دانه رئولوژی دوغابها 139
دوغابهای الومینا 140
دوغابهای کوارتز 142
دوغابهای بدنه سفید 142
ساختمان فلوکول در دوغابهای ریخته گری تجاری 145
سرعت ریخته گری در ارتباط با اندازه سطح ذره 147
ویسکوزیته سوسپانسیونهای دیسپرز 149
ویسکوزیته دوغابهای تهیه شده از پودرهایا مخلوطهای لکوئیدی 152
رئولوژی سیستمهای کوا گوله 153
خلاصه بحث 155
بررسی عیوب حاصله بر روی قطعات تولیدی پرس 161
تحقیق برروی بدنههای چینی با سیلیس بالا 164
مواد خام 165
مراحل آزمایش نمونهها 166
نتایج و بحث 168
انبساط حرارتی 169
جذب آب ودانسیته بدنهها 170
استحکام خمشی بدنهها 170
سفیدی و شفافیت بدنه 172
مشاهده نمونهها با استفاده از میکروسکوپ الکترونیکی 174
نتیجه گیری 175
منابع و مآخذ 176
جزئیات بیشتر این محصول:
فایل Word ورد پروژه بررسی خصوصیات چینی و سرامیک