گزارش پروژه و کاراموزی سیستم تولید بیسکویت شرکت گرجی برای صنایع غذایی، فرمت ورد ، 36 صفحه
مقدمه:
با توجه به پذیرش سیستم تولید به عنوان موضوع پروژه سیستم تولید کارخانه ی گرجی را جهت بررسی انتخاب کردیم با توجه به وسعت کارخانه و تنوع محصولات و جهت انتخاب موضوع واحد و جلوگیری از پراکنده شدن موضوع سیستم تولید بیسکویت به عنوان اصلی ترین محصول کارخانه مورد بررسی قرار گرفت.
تاریخچه:
شرکت گرجی در سال 1340 تاسیس گردیده است در ان زمان این کارخانه تنها دارای یک خط تولید بوده که فقط تعداد محدودی بیسکویت را تولید کرده است اما به تدریج و با افزایش اعتبار در سطح رقبای داخلی و استقبال عمومی از محصولات این شرکت خطوط تولید افزایش پیدا کرده و امروزه با 3 خط تولید بیسکویت و همچنین سالنهای تولید شکلات،ویفر، اسنک مشغول تولید ارزنده ای در کشور می باشد هم اینک این شرکت در خط تولید در حدود 380 پرسنل فعال دارد که در حدود 15 از این افراد به عنوان مسئول فنی در حال فعالیت هستند و کارکنان به صورت شیفت های 8 ساعته در طول شبانه روز مشغول به تولید می باشند همچنین این شرکت در حال تولید شکلات صبحانه به صورت ازمایشی است.
شرکت گرجی در حال حاضر با 45 سال سابقه کار مستمر و حضور موثر و فعالدر صنعت تولید بیسکویت به طور میانگین در روز بیش از 30 تا35 تن بیسکویت تولید می کند که این میزان تولید دارای تنوعی در حدود 20 نوع از انواع بیسکویت است.
اهداف سیستم :
چارت مدیریتی و کارکنان
نقشهای موجود در سیستم
فرایند سیستم:
فرایند تهیه ی بیسکویت طی 5 مرحله انجام می گیرد:
-تهیه ی خمیر
- قالب گیری
- پخت
- سرد کردن
- بسته بندی
تشخیص محیط عملیاتی:
واحد کنترل کیفیت:
واحد طرح و برنامه ریزی:
واحد فنی:
واحد انبار:
واحد فروش:
واحد مالی:
جداول ارتباط میان موجودیتها:
محصول
دستگاه
ماده اولیه
انبارموقت
اولیهERD نمودار
مواد اولیه:Table
Tableدستگاه:
Tableمحصول:
گزارش پروژه سیستم تولید بیسکویت شرکت گرجی